reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzisiejszym solenizantom skladamy zyczenia :))

Natalka moj brat mial jako dziecko geste krecone czarne wloski, kiedys robili w przedszkolu zdjecia panie nie dopilnowaly no i ma zdjecie z lala pod pacha w kaciku dla lalek do dzis mamy z tego ubaw

Liiti naprawde krolewna

Ewelinka bo Ci krolik wyrosnie:)) sliczna dziewczynka

Koniczynka my devikap a juz mailam pierwsza recepte na vigantol w rece na szczescie nie zdazylam wykupic, u nas juz witaminowy rytual jak Ercio widzi po kapieli lyzeczke i jak mu do niej dolewam mleko to juz chichra wie ze potem to juz tylko cyc:)

Mamakubulki niech kiedys sam to zrobi to sie dowie czy to nic :))

Casia bombowe zdjecie witaj

Hefi fajny sposob na okzaywanie radosci a siniaki zostawia ? ja czasem jestem pogryziona bezzebnymi ( no prawie) dziaslami

Asia to sobie zapodalas jedzonko ja omijam takie rzeczy jak czosnek bo zmienia smak meka i boje sie ze maly potem nie bedzie chcial pic. Pozazdroszcic relacji z tesciami

Twardy temat rozwoju mamy omowiony 100 razy kazdy rozwija sie indywidualnie i tego sie trzymajmy wcale nie jest do tylu. Mam kolzezanke polozna dziecko jest pod opieka poloznej do 6 tyg i tylko za 6 wizyt zaplaci nfz i tak jestes na plusie moja byla 1 raz:)) goraczka moze z zebow

Agi zdrowka da Polci i pomyslec ze my na nasza sluzbe zdrowia narzekamy. Masz racje Polcia cie nie lubi tylko kocha i uwielbia

Lencja zginelo o jaka golarke pytalas? Gratuluje obrotow teraz to juz z gorki

Klementinka a kysz chorubska a waga.... no nic nie powiem mam nadzieje ze nam niedaleko do 8 kg

Anecznik znajdziesz prace poczekaj jeszcze chwilke musza sie rozkrecic w nowym roku. ja podaje cebion nawet 6 kropelek bo sezon chorobowy

Kasiulka masz plac zabaw w kojcu Olaf robi to samo Erciowi :))

Asiek ja mam taki KOJEC ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE BERBER HORN wys grat (1305041062) - Aukcje internetowe Allegro

Emalia ja sobie wypraszam :)) co dzien skadam hurtowo wszystkim :)) wiec czujcie sie zlozoni :)) ae moze masz racje powinnam imiennie :zawstydzona/y:

Arcia my kasendarze ale chyba ?Mamakubulki zamawiaa koszuki

Ewa i Julcia zuch dziewczynka

Liliti ale wygadana Twoja Sonia

Perfekta trzymam kciuki za badania oby byly dobre i okazalo sie ze to nic powaznego. Chcialabym przygotowac cos z Twojej "ksiazki kucharskiej" niesety na razie czasu brak no i eryczkowa dieta

lencja twarda dziewczyna :)

Ulkil oby spal w nocy po takim dniu

Kupiismy Erciowi ta siateczke do jedzenia biszkopcik ladnie mu podszed ale jabluszko wlozyl za gleboko i wylecialo mleko........

reklama
Nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy. Chodziło mi o to że się witam ostatnia
A to się nie zrozumiałyśmy :)

Milka - pytałam o golarkę do odzieży
Agi - przytulam mocno, wyśpisz sie i jutro od raz inaczej na wszystko spojrzysz. To normalne, ze dziecko zwraca uwagę na innych bo przecież mama to zawsze obok jest i to jest naturalne, u mnie też, jak W. wróci z pracy to Nela od niego oczu nie odrywa. Niech Pola szybciutko zaśnie!
Klementinka - no lato to będzie o wiele lepszy czas na spotkanie :)

chyba rzeczywiście ci się porządnie spać chce ze takie głupoty wygadujesz;-);-)
Polusia na pewno nic mamie na złość nie robi! A nie możesz się położyć a P. przejmie Polę?

P. w pracy do 24.00.... :-(
Ale moje dziecko właśnie zasnęło....A ja miałam ostatnio sporo stresu....napiszę na zamkniętym jutro jak wszystko powyjaśniam...(o ile się uda)...Stąd chyba ta pękająca głowa....

Perfecta po ciąży słaby zawodnik ze nie:)Ale przed nie będę się chwalić bo nie ma czym chyba:)
Emalia wiem co to znaczy mi tez nie raz jest smutno jak widze długie posty i jest do wssystkich nawiazanie tylko nie do mnie!!Także głowa do góry!!

Jasieńkowi -
cudownemu, wpsaniałemu, przystojnemu
o pieknym uśmiechu młodemu mężczyźnie....życzymy dużo zdrówka, radości i samych cudownych chwil w życiu!!!!
Życzenia spóźnione ale płynące prosto z serduszka!!!! (Psieplasiamy :-) )

Ciotka i Polcia!!!!

Milka26 mam nadzieję że będzie spał tej nocy, bo ostatnie noce przez ten jego kaszel były koszmarne a mi się marzy chociaż jedna przespana noc bo już nie pamiętam kiedy taka była

Dziewczyny czy wasze dzieci też tak chlapią wodą w kąpieli? Ostatnio tak się spodobało Szymkowi chlapania, że mamy całą podłogę w pokoju zachlapaną i ja z A jesteśmy cali mokrzy. Chyba trzeba będzie się przenieść z kąpielą do łazienki

Zmykam spać (zanim moje dziecię śpi) bo jutro znów rano pobudka i do "fabryki" na 7 godzin pracy

Kolorowych snów

reklama
Do góry