reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro super śmieszka i fajnie że udało się to nagrać
lena oj każdy sposób dobry :)

a ja idę jakieś pranie wrzucić bo za niedługo do łazienki się nie zmieszczę;)

a ciekawa jestem jak tak Agi z Polcią się bawią u dziadków i jeszcze AniaCh83 coś dawno się nie pokazywała.....ciekawe co tam u niej i u Filipka i magdalena79 i Michałkiem?

Ostatnia edycja:
gosiargo - super twoja mała :)
my dopiero wstałyśmy w końcu wyszedł ząbek i dziś tylko była jedna popudka o 4 rano a pozniej o 6 butla i spanko do 9 - tak mogłby być zawsze
lece na kawke ;)

Witam niewyspana kiedy te zeby wreszcie wyjdą:baffled:
perfecta-moja to samo musi mieć jak największe audytorium wtedy popisuje się na całego:tak:
eagle-oj żeby moja tak chciała sama cyca odrzucić a już widze że będzie problem z odzwyczajaniem
gosiagro-jaka Majeczka radosna od rana:happy:
krakowianko-miło że zaglądasz do nas:tak:

krakowianko wspominamy Jagódkę i myslimy o Tobie często;-) fajnie ze zagladasz do nas choc to zapewne trudne.....napisz jak u Was, choć pare zdań.....pozdrawiamy

Dziewczyny teraz nie wiem cz Gaja nie ma zapalenia ucha:(Kurde mać!!!
Wypłunęła jej woskowina az całe ucho żółte i jak naciskam z przodu to płacze;(

kurcze lenka a masz możliwość skonsultowania tego z lekarzem, pisałaś chyba że sąsiadka nia jest?
wiesz z zapaleniem uszu nie ma żartów

reklama
kurcze lenka a masz możliwość skonsultowania tego z lekarzem, pisałaś chyba że sąsiadka nia jest?
wiesz z zapaleniem uszu nie ma żartów

właśnie jade do niej o 14,30 niech mnie przyjmie mam nadzieje, że nie odmówi zreszta sama mówiła, że jakby się coś działo mam wracać!!

Do góry