reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

lenka a czy jak jej tego nie naciskasz to daje jakieś oznaki że ja boli? typu ciągnięcie sie za uszko, pocieranie nim o materac

też się nachodzicie po tych lekarzach, kochane będe trzymać kciuki żeby było dobrze

reklama
ma 76/77 cm, wiec po nim nie widać, ale już nosi ubranka 86 :)

co ty mowisz 86 juz nosi??? no w szoku jestem, ja myslalam,ze moj dzinks jest duzy,ale my nosimy jeszcze 74/80 :-p

Kahna nie lemntuj jak mala dziewczynka ,to jest forum oglne jak chcesz to pisz, forum zamkniete jest czynne od naszej ciazy,wiec sorry . :confused2::nerd:

Asencja ja obstawiam na chłopca :-)

twardy gdzie jestes ? chyba stanął na całego :-D:-D:-D

Dziekuje wszytskim za zyczenia odnosnie naszego zdrowia, jak narzie bez zmain, czyli gluty i kaszelek nadal jest :sorry: dzinks spi, ide posprzatac łazienkę :happy:

c

Dobre, nawet bardzo dobre...Ty zawsze wiesz co powiedzieć:-D:-D:-D
U nas też glutki ciągną sie 2 tygodnie, już sama nie wiem co mam robić...dziś skończyliśmy antybiotyk a mały nnadal czasami pokasłuje a glutki to chyba bez zmian zupełnie ciągle są.

eagle - Krystianek w dzień zjada 600ml mleka (do 19) i słoiczek obiadu. To chyba prawidłowo...
O tej metodzie rozcieńczania mleka tez słyszałam, ale pediatra powiedziała, żeby absolutnie tak nie robić...
lena - strasznie spółczuje, że nie wiadomo o co chodzi:( Nestety nie doradze, bo się nie znam...tylko trzymam kciuki, żeby w końcu coś Gai pomogło :(

Czy wasze szkraby też się tak śmiesznie się przemieszczają? Mój Krystianek nie umie raczkować, za to chodzi na prostych rękach i na wyprostowanych nogach (tak, że dupcia jest wysoko).

eagle - Krystianek w dzień zjada 600ml mleka (do 19) i słoiczek obiadu. To chyba prawidłowo...
O tej metodzie rozcieńczania mleka tez słyszałam, ale pediatra powiedziała, żeby absolutnie tak nie robić...
lena - strasznie spółczuje, że nie wiadomo o co chodzi:( Nestety nie doradze, bo się nie znam...tylko trzymam kciuki, żeby w końcu coś Gai pomogło :(

Czy wasze szkraby też się tak śmiesznie się przemieszczają? Mój Krystianek nie umie raczkować, za to chodzi na prostych rękach i na wyprostowanych nogach (tak, że dupcia jest wysoko).

chciałabym to zobaczyc
moja też nie umie jescze raczkować tylko do tyłu się czołga - czasami próbuje podnieśc tyłek - ale chyba zaciężki ;)

chciałabym to zobaczyc
moja też nie umie jescze raczkować tylko do tyłu się czołga - czasami próbuje podnieśc tyłek - ale chyba zaciężki ;)

co ty mowisz 86 juz nosi??? no w szoku jestem, ja myslalam,ze moj dzinks jest duzy,ale my nosimy jeszcze 74/80 :-p

Kahna nie lemntuj jak mala dziewczynka ,to jest forum oglne jak chcesz to pisz, forum zamkniete jest czynne od naszej ciazy,wiec sorry . :confused2::nerd:

Asencja ja obstawiam na chłopca :-)

Dziekuje wszytskim za zyczenia odnosnie naszego zdrowia, jak narzie bez zmain, czyli gluty i kaszelek nadal jest :sorry: dzinks spi, ide posprzatac łazienkę :happy:

SORRY MOGE WIEDZIEC O CO CI CHODZI???? BO niby piszecie że jestescie otwarte dla wszytkich a ty tu wywalasz takiego posta...zamknełysmy wczorajsza rozmowe, wiec po co ponaglasz? z nudów?? bo czasami komus może byc cholernie przykro...jakąs idiotką nie jestem że można po mnie jechac ile kto chce;( sory aletak to odczuwam:(

reklama
Jestem:)
Dziewczyny wiectak uszka są tylko w środku przekrwione zadnych leków a ten antybiotyk co bierze to musi pomoc!!!I powiedziałą mi babka ze to całkiem normalne ze woskowina sie wylewa:)A newt dobrze bo nie zatyka i bakterie nie maja życia;)

Do góry