reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Oj to fajnie że mamusia wyspana:) Ja dzisiaj też w miarę :)

He he, ale się uśmiałam. Mądralka mały. Pierwsze pytanie z serii "skąd się biorą dzieci?" zaliczone :)

Cieszę się ,ze u was wszystko ok. Oby cała wizyta była już udana do końca, a przede wszystkim kardiolog. Trzymam kciuki- mocno, mocno.

Witam. Dzisiaj w planie odgruzowywanie ciąg dalszy i do tego stary sobie pierożki zażyczył :)
Jasiowi katar nie odpuszcza, u mnie troche lepiej.
Miłego dzionka kochane.

Lenka- jak Gaja?
Perfekta- a jak u Was? Choróbsko poszło precz?
Kajdusia, Ewuś, Anecznik- Halo???

Już super!!!

reklama
Ostatnia!:p
Kochane mam pytanie Maż chce juz na górę , myślicie że po 4 dniach już nie prądkuje?
Agi - Widać po Twoich postach że jesteś w siódmym niebie!! Aż dodają energii:)
Kreatorka - Zyczę zdania wszystkich egzaminów

Witajcie,

kreatorka - zdolniacha z Ciebie! Gratulacje zdanego egzaminu!;) Pozostałe też na pewno będą na 5:-)

Magda_M -w sumie nic:-) Jakoś je przyjął:-D W sumie to nie miał innego wyjścia:-D:-D Szymonek genialny;-);-)

Agi - jak będziesz miała kiedyś chwilę to pochwal się co nakupowałaś;-) Fajnie że Ci tu dobrze:-) Trzymam kciuki za środową wizytę.

Ja dzisiaj wyjątkowo wyspana;-) Wstałyśmy przed 7. Teraz mała poszła na spacer z babcią, a ja na 12 szykuje się na egzamin;-) Ale kurcze nic nie umiem, bo nie było kiedy się uczyć, ciekawe co z tego wyjdzie:baffled:
Życzę wam miłego dnia:)

zdec - pewnie jak zwykle 5 :p

Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na kawkę do siebie ;) bo nudzi mi się dzisiaj przeokrutnie...

Ja tez zapraszam:)
images

Już Tatuś na górze:) Maska na buzi i od Jaśka odejść nie może. A Jasiek aż krzyczy z radości!!!! Piękne!
A ja nie wiem czy jechac dzisiaj na zakupy czy jutro. Chyba jutro pojadę

Ale mało do nadrabiania od wczoraj
liliti-niezłe przygody:tak:
perfecta-widze ze te same programy oglądamy i mężowie równierz:-D

A mi oczywiście pralka sie zepsuła i jutro trzeba jechac kupić nową niewiem czy ja prać nie umiem czy mi się jakieś marne egzemplarze trafiają poprzednia wytrzymała 5 lat a ta 4 i pół:baffled:

reklama
Ale mało do nadrabiania od wczoraj
liliti-niezłe przygody:tak:
perfecta-widze ze te same programy oglądamy i mężowie równierz:-D

A mi oczywiście pralka sie zepsuła i jutro trzeba jechac kupić nową niewiem czy ja prać nie umiem czy mi się jakieś marne egzemplarze trafiają poprzednia wytrzymała 5 lat a ta 4 i pół:baffled:

:):):):):) I pewnie te same rozmowy pt:" znów oglądasz te głupie programy" :p
Kochana w mediamarkt jest pralka po 799 zł chyba / wczoraj widziałam reklamę w tv!

Do góry