reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Lena jeśli ma więcej niz 38,5 to na pewno nie od zęba. Moze trzydniówka?? Jagoda miała ostatnio..

Asencja- wielkie gratulacje!!! Takie wiadomości zawsze mnie wzruszają:)

Avena- jedź powoli to bedzie git! Powodzenia!

Agi i inne wszystkie Agnieszki- WZSYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WCZORAJSZYCH IMIENIN!!

A co podawałaś??

reklama
Juz po prostu nie ma innego wytłumaczenia jak to, że po prostu nie nadaje sie na Matke!
No bo jaka matka ma dość swojego dziecka, kiedy ja kołysze do snu, a zaczyna sie wiercic i krzyczeć to ją ściskam jezcze bardziej - a przeciez nie chce jej udusic... Wtedy nachodzi ochota, zeby rzucic to wszystko w diabły! Wsiąść w auto i pojechac gdzies daleko. Zostawic dziecko w domu i nigdy nie wracać.....

Jak widzicie znowu zły dzień.... Tylko ryczeć mi sie chce.... Przeklinam pod nosem zeby nikt nie słyszał a kiedy jestem sama nie wytrzymuje i rycze....

Juz po prostu nie ma innego wytłumaczenia jak to, że po prostu nie nadaje sie na Matke!
No bo jaka matka ma dość swojego dziecka, kiedy ja kołysze do snu, a zaczyna sie wiercic i krzyczeć to ją ściskam jezcze bardziej - a przeciez nie chce jej udusic... Wtedy nachodzi ochota, zeby rzucic to wszystko w diabły! Wsiąść w auto i pojechac gdzies daleko. Zostawic dziecko w domu i nigdy nie wracać.....

Jak widzicie znowu zły dzień.... Tylko ryczeć mi sie chce.... Przeklinam pod nosem zeby nikt nie słyszał a kiedy jestem sama nie wytrzymuje i rycze....
to dlaczego nie pojdziesz do specjalisty? przeciez zle ci z tym
radze najszybciej jak to mozliwe wybrac sie do psychiatry, depresja sama nie przechodzi
po co tracic przez to uroki macierzynstwa

Dziś kolejny dzień marudzenia. Dobrze, że cierpliwa jestem.
Wczoraj mała nauczyła się siadać z leżenia na brzuchu, ale okazało się to męczące i Emilka zasnęła na podłodze;-)Zobacz załącznik 320164
Masakra, naprawa samochodu prawie 2,5tys :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie lubię tego auta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
avena Bezwypadkowej jazdy:tak:
aisa Jak tylko nachodzą cię takie myśli, zostaw Basię pod opieką taty, dziadków, a ty wyjdź na spacer. I koniecznie skonsultuj się ponownie z lekarzem.
lena Ja chyba bym się skonsultowała z pediatrą telefonicznie na twoim miejscu.
Wszystkiego najlepszego dla Tymonka!!!!!!!!!!!!

Lena- dawalam efferalgan w czopkach. Przy trzydniowce moze byc tez niewielki kaszel- Jagoda tez miala:) Najgorsze ze dopiero po 3 donach człowiek się dowiaduje od czego ta temperatura...

Lena - mojej też przebił sie teraz ząb...ale nie miała gorączki...tylko kaszel i katar....więc może to rzeczywiście trzydniówka albo jakieś przeziębienie...
konniczynka - Rewelacja!!!! To musi być wyczerpujące takie wstawanie...Słodka!

A ja właśnie nas spakowałam bo jutro o 5.00 rano wyjazd na lotnisko.....wrrrrrrr!!!!

Tymonku i Patrycjo
wszystkiego najlepszego Kochane bączki

Uśmiechu i radości każdego dnia!!!!

Ostatnia edycja:
mi_mi, asencja- SERDECZNE GRATULACJE! Duuużo zdrówka dla fasolek!
PRZEDWCZORAJSZYM, WCZORAJSZYM I DZISIEJSZYM MIESIĘCZNIKOM- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
koniczynka- no niezłe sobie miejsce do spania znalazła,
aisa- zrób tak jak dziewczyny radzą, samo nie przejdzie! Znajdź pomoc zanim Twoja córeczka taką Cię zapamięta :(
liliti- dobrze ze już się unormowało :) My byliśmy w karpaczu z małym w październiku, przez drogę też strasznej histerii dostawał ale póżniej było coraz lepiej, tylko niestety my tylko na weekend byliśmy, a szkoda
lena- zdrówka dla małej, fajne zdjęcie z kotem :)
perfecta- powodzenia i trzymam kciuki

tylko tyle, przepraszam-pamiętam co się dzieje ale nie pamiętam co u kogo :/ taka skleroza,

NOWYCH ZĄBKÓW GRATULUJEMY!

A u nas postępy... wczoraj mały zakapował jak można usiąść z leżenia... obraca się na boczek i podpiera łokciem, wtedy już jest dość wysoko i drugą ręką za coś się łapie i podciąga :) boskie :) w końcu coś się dzieje... co prawa udało mu się tylko 2 razy ale mam nadzieję że nie zapomni :) my dziś i jutro sami... mąż na szkoleniu :(
Jak u Was dzień babci i dziadka minął? My w sumie mamy 5 babć i 2 dziadków w tym roku... w tym troje ok. 88-letnich :) Dla babć i dziadka julka zrobiliśmy sami takie ramki, jak można kupić z gliną ale zamiast gliny zrobiliśmy lekkie odlewy, fajnie wyszło, wszyscy szczęśliwi :D
dzien babci.jpg

aaa robłam ten test oczu... wyszło 100% niebieskie :) a sprawdzałyście płeć waszych dzieci wg. kalendarza chińskiego? u mnie i większosci znajomych płeć sie zgadza :) Chinese lunar Calendar, Gender prediction, Gender predictions

reklama
Do góry