mi_mi, asencja- SERDECZNE GRATULACJE! Duuużo zdrówka dla fasolek!
PRZEDWCZORAJSZYM, WCZORAJSZYM I DZISIEJSZYM MIESIĘCZNIKOM- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
koniczynka- no niezłe sobie miejsce do spania znalazła,
aisa- zrób tak jak dziewczyny radzą, samo nie przejdzie! Znajdź pomoc zanim Twoja córeczka taką Cię zapamięta
liliti- dobrze ze już się unormowało
My byliśmy w karpaczu z małym w październiku, przez drogę też strasznej histerii dostawał ale póżniej było coraz lepiej, tylko niestety my tylko na weekend byliśmy, a szkoda
lena- zdrówka dla małej, fajne zdjęcie z kotem
perfecta- powodzenia i trzymam kciuki
tylko tyle, przepraszam-pamiętam co się dzieje ale nie pamiętam co u kogo :/ taka skleroza,
NOWYCH ZĄBKÓW GRATULUJEMY!
A u nas postępy... wczoraj mały zakapował jak można usiąść z leżenia... obraca się na boczek i podpiera łokciem, wtedy już jest dość wysoko i drugą ręką za coś się łapie i podciąga
boskie
w końcu coś się dzieje... co prawa udało mu się tylko 2 razy ale mam nadzieję że nie zapomni
my dziś i jutro sami... mąż na szkoleniu
Jak u Was dzień babci i dziadka minął? My w sumie mamy 5 babć i 2 dziadków w tym roku... w tym troje ok. 88-letnich
Dla babć i dziadka julka zrobiliśmy sami takie ramki, jak można kupić z gliną ale zamiast gliny zrobiliśmy lekkie odlewy, fajnie wyszło, wszyscy szczęśliwi
aaa robłam ten test oczu... wyszło 100% niebieskie
a sprawdzałyście płeć waszych dzieci wg. kalendarza chińskiego? u mnie i większosci znajomych płeć sie zgadza
Chinese lunar Calendar, Gender prediction, Gender predictions