reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Oj to fajnie że mamusia wyspana:) Ja dzisiaj też w miarę :)

He he, ale się uśmiałam. Mądralka mały. Pierwsze pytanie z serii "skąd się biorą dzieci?" zaliczone :)

Cieszę się ,ze u was wszystko ok. Oby cała wizyta była już udana do końca, a przede wszystkim kardiolog. Trzymam kciuki- mocno, mocno.

Witam. Dzisiaj w planie odgruzowywanie ciąg dalszy i do tego stary sobie pierożki zażyczył :)
Jasiowi katar nie odpuszcza, u mnie troche lepiej.
Miłego dzionka kochane.

Lenka- jak Gaja?
Perfekta- a jak u Was? Choróbsko poszło precz?
Kajdusia, Ewuś, Anecznik- Halo???

Już super!!!

reklama
Ostatnia!:p
Kochane mam pytanie Maż chce juz na górę , myślicie że po 4 dniach już nie prądkuje?
Agi - Widać po Twoich postach że jesteś w siódmym niebie!! Aż dodają energii:)
Kreatorka - Zyczę zdania wszystkich egzaminów

Witajcie,

kreatorka - zdolniacha z Ciebie! Gratulacje zdanego egzaminu!;) Pozostałe też na pewno będą na 5:-)

Magda_M -w sumie nic:-) Jakoś je przyjął:-D W sumie to nie miał innego wyjścia:-D:-D Szymonek genialny;-);-)

Agi - jak będziesz miała kiedyś chwilę to pochwal się co nakupowałaś;-) Fajnie że Ci tu dobrze:-) Trzymam kciuki za środową wizytę.

Ja dzisiaj wyjątkowo wyspana;-) Wstałyśmy przed 7. Teraz mała poszła na spacer z babcią, a ja na 12 szykuje się na egzamin;-) Ale kurcze nic nie umiem, bo nie było kiedy się uczyć, ciekawe co z tego wyjdzie:baffled:
Życzę wam miłego dnia:)

zdec - pewnie jak zwykle 5 :p

Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na kawkę do siebie ;) bo nudzi mi się dzisiaj przeokrutnie...

Ja tez zapraszam:)
images

Już Tatuś na górze:) Maska na buzi i od Jaśka odejść nie może. A Jasiek aż krzyczy z radości!!!! Piękne!
A ja nie wiem czy jechac dzisiaj na zakupy czy jutro. Chyba jutro pojadę

Ale mało do nadrabiania od wczoraj
liliti-niezłe przygody:tak:
perfecta-widze ze te same programy oglądamy i mężowie równierz:-D

A mi oczywiście pralka sie zepsuła i jutro trzeba jechac kupić nową niewiem czy ja prać nie umiem czy mi się jakieś marne egzemplarze trafiają poprzednia wytrzymała 5 lat a ta 4 i pół:baffled:

reklama
Ale mało do nadrabiania od wczoraj
liliti-niezłe przygody:tak:
perfecta-widze ze te same programy oglądamy i mężowie równierz:-D

A mi oczywiście pralka sie zepsuła i jutro trzeba jechac kupić nową niewiem czy ja prać nie umiem czy mi się jakieś marne egzemplarze trafiają poprzednia wytrzymała 5 lat a ta 4 i pół:baffled:

:):):):):) I pewnie te same rozmowy pt:" znów oglądasz te głupie programy" :p
Kochana w mediamarkt jest pralka po 799 zł chyba / wczoraj widziałam reklamę w tv!

Do góry