reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Poczytałam na szybcika ale musze leciec bo robota czeka a o 14 jedziemy w trase do rodziców.

Widze ze dzieciaczki pomału wychodza ze swoich chorób, wiec sie ciesze.
Moja Baska na szczescie zdrowa. Dzis znowu bylismy na basenie. Dzis byla niesamowita. Nurkowała chyba z 8 razy - nie liczyłam, ale dużo! Mąż zaszalał :)

Mąż na szczęście ogląda to co ja mu włącze! ;)hehe czyli: Klan i Na Wspólnej to juz jest "nasza" bajka :) hehe

Pozdrawiam!

reklama
perfecta-:-D:-D:-Ddokładnie te same teksty
a co do pralki to musze mieć otwieraną od góry bo tylko taka mi wejdzie w to miejsce:-(i chyba kupie jakąś większą pojemność niż 5kg bo u nas przy trójce dzieci to prania:szok:może dlatego te pralki tak szybko wysiadają:-D

Poczytałam na szybcika ale musze leciec bo robota czeka a o 14 jedziemy w trase do rodziców.

Widze ze dzieciaczki pomału wychodza ze swoich chorób, wiec sie ciesze.
Moja Baska na szczescie zdrowa. Dzis znowu bylismy na basenie. Dzis byla niesamowita. Nurkowała chyba z 8 razy - nie liczyłam, ale dużo! Mąż zaszalał :)

Mąż na szczęście ogląda to co ja mu włącze! ;)hehe czyli: Klan i Na Wspólnej to juz jest "nasza" bajka :) hehe

Pozdrawiam!

A gdzie chodzisz z mała na basen?

Jezuuuuu nic mi się nie chce. Muszę posprzątać porządnie i pranie zrobić a do tej pory nic nie zrobiłam oglądam House make over na polsacie :p
Ale tutaj spokojnie... Sprzątacie cy cóś:p może byście zaraziły Perfekcie zapałem hę?

Jezuuuuu nic mi się nie chce. Muszę posprzątać porządnie i pranie zrobić a do tej pory nic nie zrobiłam oglądam House make over na polsacie :p
Ale tutaj spokojnie... Sprzątacie cy cóś:p może byście zaraziły Perfekcie zapałem hę?

Ja robię rogaliki drożdzowe;)Brzoskwiniowca już zrobiłam:)Jeszcze posprzątać zostało;)

Widzę , że większośc ma dzis "leniwy dzień"...:-) to fajnie bo myślałam że tylko ja dziś mam lenia na maxa!!!!! :-)
Byłam rano na shoppingu....potem juz tylko błogie lenistwo....Mała z babcia na spacerku juz od godzinki...a ja....poukładałam jej ubranka...bo sporo tego sie nazbierało (nie wiem jak sie zabiorę z tym wszystkim)...a teraz juz siedze z chipsami i piwkiem i czekam na skoki narciarskie....Uwielbiam je od 12 lat...
Dziewczyny wiecie co u mnie załamka.... :-( Boziu jak ja przytyłam....Dopiero teraz to zobaczyłam....Mierzyłam dziś sweter rozmiar M i był na mnie jak kosium kapielowy.....a przed ciązą S lub nawet XS nosiłam....zaraz po ciązy ważyłam jeszcze mnie niż przed nią....w zasadzie same kości i skóra byłam....więc w sumie spoko że parę kilo doszło...ale to chyba nie parę ale kilkanaście...aż się boje stanąć na wagę....Musze się wziąć za siebie....Chociaż pewnie jak wrócę do pracy to samo spoadnie...przynajmniej tak się łudzę..... :-D :-D :-D

reklama
witam Was weekendowo:)
przepraszam ze sie ostatnio nie odzywalam ale u nas mnostwo stresow...
ale zaczne od dobrej nowiny a wiec...bylismy wczoraj na usg i jestem w 5 tyg ciazy:)
a z tych zlych to w zasadzie caly tydz jezdzilismy z Ksawciem po lekarzach zaczelo sie od wtorku jak pojechalismy na rutynowa kontrole po szpitalu naszczescie osluchowo wszystko ok ale zapytalam pania dr czy to normalne ze maly nieobraca sie z pleckow na brzuszek(oczywiscie takie pytanie zadawalam juz od ok1,5mies-nawet w szpitalu pytalam ordynatora to mi powiedzial ze maly jest teraz oslabiony po chorobie i trzeba mu dac kilka tyg czasu albo ze wogole moze ominac ten etap) ona na to ze oslabiony po chorobie ale dla mojego spokoju dala mi skierowanie na usg glowki i do neurologa oczywiscie ogromne terminy oczekiwania na specjaliste ale kolezanka zalatwila mi i w czwartek bylismy a w srode zrobilismy usg
wiec na usg wyszlo ze ksawus ma minimalnie powiekszone przestrzenie podtwardowkowe za to u pani neurolog to sie nasluchalismy ze maly moze miec niedoczynnosc tarczycy ze ma jego rozwoj ma zwiazek z przebiegiem mojej ciazy ze3jest opozniony w rozwoju ok 1.5do2 mies ize poszeszenie tych przestrzeni ma wplyw na rozwoj pszychiczny i fizyczny:(nawet nie wiecie jak sie boje acha i mamy skierowanie na rehabilitacje oczywiscie najwczesniejsze terminy sa na koniec marca wiec poszlismy prywatnie ...bardzo mila pani 30min 50zl bylismy juz wczoraj na pierwszej wizycie wszystko ladnie i zrozumiale wytlumaczyla i mnie uspokoila bo powiedziala ze gdyby to bylo jakies uposledzenie psychiczne bylo by juz widoczne jest to tylko niewielkie uposledzenie ruchowe a mianowicie Ksawus nie ma sily w rekach miesiac cwiczen i bedzie wszystko ok i ta przestrzen sie tez zmniejszy
nie zauwazylismy wczesniej tego ze nie ma sil bo ogolnie to wszystko robi raczkami ladnie chwyta zabawki przeklada itp ale faktycznie jak nam wczor pani pokazala to obraca sie wspierajac na nogach i tak samo raczkuje jakby' ciagnac 'buzie po ziemi... zrobilismy tsh nie wiecie moze jakie sa normy dla niemowlat???
ja jestem ostatnoi bardzo zmeczona ciagle spiaca nie wiem co sie dzieje a Ksawery daje od kilku dni popalic nie wiem czy to znowu nie zabki...
a dzis powiedzial ma-ma!!!ale jestem szczesliwa ,bylismy tez na basenie dzis troche relaksu nam sie nalezalo maly zachwycony:)
no dobra juz Was nie zanudzam zycze milego wieczorku pozdrawiam

a swoja droga to teraz widze ze pisze tego posta og 1.5 godz

Do góry