reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lenka - jestem dziś z Wami! Dacie radę.

Agi - mam nadzieję, że dziś w lepszym humorze wstałaś?

agusia - dużo zdrówka i żebyście jak najszybciej ze szpitala wyszli!

reklama
Heloł:)
Przyznaje się bez bicia ze nie przeczytalam;/

Chcialam tylko napisac ze Jagoda właśnie przeszła trzydniówke. Od niedzieli miala goraczkje, myslalam ze to od zębow a dzisiaj cala w kropki :)

Kasiulka- zrobilam juz te zdjecia, zaraz wkleje.

Witajcie!!!

OSTATNIE pożegnanie naszej babulki:(

Nie płacz. To tylko krzyż
Przecież tak trzeba

Nie drżyj. To tylko miłość
Jak rana w przylepce chleba

Łatwiej kiedy się nie wie

Zamyślił się anioł
Chciał zabrać głos
Lecz poszedł do nieba ....

Lena piękne słowa... trzymajcie się dzisiaj, myślami jesteśmy z Wami!a jak z Gają? masz ją gdzie zostawić?
Agi i jaki dzisiaj nastrój?mam nadzieję że wyspana i pełna pozytywnych myśli :)
agusia dużo zdrówka!!

Ja tylko na chwilę podziękowac Lence i Zyraffce że jako jedyne ( na kilkadziesiąt) złożyły przedwczoraj życzenia mojemu dziecku. Niby pierdoła, ale jednego dnia dzieciom składane są życie z wielkim boomem a drugiego ZERO!!! Sama się nie odezwałam bo byłam ciekawa jak to będzie. I się nie myliłam. Jest mi strasznie przykro. Forum schodzi na .....Tyle.
:-(

No głupia sprawa ,bo nie zawsze skladam zyczonka,ale mysle o danym maluszku. No widzisz tak czasem bywa,najwazniejsze,zeby nie zomniej jak beda urodzinki,a te miesiace to tam pryszcz :-) Wszystkiego najlepszego dla Jasieńka :-)

ewelinka hehe ,mnie tez nurtuje to pytanie - kiedy ja schudne :-D:-D:-D

A dzisiaj z naszej listy czerwcowej nie ma nikoogo urodzonego hihih dopiero jutro :-)

Hej.
Lenka- jestem z tobą i A.. całym sercem. Bądzcie dzielni:)
Ewela- z tego co zauważyłam, to tą liste trza by było trochę uzupełnic :)
Mój łobuz poszedł spac, to ja robie śniadanko :)

a my spalismy do 9:szok:
super tak pospac
z tego spania snila mi sie Koriander, bylysmy w fajnym miejscu, cos jak Toskania

Jas probowal dzis podniesc sie trzymajac szczebelki, niestety nie udalo mu sie bo tylko jedna raczka ale i tak jestem dumna:laugh2:

agusia wspolczuje choroby
agast dobrze ze juz wylazlo, zdrowka

reklama
Do góry