reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

My też od 7 nie śpimy;) Ale mała próbowała już o 5 wstać:p

Wczaraj jakoś poszło, zobaczymy czy nastrzelałam, na wpół do 12 jadę na następny;) A potem jak zwykle na wieś:)
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków:)

Miłej niedzieli życzę;)

reklama
Witajcie, my z Oskarkiem nadal sami, ale o 10 już moi wyjeżdzaja ze Zgierza i o 17 po 16 dniach zobacze wkońcu Wikusie - ale się za nią stęskniłam. Więc u nas niedziela zapowiada się leniwie, maly buszuje od 7 rano więc niedługo pewnie jakaś 20 min drzemka mu się przydarzy.

ZDEC - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SAMYCH POGODNYCH DNI, SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!

ja też się przywitam:-)

u nas nic nowego, wczoraj dzień pod tytułem zakupów i sprzątania,a dziś siedzimy w domku bo strasznie zimno

i składamy najlepsze życzenia dla Zdec sto lat kochana
i dużo buziaków dla wczorajszego miesięczniaka i naszego rówieśnika Filipka ( szkoda że o nas nikt nie pamiętał:-()

i wszystkich dzisiejszych solenizantek i solenizantów
b030.gif
h090.gif

Witam Wszystkich!!!!
Baśka nie spi od 7 ale o 8 znowu zasnela i spala na mnie do 9.

Musze Wam sie pochwalic ze od 2 dni Baśka rano i wieczorem robi kupe do nocnika :) hehe

Milego dnia, ja teraz ide spać bo Teściowa wstała :)

Lenka - zdrówka Kochana
Kasiaj - narobiłaś mi smaku tymi lodami.....

Wczorajszym solenizantom samych radosnych i pogodnych dni
uśmiechu na twarzy i spełnienia wszelkich marzeń.....
Ingo, Agatko, Tomaszku i Filipku
rośnijcie zdrowo!!!!

Zdec - "staruszko" (hihi) samych pomyslności w życiu!!!!

Ostatnia edycja:
KasiaJ sa tez spiwory letnie, ja sie czaje na taki bo Jas tez spiworowy jest
nianie elektryczna mamy tez od TOMY ale najzwyklejsza i super sie sprawdza,

ja też się przywitam:-)
szkoda że o nas nikt nie pamiętał:-()
mysle ze dobrym pomyslem bedzie przypominanie o miesiecznych urodzinkach dziecka,
wtedy wszystkim bedzie milej

a dla wczorajszych i dzisiejszych dzieciaczkow miesieczniaczkow najlepsze zyczenia!!!

i dla ciotki zdec rowniez 100 lat!!!

reklama
Do góry