lencja zdradź prosze ten cudowny sekret- jak odzwyczaiłas??
Ja oszukuję smoczkiem. Ale słyszałam też żeby zamiast mleka dawać np wodę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lencja zdradź prosze ten cudowny sekret- jak odzwyczaiłas??
Witajcie dziewczyny
Tak sytuacja niby opanowana dzisiaj wylądowałyśmy u czwartego lekarza!!Gaja niby ma zapalenie gardła i coś z krtania już podałam antybiotyk teraz śpi zobaczymy co będzie jak wstanie!!!Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy jestescie kochane!!!!
A co do duszenia miała drgawki tak jakby padaczkę i leciała strasznie błądziła wzrokiem....ja ją zapakowałam w fotelik i do przychodni tam mnie nie przyjęli...więc na szpital akurat przyjmowała mnie babka u któej w sobote byłyśmy prywatnie...mówi,do mnie, że tak szczerze to nie chce Gai zostawiać bo zaraz cos jeszcze podłapie a ma tylko kaszel i katar...więc ja tez sie nie zgodziłam chociaż ona do mnie mówi, że byłaby spokojniejsza gdyby została...ale dla mnie nie ma łóżka tylko stołek i nie wiadomo czy byśmy nie leżały na sali gdzię dzieci są same które matki zostawiają więc tam jest jeden wielki ryk!!!Powiedziałam, że się nie godze i wyszłyśmy oczywiście podziękowałam bo babka naprawde sie starała!!!Dzisiaj byłam u innego lekarza tzn mojej sąsiadki i dała antybiotyk powiedziałą, że nie ma na o czekąć!!
MYŚE że powinnaś dawać przynajmniej 2 krople w okresie zimowym. a ogolnie to w całkiem mieści sie w normie bo miała duże gdy sie urodziła, a pamietaj że gorzej jak sie za szybko zrasta...wiec u natalki rośnie w tempie normalnym do urodzeniowego
wiec ani obwód głowki nie jest jest zły, ani ciemiączko...wiec mysle ze taka jej uroda...nie napisalas czymacie duze głowy? czy dziadkowie maja??;-)
jestem pewna że to po męzu i dziadku zobaczysz...a wyniki nie wiem obawiam sie ze nie bedziesz miala odrazu przynajmniej u nas nie ma odrazu...i będzie usypiana tak???
a egazmin...nie mysl o tym najwaznijesze zdrowie dziecka
Zdec u nas tez bardzo duze ciemiaczko i czesto do tego pulsuje, ale tutaj go nawet nie sprawdzaja :-( nie martw sie lekarze potrafia niezle nastraszyc, Natalka jest na pewni zdrowa!Natala teraz ma 44cm
Mamy duże ciemiączko ok 2x2,5 i nadal miękkie