reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej :)
ja na momencik chcialam tylko powiedziec ze zrobilam test za namowa meza i................................................................................................dwie kreski!!!!

Wielkie gratulacje !!!!!!!! No to brąz zdobyty!:)

Ola - pewnie za 2 tygodnie w sobotę , lub jak mąz wezmie day off na moje badania to będę w tym tygodniu. Lumpek jest na rondzie wiatraczna od al. Washingtona. Na tym budynku jest wielki napis Orange - szkoła językowa , więc łatwo znależć a naprawdę patrząc na te rzeczy dzisiaj stwierdziłam że muszę jeszcze córeczkę zrobić i musze o tym z mężem pogadąc:p

hej :)
ja na momencik chcialam tylko powiedziec ze zrobilam test za namowa meza i................................................................................................dwie kreski!!!!
o kurde, to się roznosi po forum:)))))))))) Wielkie gratulacje!!!!!!:))))))))

Butterfly- nie mam pojęcia ile waży, jutro chyba Ją zważę bo az ciekawa jestem, ale około 9 kilo obstawiam:)

Perfecta- tak namawiasz, ze się chyba do tego lumpka w tygodniu wybiorę:)) Tylko ze tak na prawdę to Jagoda niczego nie potrzebuje, Hanka tez nie... zastanowię się:))

No wiesz Perfecta możesz być czwarta jak dobrze pójdzie rozmowa z mężem.
Tak myślę że ja się chyba do tego lumpka przejade, a w jakich godzinach tam jest czynne?

Perfecta przepisała hascosept ale Gaja nie chętnie bierze a lekarka mówiła, że na siłę mam nie psikać!!!Gajka dopiero zasnęła bidulka!!!Tak bym chciała wziąć to na siebie;(A ja wyrąbana w kosmos jestem szok!!!

witam się sobotnio:-)

emalia - w końcu kochana się doczekałaś zębolka:tak: wielkie gratulacje!!! teraz pewnie drinkujesz:-) sto lat dla taty!

zdec - jak się szusowanie udało??

avena - i jak pierwsza jazda? żyjesz?;-);-)

konniczynka
- miejsce do spania wyśmienite:-):-)

Agi - spakowane? życzę szybkiej podróży:tak:

Butterfly - ramki piękne:tak: a mi ten kalendarz chiński się nie sprawdził

agast - Jadzia jest słodka:tak: i jak ładnie je, a pamiętasz jak się na początku denerwowałaś, ze nie chce jeść:-D z tego co pamiętam to ty chyba nie gotujesz to zbankrutujesz na tych słoiczkach;-);-)

agusia - GRATULACJE!!!!

Lena - zdrówka dla Gai!!!

koriander - wszystko udało ci się zablokować?

gosiagro- a wpisałaś dobrze ile masz lat? bo tam jak masz np. poczęcie w styczniu a urodziny 30 w marcu to wpisujesz że masz 29 lat, liczy się czy skończone czy nie :)

reklama
Gosiagro- no masakra z tymi słoiczkami.. okolo 13zl dziennie mi wychodzi + jeszcze mleko do tego.. Wole jak je niz jak by miała tak pluć jak na początku!!!! 1,5 miesiąca zbieralam z brody i od nowa do buzi i tak w kółko :))

Hahahaha mi z tego kalendarza chińskiego wychodzi ze powinnam miec 2 synow:)))))))))

Do góry