Lila wlasnie zasnela...........od rana po raz pierwszy. nic mi sie nie udalo zrobic, na spacerze 2 godz przelatalam a ona nic, teraz w koncu padla i pewnie tylko jak zwykle na 25min
:-( Modle sie zeby to tylko jednorazowy wybryk bo ja podobno przestalam sypiac w dzien przed ukonczeniem roku
Lena u nas tez woskowina "sie wylewa" i z uszami wszystko ok, jak po kapieli osuszam pieluszka to zawsze rozek jest zolty. Zobaczysz antybiotyk zadziala i bedzie dobrze, powinien juz powoli dzialac!
gosiagro hihi ale fajna Majusia smieszka, az nie mozna sie nie smiac!! tez musze udokumentowac nasza rechotke
ita witaj :-) Z kolega coraz lepiej, chociaz nadal nie rusza nogami. ale ciety jezyk mu wrocil wiec widze postepy :-) dziekuje za pamiec!
Klementinka kurcze szkoda ze nie jest idealnie, bo wszystko brzmialo super z ta praca! a siksa sie czepiala czy chodzi o to ze mlodsza, ale wyzej/.?
perfecta jak to Jas goraczkuje, co jest?? Zdrowka kochani! aaa i gratuluje kosikosi musialo pieknie wygladac!
eagle gratuluje nocki oby tak dalej...i zazdroszcze bardzo
ewelinka hehe ale macie przyzwoitke luka co wy robicie w lozku sie usmialam
nasza niestety tez zaczela sie podciagac, wiec lozko musi isc w weekened na najnizszy poziom..
dziumdzia u nas tez nie mierza (widze ze ty w uk), ale ja palecem wyczuwam ze jest duze, ok 2,5x2cm (na oko)
Ewus odezwij sie jak korki i przygotowania i jak chlopaki lobuziaki szaleja?? Czy sa zdrowi??