reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej
Sorki, nie odzywam się...ale z Polcia wciąz niezbyt dobrze...Ten kaszel jest coraz gorszy, dziś miała taki atak kaszlu że aż zwymiotowała wszystko co jadła....Boziu...dobrze że mnie cos tknęło...Spała i zaczeła kaszleć...ale jakoś tak inaczej niż do tej pory więc pobiegłam na górę jak szalona...a ona bordowa i oddechu nie mogła złapać....Przechyliłam ja i wtedy zwymiotowała ....Normalnie sie popłakałam....Jutro znów sie umawiam do lekarza...ale czy oni coś zrobią...Wątpię...Mam ochotę spakować się i wrócić do Polski....A jutro mam spotkanie w pracy i dzis miałam pozałatwiać parę spraw bo chcą mnie trochę zrobić w konia....i miałam jechać posprawdzać pewne rzeczy, według mnie nieprawne....ale przez to nie pojechałam nigdzie....No nic zobaczę co jutro powiedza w pracy i najwyżej do Citizena pojadę w poniedziałek....Ach....Znów głowa mi peka...Na szczęście Polcia ma apetyt, teraz ogląda Jaka to Melodia i śpiewa sobie....tylko troszkę smutna taka ...jak nie moje dziecko :-(
Sorki że Was nie poczytam...ale nie mam nawet jak zjesc...bo ciągle sie boje o te ataki kaszlu że nzów ją taki złapie...więc boję się ja nawet spuścić z oka na chwilkę...
ewuś - zdążyłam zobaczyc tylko przed południem Twoich chłopaczków...Są cudowni!!!!

Jejku Agi rzeczywiście dobrze że miałaś czuja:(
Moja też dzisiaj zwymiotowała ale dlatego że jabło jadła i coś jej nie podeszło, tzn ja wiem co, nic co nie jest starte na zupełną papkę jej przez gardło przejść nie może:( Dlatego nawet jabłko starte na najmniejszej tarce to dla niej problem:( Ale gigantka zwymiotowała na siebie, wzięłam ją na ręce na mnie doprawiła, a chwilę potem w najlepsze śmiechy i mnie gryzie;P Chyba nawet nie wiedziała co się stało...

Miałam się uczyć, a jak zwykle was podczytuję... ja to jestem już chyba uzależniona od BB, może by się na jakąś terapię odwykową wybrać?;-)

Dziewczyny nie poznaje mojego męża, wpierw zgodził się ze mną ćwiczyć A6W (trochę go komplementami zmotywowałam :-) ) i bardzo dobrze bo ja bym już dawno sobie odpuściła, a on mnie czasem "zmusza" do ruszenia tyłka :-D Teraz stwierdził że w poniedziałek przejdzie ze mną na dietę:szok::szok::szok: (żeby mi było raźniej) tylko pod warunkiem że sam wybierze którą :-) mam mu przygotować 3 diety i zobaczy :-)
Będzie miał wybór między "plaż południa" "Dukana" i trzeciej nie znalazłam znacie jakąś???
Już prosiłam o to w wątku kulinarnym, ale podajcie link do strony z przepisami do diety Dukana, te strony co ja znalazłam to trochę skąpe są.

Moje dziecko zasnęło jak zawsze o 19 tyle że po 100 mleka, ciekawe ile pośpi :no:

Ostatnia edycja:
Ja mam dzis okropny dzien :-:)-( nasz bardzo dobry kolega, 35 lat mial wylew kilka dni temu, lezy sparalizowany w szpitalu, jest przytomny ale mowi tak ze go nikt nie rozumie... 35 lat!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::no: jak sie dowiedzialam to nie wiedzialam za co sie zlapac.. :-(

reklama
Do góry