reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
MAGDZIA-dołączam do klubu spragnionych wiosny :) a dużo je innych rzeczy oprócz mleka? bo u nas mleka zero, tylko z dodatkiem kaszki lub kleiku, ciągnięte z butli, max 150ml zje ale przeważnie tylko 120... nie wiem skąd on tyle waży jak tak mało je :(
AGAST jestem w szoku co ta Twoja pannica wyrabia, niesamowita :-)

rano w okolicach 7-8 jak sie obudzi mleko ale tu roznie dzis tylko 60, od kilku dni nie wiecej niz 100ml, ok 10 kaszka 120-150, 12 obiadek prawie caly sloik ten wiekszy ok 2.30-3 deserek potem o 5- ile wypije to mleko nie wiecej niz 120 no a pozniej to ok 19.30 150 kaszki i lyk mleka, w miedzy czasie chrupki i biszkopty, wody czy sokow tez malo pija max 50-60ml... a jeszcze tydzien temu w dzien potrafila wypic mi butle o 2 i o 5 za kazdym razem po 150... moze sie opila poprostu..sama nie wiem zobaczymy co z tego wyjdzie...

lena- a dala jakies lekarstwo chociaz? 150 masakra

Ostatnia edycja:
rano w okolicach 7-8 jak sie obudzi mleko ale tu roznie dzis tylko 60, od kilku dni nie wiecej niz 100ml, ok 10 kaszka 120-150, 12 obiadek prawie caly sloik ten wiekszy ok 2.30-3 deserek potem o 5- ile wypije to mleko nie wiecej niz 120 no a pozniej to ok 19.30 150 kaszki i lyk mleka, w miedzy czasie chrupki i biszkopty, wody czy sokow tez malo pija max 50-60ml... a jeszcze tydzien temu w dzien potrafila wypic mi butle o 2 i o 5 za kazdym razem po 150... moze sie opila poprostu..sama nie wiem zobaczymy co z tego wyjdzie...

lena- a dala jakies lekarstwo chociaz? 150 masakra

to wcale tak mało nie je :) wychodzi że prawie co 2 godziny... mój je przeważnie 120ml co 4 godziny, nawet w nocy :) tyle że Twojej pewnie mleczko już tak nie smakuje bo wcina mnóstwo innych rzeczy a mój dopiero zaczyna owoce... :/

lena-150zł :szok: nic małęj nie jest...no to też stawiam że 3-dniówka :)

Moja to dopiero wcina ze szok! Codzienny zestaw to 190g owoce+zboza lub owoce +jogurt, 190-260g zupy, 130g owocow, a do tego jeszcze ze 2 razy po 100-150ml mleka:))

Hejaaaa
Powróciłam z zakupów:p
Spodnie 2 pary za 10 złotych (new look i BHS) for mummy , spodnie 12 złotych 2 pary jeansy (river Island , levis) for daddy
Pierdzilion śliniaków za 4,50 plus spodnie i 2 bluzeczki for baby:) :)
Pampersy w realu 70 szt po 43 złote plus 5 zeta na payback.
Padam na pyszczek nawet kawa nie pomaga:)
Lenka - a nic nie dała Ci na te gardziołko? Jak Jaś miał delikatnie to kazała cebion 2x po 5 kropli plus 2 x dziennie tantum verde psikać. Powrotu do zdrówka dla Gajuni:*
Butterfly - Gratulacje dla małego!!! Ramki superowskie:)
konniczynka - cuuudowna , przesłodka fotka:) Się kobieta zmeczyła....:)
magdziak - może nastepne ząbeczki idą?
Aisa - Błagam idz do lekarza , wróc na terapię , tak będzie lepiej i dla twojego dziecka i dla Ciebie!!!
Agast - pięknie się wspina Jagódka !:)

Jasiek wstaje przy łóżeczku i za chiny nie możemy mu tego wybic z głowy... A dzisiaj ma chyba rozwiolnienie.:( 4 kupy już były od rana. Podam dicoflor może przejdzie. Mam nadzieję że to przez drugą jedynkę która idzie , idzie i dojść nie może. Kochane co podawałyście na biegunkę?

Edit: Dziewczyny z Warszawki , które mają córcie Na wiatraku w tym lumpku SĄ TAAKIE PIĘKNE RZECZY DLA DZIEWCZYNEK ŻE SZOK

hej :)
ja na momencik chcialam tylko powiedziec ze zrobilam test za namowa meza i................................................................................................dwie kreski!!!!

reklama
Moja to dopiero wcina ze szok! Codzienny zestaw to 190g owoce+zboza lub owoce +jogurt, 190-260g zupy, 130g owocow, a do tego jeszcze ze 2 razy po 100-150ml mleka:))

hihi pewnie dlatego tak Ci biega po mieszkaniu i już się próbuje wspinać :) a jaka duża?
mój w czwartek ważony miał 8900 i niby 80cm ale chyba ma z 3 mniej wg mojego mierzenia :) mało je ale rośnie :) tyłek ciężki to i się do zbytnich ruchów nie rwie hihihi

perfecta- fajne zakupy... ach też bym chciała tak zaszaleć :) co do rozwolnienia nie pomogę, nie mieliśmy

AGUSIA-WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry