reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hehe ja tam nigdy nie mam;)

hehe ja też nie, ale moja druga połowa coś złapała lenia ostatnio;) trzeba medianę robić...

dobrej nocki wszystkim!

edit: aha,eagle, tak czekałam na mamę, że faktycznie nie pomyślałam, że byłoby wygodniej dla mnie, gdyby najpierw był ta-ta...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny pomóżcie! kiedyś podawana była stronka do programu ozdyskujacego zdjęcia z aparatu.Moze ktos pamięta? Przepadły zdjęcia Wiktorii z ferii - może uda mi sie je jednak odzyskac.

Tak na szybko
Avenka- Miłej pracy!!! A jeżdzisz autkiem????
Jeżdżę!!!!!!! I jak mi się podoba!!!! Sama jestem w szoku:) Wiesz ja 12 lat nie jeździłam i nie wierzyłam że mi się uda do tego wrócić, ale jednak:-)

Emalia - oby katarek szybko przeszedł

Perfecta - zdróweczka dla facetów Twoich

Casia - ale niespodziankę Ci zrobił mały!!!!!!!!!!

eagle - dobrze czytać dobre wieści

nadika - zdróweczka

Kreatorka - gratuluję egzaminu

Anik - z tego co pamiętam to Kalwa odzyskiwała fotki

Pierwsza :-)
My dzisiaj nocka nawet super :-) więc mamusia wyspana :-) Kacperek wstał o 7 Szymonek o 8 a teraz siedzą i się bawią :-)
Kacperek zrobił mi dzisiaj niespodzianke i dwa razy stanął na nóżkach :-) więc dzisiaj łóżeczko już na pewno idzie na najniższy poziom

Zdec - i co małż powiedział na zakupy ?

Oj rzeczywiście mkniesz jak burza;)
Fajnie zdolniacha z Ciebie;)
Ja to już się przyzwyczaiłam do targania wózka już mam wprawę gondolę zachaczam budą na ramię a rama w ręku:)Czasami zdarza mi się złapać zająca albo zaryć zębami o gondolę ale jestem dzielna;)
Moja nie chce w spacerówce jeździć a mam dwie;)
Heh no ja mam już dość włażenia z tym potworem :-D czas kupić coś lekkiego. A studia cóż poradzić skończyć trzeba ;-)

:-D:-D:-D
kreatorka pozaliczasz, dasz radę, hehe uśmiałam się z tego czytania, może ja mojemu poczytam, tylko jak ja wyciągam jakąkolwiek książkę to on chce ją dopaść i gryźć i szarpać
Heh :-D jak ja Ninie czytam to nie ma jej w zasięgu rączek, wcześniej jej śpiewałam ( ona zasypia około godziny) więc stwierdziłam, że żeby nie marnować czasu poczytam jej trochę przydatnych rzeczy :-D:tak:

kreatorka idziesz jak burza, oby tak dalej, powodzenia
Nie dziekuję, żeby nie zapeszać :-D

Kreatorka gratuluje zdolna bestia z Ciebie, a swoja droga strasznie nudne musi byc to czego sie uczysz na glos :)))
Oj wypraszam sobie :-D czy np. poglądy Marii Montessori mogą być nudne? ;-):-) czytam na głos, bo Nina usypia jak mnie słyszy, a ja nie lubie marnować czasu :-D

Pogratulowac!!!! Trzymam kciuk za pozostałe :)
Wiemy, że jesteś, wiemy :-D trzymaj mocno! Oby się udało pozaliczać :-):-D

Perfecta też zauważyłam że jak mój w domu to zaraz większy bałagan, pełno naczyń brudnych, wszędzie pełno jego rzeczy itd :))
lena chciałabym chociaż w połowie mieć taki poziom libido jak Ty :) po porodzie mam strasznego lenia :)
kreatorka gratuluje zdania egzaminu i to na 5!!!!
Milka26 no to jutro już będziecie w komplecie.

Podobnie nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. widzę, że nie tylko ja zaobserwowałam zwiększoną ilość brudów podczas rządów małżonka :-D

T

Kreatorka - gratuluję egzaminu
/QUOTE]

Także nie dziękuję, żeby nie zapeszać. :-D

U nas dziś spokojnie, wstałyśmy o zgrozo po 7 ;-):-) czy to moje dziecko ni moze pospać do 9 chociaż?:-D

Hej
Ja wczoraj wydałam na Polci ciuszki 200zł...zaszalałam z Hello Kitty + 50 zł w przeszperach na nią....Super ciuszki dla niej kupiłam!!!!!!!! I pozwoliłam sobie wydac cos na siebie...kupiłam sobie sukienke i sweterek w kolorze brzoskwiniowym ..taki kolor mi sie marzył....dzis siedze troszke w domku,,,W poniedziałek fryzjer, we wtorek Polci kardiolog (wrrrrrrrrrr) w srode spotkanie z moimi przyjacółkami i naszymi dzieciaczkami a w zasadzie córeczkami...
Dziadkowie Polcia zachwyceni....zwłaszca babcia po Polcia ciagle woła baba....i na szczęscie stosuja sie do moich zasad....tzn. nie ma noszenia Poli na rękach przez pół dnia...i takie inne ....Babcia przewija Polusie....i ja karmi ale tylko tym co je łyżeczka....Bo Polcia mleko pije tylko wtedy jak ja jej podaje i ewentualnie Paweł.... Zresztą moje dziecko ma w Polsce mega apetyt....Ogólnie jest fajnie....chociąz już nam sie tęskni do tatusia....
Tyle o nas.....
Teraz zmykam cos zjeśc....a Potem siąde i poczytam co u Was.....Miłego dnia.....

reklama
Pierwsza :-)
My dzisiaj nocka nawet super :-) więc mamusia wyspana :-) Kacperek wstał o 7 Szymonek o 8 a teraz siedzą i się bawią :-)
Kacperek zrobił mi dzisiaj niespodzianke i dwa razy stanął na nóżkach :-) więc dzisiaj łóżeczko już na pewno idzie na najniższy poziom

Zdec - i co małż powiedział na zakupy ?

Oj to fajnie że mamusia wyspana:) Ja dzisiaj też w miarę :)
Włąsnie Szymek mi zadał pytanie : mamo jak to się zdarzyło że chciałem mieć brata i wyszedł brat a nie siostra ?

He he, ale się uśmiałam. Mądralka mały. Pierwsze pytanie z serii "skąd się biorą dzieci?" zaliczone :)

Hej
Ja wczoraj wydałam na Polci ciuszki 200zł...zaszalałam z Hello Kitty + 50 zł w przeszperach na nią....Super ciuszki dla niej kupiłam!!!!!!!! I pozwoliłam sobie wydac cos na siebie...kupiłam sobie sukienke i sweterek w kolorze brzoskwiniowym ..taki kolor mi sie marzył....dzis siedze troszke w domku,,,W poniedziałek fryzjer, we wtorek Polci kardiolog (wrrrrrrrrrr) w srode spotkanie z moimi przyjacółkami i naszymi dzieciaczkami a w zasadzie córeczkami...
Dziadkowie Polcia zachwyceni....zwłaszca babcia po Polcia ciagle woła baba....i na szczęscie stosuja sie do moich zasad....tzn. nie ma noszenia Poli na rękach przez pół dnia...i takie inne ....Babcia przewija Polusie....i ja karmi ale tylko tym co je łyżeczka....Bo Polcia mleko pije tylko wtedy jak ja jej podaje i ewentualnie Paweł.... Zresztą moje dziecko ma w Polsce mega apetyt....Ogólnie jest fajnie....chociąz już nam sie tęskni do tatusia....
Tyle o nas.....
Teraz zmykam cos zjeśc....a Potem siąde i poczytam co u Was.....Miłego dnia.....

Cieszę się ,ze u was wszystko ok. Oby cała wizyta była już udana do końca, a przede wszystkim kardiolog. Trzymam kciuki- mocno, mocno.

Witam. Dzisiaj w planie odgruzowywanie ciąg dalszy i do tego stary sobie pierożki zażyczył :)
Jasiowi katar nie odpuszcza, u mnie troche lepiej.
Miłego dzionka kochane.

Lenka- jak Gaja?
Perfekta- a jak u Was? Choróbsko poszło precz?
Kajdusia, Ewuś, Anecznik- Halo???

Do góry