emalia82
Fanka BB :)
Wróciliśmy. Jasiek już śpi. Co on wyrabiał to szok. Stwierdziliśmy zgodnie ,że jak jest impreza to nam ktoś dziecko podmienia. Normalnie dusza towarzyska. Cały czas się śmiał, gadał i wygłupiał. Do wszystkich chciał na ręcę. Jak wstało o 15 tak dopiero przed chwilą zasnął. Jestem po prostu w szoku. Imprezowicz mi rośnie.
Na tym forum ciąża roznosi się przez monitor!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!ROŚNIJCIE NAM ZDROWO :-)AŻ ZACZYNAM WAM ZAZDROŚCIĆ KOCHANE CIĘŻARÓWKI
Kope lat kobito. Fajnie ,że się odezwałś. Super z tą pracą,a małej pewnie minie jak zębolki się przebiją. Pozdrawiam cieplutko.
A to kochana horoskop chiński. Już kiedyś był na forum testowany. U mnie i najbliżysz się sprawdza.
Lenka- kurcze, to nie ciekawie. A nie odpisałaś u kogo byłaś? Może faktycznie dziewczyny mają racje z tą trzydniówką.?
Na tym forum ciąża roznosi się przez monitor!!!!
hej
ja na momencik chcialam tylko powiedziec ze zrobilam test za namowa meza i................................................................................................dwie kreski!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!ROŚNIJCIE NAM ZDROWO :-)AŻ ZACZYNAM WAM ZAZDROŚCIĆ KOCHANE CIĘŻARÓWKI
cześć mamusie!
z góry was wszystkie przepraszam, ze nie wiem co u was ale długo mnie nie było....
jestem padnięta, niedługo całkowicie padnę i będzie po mnie.....po prostu nie daje już rady....Mała od miesiąca z drobnymi przerwami ryczy w nocy jak opętana, nie chce zasnąć i wogóle jest marudna.....ciągle tylko by na ręce chciała.....
mamy 2 zęby i 4 w drodze....pewnie to przez to....
dostałam nową pracę i zaczynam 1 lutego....aż strach się bać;-) jestem szczęśliwa bo praca dla mnie wymarzona, blisko domu i wogóle super tylko jak ja dam radę przy takim marudzącym dziecku???
zatrudniliśmy nianię....mam nadzieję że się sprawdzi;-)
Milenka ładnie się rozwija...siedzi sama, przekręca się, jeszcze nie pełza za to bierze się do stania.....tak się wierci aż trzeba ją wziąść postawić i stoi sztywno tylko delikatnie przytrzymana za ręce...oczywiście staram się jej nie tzrmać tak za często bo myślę że to za wcześnie no ale skoro sama się do tego rwie....jej tatuś chodził jak miał 8 miesięcy więc może ona też tak chce;-)
to co z tymi ciążami? kto jest w ciąży? Jeju....fajowo....ja dopóki nie dostałam nowej pracy to tez miałam plan z 2 ciążą...staraliśmy się ale nie wyszło...a teraz jest nowa praca i temat się odsunął....zresztą po tym co teraz mała odwala to mi się odechciało trochę....
pozdrawiamy;-)
Kope lat kobito. Fajnie ,że się odezwałś. Super z tą pracą,a małej pewnie minie jak zębolki się przebiją. Pozdrawiam cieplutko.
Czwarte miejsce jest ponoć najgorszym miejscem dla sportowca :-) marzyło mi się podium ale sytuacja na obecnym rynku pracy jest jak jest i czarno to widzę. Chciałabym się zmieścić w pierwszej dziesiątce :-)
Co to za horoskop na dzieci??
A to kochana horoskop chiński. Już kiedyś był na forum testowany. U mnie i najbliżysz się sprawdza.
Lenka- kurcze, to nie ciekawie. A nie odpisałaś u kogo byłaś? Może faktycznie dziewczyny mają racje z tą trzydniówką.?