reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

liliti to miałaś przygody, oj duuużo tego jak na jeden dzień, dobrze że tak się skończyło, ważne że mała cała i zdrowa!!!

koriander super że z kolegą lepiej, jak powrócił "cięty język" to pewnie psychicznie czuję się lepiej a to baaardzo ważne!

perfecta co u Was? jak Jasiu?

Agi78 korzystaj z pobytu w Polsce ile wlezie:-p

malutka przysłała Wam linka na pieluszki pampers sleep&play ze streetcomu, ja też Wam polecam! już kiedyś dostałam mleko Gerber, a teraz dostałam maila że dostanę pieluszki:tak:
więc jakby któraś chciała wklejam jeszcze raz:tak:
Ankieta o pieluszkach dla znajomych

Lencja super że Kornelka śpi w nocy;-) myślę że nabieraz sił na postępy którymi Cie zaskoczy:tak::tak::tak:

dobranoc Kobietki:-)

reklama
Kochane ale dzień... Poczytywałam troszke Was ale dopiero teraz mam czzas by poodpisywać...
Dziękuję Kochane za pamięć!!!!! Aj low ju:p:p:p
Lenka - Kochana Ty to dopiero masz ostatnie dni stresu:( Sciskam moccno! Dobrze że to nie uszko!!! Buziaki dla Gajuni i zdrówka:) Super że po antybiotyku lepiej. Na pewno za chwilkę już będzie dobrze:) I już tylko z górki:) Miłych snów for U toooo
Eagle - przesłodkie to wtulanie jest Jasiek też tak czasem robi:)
Gosiu - Boski śmiech Majeczki!!!!
Dziumdzia - gratulacje zebolka!
Ewela - Oby szybko Tomaszek zdrowiał. A jak Ty się czujesz?
Adorea - Dal Twojej pociechy także zdróweczka!!!!
Asencja - Mój Jasiek tak dwa tygodnie robił a potem zaczął hasać na czworaka , myslę że się zaczyna powoli raczkowanie:)
Liliti - Wow co za dzień... Współczuję niepotrzebnych nerwów. A uśmaiąłam się z kurczaków !!!! Tyle sterydów może miały że sobie poszły na siłkę hę? A i dziękuję za opowieść o akrobatce , bo to człowiek myśli że dziecko zawsze będzie stało przy szczebelkach i się nie wychyli... Teraz troszke bardziej uwazam! Dziękować
Agi - super !!! Naładujesz akumulatorki I ja zawsze mówię że nie ma jak w domku:)
Lencja - Gratulacje przespanych nocek. Troszke Cię to pewnie niewyspania kosztowało ale się opłaciło jak widać. :) Pisz częściej!
Ufff chyba się udało!!!
Ja dzień bardzo pracowity na napędzie z zielonej herbaty!!!! Latałam jak boing 747 z góry na dół, pranie zrobiłam, generalne porządki z kurzami , podłogą i łazienką zrobiłam:) Mąż 39,5 stoopni gorączki , zbijamy cąły czas bo po kilku godzinach wraca!
Mały wczoraj troszke podwyższoną miał , pewnie od ząbka , dałam mu Vibucol i sobie słodko pospal do 6 rano.
Już dzisiaj bez gorączki tfu tfu odpukac.
Ja generalnie niewyspana! 4 h snu za mało. Posżłam wczoraj o 2 spac juz nie dałam rady.
Okis troszke popisałam teraz idę po zieloną herbatkę i przed tv kuchnie tv pooglądac i spać:) Oczywiście jeszcze do męża około 24 muszę zajrzeć
Buziaki z Kentaki , Karaluchy pod poduchy

liliti - pewnie ten facet co pilnował pierwszy sobie wybrał zakupy. Ja bym się strasznie wkurzyła...ehh...
Twoja córeczka nieźle bryka :) Widać, że po naszych szkrabach można się spodziewać wszystkiego.
Perfecta - nie używaj slowa "karaluchy" bo się denerwuje na samą myśl o nich :p W ten weekend zamówiliśmy gaz po raz drugi (za pierwszym razem zniknęły na 2 miesiące)

Właśnie idzie 3 karmienie wieczorem (wcześniej o 19 i 21). Nie podoba mi się, że Krystianek już od paru dni budzi się o 21 i do 24 nie śpi...mam nadzieje, ze to znowu jakiś skok...
Trzymajcie kciuki, żeby zasnął :)

pierwsza:-)

idę niedługo do pracy:-:)szok: Tymuś jeszcze śpi z tatusiem:tak:

torunianki
ja dziś jestem w pracy więc gdyby coś zmieniło się odnośnie naszego jutrzejszego spotkania przyślijcie mi smska bo nie wiem czy będę miała siłę by zajrzeć tu po pracy

aaaa i mam pytanie czy kobieta w ciąży idąc do stomatologa może dostać znieczulenie?

dzień dobry!
Zapowiada sie brzydki dzien...ale co tam....
Zaraz zjem śniadanko i mykam na kawusie poranna do mojej koleżanki....a Polcia zostaje z dziadkami!!!!
Miłego dnia wszystkim....Postaram sie byc po południu!!!!

Ostatnia edycja:
pierwsza:-)

aaaa i mam pytanie czy kobieta w ciąży idąc do stomatologa może dostać znieczulenie?[/B]
tak są spercjalne słabsze znieczulenia np. Ubitesin . powinien być w każdym gabinecie. a co bez tego się nie obejdzie? chociaż lekarze mówią że slabsze znieczulenie jest lepsze niż strach i ból mamusi :)

reklama
Do góry