reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

My też od 7 nie śpimy;) Ale mała próbowała już o 5 wstać:p

Wczaraj jakoś poszło, zobaczymy czy nastrzelałam, na wpół do 12 jadę na następny;) A potem jak zwykle na wieś:)
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków:)

Miłej niedzieli życzę;)

reklama
Witajcie, my z Oskarkiem nadal sami, ale o 10 już moi wyjeżdzaja ze Zgierza i o 17 po 16 dniach zobacze wkońcu Wikusie - ale się za nią stęskniłam. Więc u nas niedziela zapowiada się leniwie, maly buszuje od 7 rano więc niedługo pewnie jakaś 20 min drzemka mu się przydarzy.

ZDEC - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SAMYCH POGODNYCH DNI, SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!

ja też się przywitam:-)

u nas nic nowego, wczoraj dzień pod tytułem zakupów i sprzątania,a dziś siedzimy w domku bo strasznie zimno

i składamy najlepsze życzenia dla Zdec sto lat kochana
i dużo buziaków dla wczorajszego miesięczniaka i naszego rówieśnika Filipka ( szkoda że o nas nikt nie pamiętał:-()

i wszystkich dzisiejszych solenizantek i solenizantów
b030.gif
h090.gif

Witam Wszystkich!!!!
Baśka nie spi od 7 ale o 8 znowu zasnela i spala na mnie do 9.

Musze Wam sie pochwalic ze od 2 dni Baśka rano i wieczorem robi kupe do nocnika :) hehe

Milego dnia, ja teraz ide spać bo Teściowa wstała :)

Lenka - zdrówka Kochana
Kasiaj - narobiłaś mi smaku tymi lodami.....

Wczorajszym solenizantom samych radosnych i pogodnych dni
uśmiechu na twarzy i spełnienia wszelkich marzeń.....
Ingo, Agatko, Tomaszku i Filipku
rośnijcie zdrowo!!!!

Zdec - "staruszko" (hihi) samych pomyslności w życiu!!!!

Ostatnia edycja:
KasiaJ sa tez spiwory letnie, ja sie czaje na taki bo Jas tez spiworowy jest
nianie elektryczna mamy tez od TOMY ale najzwyklejsza i super sie sprawdza,

ja też się przywitam:-)
szkoda że o nas nikt nie pamiętał:-()
mysle ze dobrym pomyslem bedzie przypominanie o miesiecznych urodzinkach dziecka,
wtedy wszystkim bedzie milej

a dla wczorajszych i dzisiejszych dzieciaczkow miesieczniaczkow najlepsze zyczenia!!!

i dla ciotki zdec rowniez 100 lat!!!

reklama
Do góry