reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Cena kosmiczna! W Warszawie jest taniej!!! No ale dla spokoju WARTO!!! Daj znac co lekarz powiedział.
Ale mam stresa!!!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Spokojnie Nie takie stresy Cie jeszcze czekają jako matkę
To jej pierwsza taka gorączka a ja wariuję!!
emalia82
Fanka BB :)
Lenka- daj znać co i jak. A do kogo idziesz? Do Marcjoniakowej?
My zbieramy się zaraz na imprezkę do tatusia.
Tymonku, Patrycjo- Wszystkiego naj naj !!! :-)
My zbieramy się zaraz na imprezkę do tatusia.
Tymonku, Patrycjo- Wszystkiego naj naj !!! :-)
witam
Lena-zdrowka dla malutkiej, oby to nic powaznego-daj pozniej znac co i jak 150za wizyte
konniczynka-brawa dla emilki biudulinka musie sie sporo nameczyc zby usiasc, ale przynajmniej proboje nie to co moj leniuszek podniesie sie do polowy nogi i rece proste i sie drze bo dalej nie moze hehe...
agi-powodzenie jutro i milego pobytu w polandii
bbutterfly- gratki dla malego a ramku przecudne
agast-a to ci jagudka mala podgladaczka a jak sie ladnie wspina:-)
emalia-udanej imprezy:-)
aisa-prosze cie poszukaj jakies pomocy specjalistycznej, samo nie przejdzie-jesli nie dla siebie to dla twojego malenstwa.
wszystkiego naj dla Patrcji i Tymona -zdrowka kochani!!!
my po spacerku w przeciagu 2 godzin z ladnego sloneczka zrobilo sie mrozno, pochmurnie i do tego jeszcze doszla mgla...ja pikole kiedy ta zima sie skonczy
zuza od kilku dni mleka to praktycznie wogle nie pije, nie chce ja zmuszac wiec jak odpycha butle to przestaje ja karmic, kaszki nadal je ladnie, probije jej mleko do obiadku przmycac a dzis dostanie rice puding na deser, korcze mam nadzieje ze to chwilowe i jej apetyt na mleko wroci, chyba ze ma kubki smakowe po tacie?...
no i sie maluda obudzila..
Lena-zdrowka dla malutkiej, oby to nic powaznego-daj pozniej znac co i jak 150za wizyte
konniczynka-brawa dla emilki biudulinka musie sie sporo nameczyc zby usiasc, ale przynajmniej proboje nie to co moj leniuszek podniesie sie do polowy nogi i rece proste i sie drze bo dalej nie moze hehe...
agi-powodzenie jutro i milego pobytu w polandii
bbutterfly- gratki dla malego a ramku przecudne
agast-a to ci jagudka mala podgladaczka a jak sie ladnie wspina:-)
emalia-udanej imprezy:-)
aisa-prosze cie poszukaj jakies pomocy specjalistycznej, samo nie przejdzie-jesli nie dla siebie to dla twojego malenstwa.
wszystkiego naj dla Patrcji i Tymona -zdrowka kochani!!!
my po spacerku w przeciagu 2 godzin z ladnego sloneczka zrobilo sie mrozno, pochmurnie i do tego jeszcze doszla mgla...ja pikole kiedy ta zima sie skonczy
zuza od kilku dni mleka to praktycznie wogle nie pije, nie chce ja zmuszac wiec jak odpycha butle to przestaje ja karmic, kaszki nadal je ladnie, probije jej mleko do obiadku przmycac a dzis dostanie rice puding na deser, korcze mam nadzieje ze to chwilowe i jej apetyt na mleko wroci, chyba ze ma kubki smakowe po tacie?...
no i sie maluda obudzila..
BButterFly
mamusia smerfusia
MAGDZIA-dołączam do klubu spragnionych wiosny a dużo je innych rzeczy oprócz mleka? bo u nas mleka zero, tylko z dodatkiem kaszki lub kleiku, ciągnięte z butli, max 150ml zje ale przeważnie tylko 120... nie wiem skąd on tyle waży jak tak mało je
AGAST jestem w szoku co ta Twoja pannica wyrabia, niesamowita :-)
AGAST jestem w szoku co ta Twoja pannica wyrabia, niesamowita :-)
reklama