reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Eagle - :):):) jakieś zachciewajki????:) Ja mam zawsze tak prze @ i czekam pózniej jak na zbawienie:)

Tylko się przytulic nie ma do kogo nogami w nocy....:)
hihihi ja to sie śmiałam do mojego że zachcianki jak u ciężarnej;-):-D
oj tak ja też uwielbiam wciskać moje zimne patyczki, co by się od niego rozgrzały

kreatorka idziesz jak burza, oby tak dalej, powodzenia

a mój najmłodszy już śpi, lala ogląda bajki na minimini, ja okupuję lapka tylko mój nieszczęśliwy bo ani wyników nie sprawdzi na necie ani meczu żadnego nie oglądnie;-)

ale nie będę taka, idę pod prysznic
miłej nocki kochane

reklama
:-D

:-D:-D:-D:-D:-Dseksoholiczka:-D:-D:-D:-D

kreatorka pozaliczasz, dasz radę, hehe uśmiałam się z tego czytania, może ja mojemu poczytam, tylko jak ja wyciągam jakąkolwiek książkę to on chce ją dopaść i gryźć i szarpać
mój też papierożerca, z dala trzeba trzymać wszelkie gazety itp.
co do spacerówki to mój nawet chętnie ale na jak ma rozłożoną na płasko, już kilka razy nią jeździł

Kreatorka gratuluje zdolna bestia z Ciebie, a swoja droga strasznie nudne musi byc to czego sie uczysz na glos :)))

Casia gratuluje "mamy" u nas dominuje tata czasem wymknie mu sie baba mama i nana ale chyba nie wiaze tego z niczym:))

Adeora gratulujemy malego "raczka"

Perfekta moze lepiej nie poj tej herbaty :)) jak masz poyem tak pozno chodzic spac. Zazdroszcze takiego pobudzacza na mnie niesety poza adrenalina nic nie dziala, dopoki nie czuje presji nie mam podwyzszonych obrotow

Zdrowka dla malych i duzych. Buziaki dla solenizantow

My czekamy na Olafa jutro wraca nasz maly narciarz juz sie nie moge doczekac zeby go troche potlamsic :) Eryk tez chyba teskni rozglada sie sie jak uslyszy jego imie i usmiecha sie doi zdjecia

Hej :-)

Kolejny egzamin zaliczony na 5 :laugh2: huhuhu mknę jak burza :rofl2:;-)

Zdecydowałam się na przełomowy krok mianowicie chcę sprzedać naszego tako jumpera x i kupić lżejszy wózek małej. Trochę szkoda mi tego wózka, bo naprawdę go lubię i na nic w nim narzekać nie mogę, jednak do bloku to on się nie nadaje wnosić go ciągle na 2 piętro (16kg:szok:) tak więc został dziś na allegro wystawiony i teraz rozglądam sie za spacerówką, nawet mam dwie dość ciekawe na oku :-)
Poza tym to zostały mi trzy egzaminy jeszcze do napisania i semestr z głowy, niestety w tych trzech jest ten którego najbardziej się boję, ale musi być dobrze :-D na szczęście mała chętnie usypia jak czytam podręczniki akademickie na głos :tak::-D

Lecę coś zjeść i suszyć włosy, bo mi tu woda jeszcze z włosów kapie :laugh2: heh buziaki dla Was

Wszystkiego co najlepsze dla naszych małych miesięczniaków :-D

Pogratulowac!!!! Trzymam kciuk za pozostałe :)

Halo!!! jeszcze ja tu jestem :)

Perfecta też zauważyłam że jak mój w domu to zaraz większy bałagan, pełno naczyń brudnych, wszędzie pełno jego rzeczy itd :))
lena chciałabym chociaż w połowie mieć taki poziom libido jak Ty :) po porodzie mam strasznego lenia :)
kreatorka gratuluje zdania egzaminu i to na 5!!!!
Milka26 no to jutro już będziecie w komplecie.

reklama
Perfecta też zauważyłam że jak mój w domu to zaraz większy bałagan, pełno naczyń brudnych, wszędzie pełno jego rzeczy itd :))
lena chciałabym chociaż w połowie mieć taki poziom libido jak Ty :) po porodzie mam strasznego lenia :)
kreatorka gratuluje zdania egzaminu i to na 5!!!!
Milka26 no to jutro już będziecie w komplecie.
hehe ja tam nigdy nie mam;)

Do góry