reklama
Liza
Fanka BB :)
hej
Super ze Gaja juz sie ma lepiej
Duzo zdrówka dla dzisiejszych solenizantów! ;-) yak jak kolezanka napisala i duzych;-) i małych
u nas dzis ksiadz po kolendzie chodzi
Miki spi,...
mielismy na male zakupy pojechac ale moi rodzice dopiero przyjechali i niewiem jak to bedzie.
milego dnia zycze:*
Super ze Gaja juz sie ma lepiej
Duzo zdrówka dla dzisiejszych solenizantów! ;-) yak jak kolezanka napisala i duzych;-) i małych
u nas dzis ksiadz po kolendzie chodzi
Miki spi,...
mielismy na male zakupy pojechac ale moi rodzice dopiero przyjechali i niewiem jak to bedzie.
milego dnia zycze:*
emalia82
Zostałam wywołana i jestem. Bardzo miłe uczucie- dzięki Lenka.
Faktycznie chałupa w stanie opłakanym , ale musieliśmy w końcu coś zrobić z Tą wilgocią. Mam nadziję ,że do poniedziałku wrócimy do sypialni.Jasiek właśnie usnął i ma chwilkę dla siebie. Ja zdycham bo ma katar po kolana, Jasiek niedobry po cieknie mu z noska i dodatkowo te zęby. Widać ,że mu już się dziąsełko rozcina obok tej jedyneczki która już ładnie rośnie. Na środowym bilansie ważył 8330g i 76cm Tyle o sobie.
Lenka- jak tam Gajusia? Mam nadzieję ,że już dużo lepiej i skończycie ten maraton po pseudo lekarzach. Buziaki dla was.
Lilit- współczuję wczorajszego dnia, ale dobrze ,że wam się nic nie stało i kluczyki się znalazły :-)
Klementinka- powodzenia dzisiaj i oby było lepiej.
Avenka- miłego dnia w pracy;-)
Aga- napisz cos więcej. Jak Polusia, dziadkowie i w ogóle :-)
Perfekta- współóczuje ci szpitala w domu. Dużo zdrówka życzę
Eliza- my dzisiaj do mamy jedziemy na kolende
Wszystkim jubilatom małym i duzym wszystkiego naj naj!!!!
Faktycznie chałupa w stanie opłakanym , ale musieliśmy w końcu coś zrobić z Tą wilgocią. Mam nadziję ,że do poniedziałku wrócimy do sypialni.Jasiek właśnie usnął i ma chwilkę dla siebie. Ja zdycham bo ma katar po kolana, Jasiek niedobry po cieknie mu z noska i dodatkowo te zęby. Widać ,że mu już się dziąsełko rozcina obok tej jedyneczki która już ładnie rośnie. Na środowym bilansie ważył 8330g i 76cm Tyle o sobie.
Lenka- jak tam Gajusia? Mam nadzieję ,że już dużo lepiej i skończycie ten maraton po pseudo lekarzach. Buziaki dla was.
Lilit- współczuję wczorajszego dnia, ale dobrze ,że wam się nic nie stało i kluczyki się znalazły :-)
Klementinka- powodzenia dzisiaj i oby było lepiej.
Avenka- miłego dnia w pracy;-)
Aga- napisz cos więcej. Jak Polusia, dziadkowie i w ogóle :-)
Perfekta- współóczuje ci szpitala w domu. Dużo zdrówka życzę
Eliza- my dzisiaj do mamy jedziemy na kolende
Wszystkim jubilatom małym i duzym wszystkiego naj naj!!!!
Witam się i ja
Noc super . Jaś spał do 6 i dalej do 9 Mąż bez gorączki już chce na górę wchodzić bo tak tęskni za małym....ale mama jeszcze nie pozwala , do jutra musi czekac aż przestanie prądkować. A mały dzisiaj się obudził i patrzy na schody i taka smutna minka. Tak mi pokazywał te schody kilka razy i myślę że on tez tęskni za tatuniem swoim.... To takie wzruszające
Ita - miłej pracy zyczymy!
Lenka - super wieści!
Emalia - :* zdrówka dla Jasia i Ciebie! I oby ten remont się szybko skończył!
Agi- udanych ploteczek !
Zdec - Szaleństwo zakupowe - zazdroszczę
MagdaM , Zdec - udanej Kawki... Jak w wakacje będziemy jechac do rodziny mojej do Kotliny chyba tez się skusze i przejadę przez Wrocek
Avenka- Miłej pracy!!! A jeżdzisz autkiem????
Eliza - . Emalia - Pochwalony
Lenka , Emalia - a gdzie się podziały Wasze suwaczki?????
Wszystkiego najlepszego dla Dzisiejszych i wczorajszych solenizantów !!!!!!
Jasiek się obudził zaraz pędzimy na spacer i do sklepu muszę wejść po wędlinkę
P.S. Muszę sobie zielonej herbaty zaparzyć by mieć znów napęd na cały dzionek
Noc super . Jaś spał do 6 i dalej do 9 Mąż bez gorączki już chce na górę wchodzić bo tak tęskni za małym....ale mama jeszcze nie pozwala , do jutra musi czekac aż przestanie prądkować. A mały dzisiaj się obudził i patrzy na schody i taka smutna minka. Tak mi pokazywał te schody kilka razy i myślę że on tez tęskni za tatuniem swoim.... To takie wzruszające
Ita - miłej pracy zyczymy!
Lenka - super wieści!
Emalia - :* zdrówka dla Jasia i Ciebie! I oby ten remont się szybko skończył!
Agi- udanych ploteczek !
Zdec - Szaleństwo zakupowe - zazdroszczę
MagdaM , Zdec - udanej Kawki... Jak w wakacje będziemy jechac do rodziny mojej do Kotliny chyba tez się skusze i przejadę przez Wrocek
Avenka- Miłej pracy!!! A jeżdzisz autkiem????
Eliza - . Emalia - Pochwalony
Lenka , Emalia - a gdzie się podziały Wasze suwaczki?????
Wszystkiego najlepszego dla Dzisiejszych i wczorajszych solenizantów !!!!!!
Jasiek się obudził zaraz pędzimy na spacer i do sklepu muszę wejść po wędlinkę
P.S. Muszę sobie zielonej herbaty zaparzyć by mieć znów napęd na cały dzionek
emalia82
Perfekta- w ustawienich mam suwaczki coś sie popierniczyło he he
edit; teraz widać? bo ja widzę
edit; teraz widać? bo ja widzę
Casia77
Mamusia Synusia;)
Witam południowo,
wpadłam życzyć miłego dnia wszystkim i pochwalić się: Mały obudził mnie dzisiaj wołając ma-ma, ma-ma!!! :-) ale mnie wzruszył!
wszystkiego dobrego miesięczniakom dzisiejszym!!!
też uciekam na spacerek, choć za oknem buro i ponuro u mnie....
wpadłam życzyć miłego dnia wszystkim i pochwalić się: Mały obudził mnie dzisiaj wołając ma-ma, ma-ma!!! :-) ale mnie wzruszył!
witajcie
ja od rana mam wreszcie chwilkę bo juz zaliczyliśmy logopedę, potem szybkie zakupy w drodze do domu, później moja mama przywiozła Asię, dzieciaki położyć spać i dopiero chwila odpoczynku dla mnie
ale z dobrych wieści aparaty już są, jeszcze tylko czekamy na wkładki, powinny być w poniedziałek, góra we wtorek i jedziemy odebrać:-)
a teraz może coś popiszę zanim któryś robak mały się obudzi
ewela najważniejsze że się nie pogarsza,a kaszelek to może od spływającego kataru Tomuś ma?
asencja oj prześmiesznie musi wyglądać taki sposób przemieszczania się, mój póki co też nie raczkuje a jak chce sie przemieścić to kombinuje z obrotami
lena dobrze ze to nie uszka u Gaji, antybiotyk napewno pomoże, jeszcze raz dużo zdrówka dla maleńkiej
liliti co za dzień i ile przygód, najważniejsze że Sońce nic się nie stało, a uciekające kurczaki ( uśmiałam sie z nich) to może te od Grzegorza Halamy - znanego hodowcy drobiu?
Agi78 jasne korzystaj ile się tylko da, a Polcia pewnie i tak równie zadowolona z opieki dziadków, siedzenie na Bb nadrobisz po powrocie do domku, daj tylko czasem znać że żyjesz
Lencja super że udało się Nelcię nauczyć zasypiania, gratulujemy
Perfecta ło matko to się nabiegałaś, dużo zdrówka dla Twoich mężczyzn
Klementinka szkoda że tak wyszło, ale przynajmniej wiesz co i jak? a będziecie dalej myślały żeby otworzyć swoje?
zdec i jak zakupy? upolowałaś coś dla siebie czy dla Natalci?:-)
adorea gratulacje dla Krzysia
emalia82 dużo zdrówka dla Ciebie i Jasia, nonono długi ten Twój synek
Casia77 gratulujemy, słodkie to rzeczywiście, moja córa jak była mała to najpierw zaczęła mówić "tata" a ja to wykorzystywałam mówiąc do mojego że dziecko przecież tatę woła, a przez jakieś 2 miesiące tak też zwracała się do mnie nim zaczęła mówić mama
i wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków
Amelki i Jasia
hihihi nawet sie udało popisać, a maluchy nadal śpią
ja od rana mam wreszcie chwilkę bo juz zaliczyliśmy logopedę, potem szybkie zakupy w drodze do domu, później moja mama przywiozła Asię, dzieciaki położyć spać i dopiero chwila odpoczynku dla mnie
ale z dobrych wieści aparaty już są, jeszcze tylko czekamy na wkładki, powinny być w poniedziałek, góra we wtorek i jedziemy odebrać:-)
a teraz może coś popiszę zanim któryś robak mały się obudzi
ewela najważniejsze że się nie pogarsza,a kaszelek to może od spływającego kataru Tomuś ma?
asencja oj prześmiesznie musi wyglądać taki sposób przemieszczania się, mój póki co też nie raczkuje a jak chce sie przemieścić to kombinuje z obrotami
lena dobrze ze to nie uszka u Gaji, antybiotyk napewno pomoże, jeszcze raz dużo zdrówka dla maleńkiej
liliti co za dzień i ile przygód, najważniejsze że Sońce nic się nie stało, a uciekające kurczaki ( uśmiałam sie z nich) to może te od Grzegorza Halamy - znanego hodowcy drobiu?
Agi78 jasne korzystaj ile się tylko da, a Polcia pewnie i tak równie zadowolona z opieki dziadków, siedzenie na Bb nadrobisz po powrocie do domku, daj tylko czasem znać że żyjesz
Lencja super że udało się Nelcię nauczyć zasypiania, gratulujemy
Perfecta ło matko to się nabiegałaś, dużo zdrówka dla Twoich mężczyzn
Klementinka szkoda że tak wyszło, ale przynajmniej wiesz co i jak? a będziecie dalej myślały żeby otworzyć swoje?
zdec i jak zakupy? upolowałaś coś dla siebie czy dla Natalci?:-)
adorea gratulacje dla Krzysia
emalia82 dużo zdrówka dla Ciebie i Jasia, nonono długi ten Twój synek
Casia77 gratulujemy, słodkie to rzeczywiście, moja córa jak była mała to najpierw zaczęła mówić "tata" a ja to wykorzystywałam mówiąc do mojego że dziecko przecież tatę woła, a przez jakieś 2 miesiące tak też zwracała się do mnie nim zaczęła mówić mama
i wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków
Amelki i Jasia
hihihi nawet sie udało popisać, a maluchy nadal śpią
Liza
Oj ale tu cisza:-)
u mnie juz po kolendzie szybko poszlo
u mnie juz po kolendzie szybko poszlo
Haha
emalia - super że się odgruzowałaś.
Księdza po kolędzie to wam nie zazdroszczę
Spotkałam się z Magdą M, dzieciaki się trochę pobawiły o ile to tak można nazwać Hahahaa no i zaprowadzona zostałam do super lumpka Trochę małą obłowiłam I w HM też jej sukieneczkę kupiłam A sobie znowu nic, ale dobrze żę już do domu wróciłam bo była głodna jak wilk, pół drogi ją niosłam na rękach...
emalia - super że się odgruzowałaś.
Księdza po kolędzie to wam nie zazdroszczę
Spotkałam się z Magdą M, dzieciaki się trochę pobawiły o ile to tak można nazwać Hahahaa no i zaprowadzona zostałam do super lumpka Trochę małą obłowiłam I w HM też jej sukieneczkę kupiłam A sobie znowu nic, ale dobrze żę już do domu wróciłam bo była głodna jak wilk, pół drogi ją niosłam na rękach...
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam południowo,
Gratulacje wypowiedzianego słowa ma ma