reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam się:-)
perfecta - jak 2 chorowitki w domu?
dziumdzia - ja daje witaminę d3 codziennie
lena - jak już się śmieje to jest dobrze;-)
A to moja śmieszka z rana
YouTube - A Psik!!!
hehe ale rechotka
gosiagro super śmieszka i fajnie że udało się to nagrać
lena oj każdy sposób dobry
a ja idę jakieś pranie wrzucić bo za niedługo do łazienki się nie zmieszczę
a ciekawa jestem jak tak Agi z Polcią się bawią u dziadków i jeszcze AniaCh83 coś dawno się nie pokazywała.....ciekawe co tam u niej i u Filipka i magdalena79 i Michałkiem?
lena oj każdy sposób dobry
a ja idę jakieś pranie wrzucić bo za niedługo do łazienki się nie zmieszczę
a ciekawa jestem jak tak Agi z Polcią się bawią u dziadków i jeszcze AniaCh83 coś dawno się nie pokazywała.....ciekawe co tam u niej i u Filipka i magdalena79 i Michałkiem?
Ostatnia edycja:
dziumdzia84
Fanka BB :)
gosiargo - super twoja mała
my dopiero wstałyśmy w końcu wyszedł ząbek i dziś tylko była jedna popudka o 4 rano a pozniej o 6 butla i spanko do 9 - tak mogłby być zawsze
lece na kawke
my dopiero wstałyśmy w końcu wyszedł ząbek i dziś tylko była jedna popudka o 4 rano a pozniej o 6 butla i spanko do 9 - tak mogłby być zawsze
lece na kawke
krakowianka79
nowalijka
Witajcie szczęśliwe mamuśki PIĘKNYCH BOBASKóW, Chciałabym wam bardzo podziekowac za pamięć o Jagódce....
Zdrówka dla Was i pociech na cały nowyyyyy rok
Zdrówka dla Was i pociech na cały nowyyyyy rok
ewelinka307
Fanka BB :)
Witam niewyspana kiedy te zeby wreszcie wyjdą
perfecta-moja to samo musi mieć jak największe audytorium wtedy popisuje się na całego
eagle-oj żeby moja tak chciała sama cyca odrzucić a już widze że będzie problem z odzwyczajaniem
gosiagro-jaka Majeczka radosna od rana
krakowianko-miło że zaglądasz do nas
perfecta-moja to samo musi mieć jak największe audytorium wtedy popisuje się na całego
eagle-oj żeby moja tak chciała sama cyca odrzucić a już widze że będzie problem z odzwyczajaniem
gosiagro-jaka Majeczka radosna od rana
krakowianko-miło że zaglądasz do nas
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
kurcze lenka a masz możliwość skonsultowania tego z lekarzem, pisałaś chyba że sąsiadka nia jest?
wiesz z zapaleniem uszu nie ma żartów
właśnie jade do niej o 14,30 niech mnie przyjmie mam nadzieje, że nie odmówi zreszta sama mówiła, że jakby się coś działo mam wracać!!