Kahna
Fanka BB :)
my też chodzimy na basen, a dzis w radiu mówili zeby z dziecmi do 2 roku życia nie chodzić, bo ta ilość chloru jest bardzo nie zdrowa dla maluchów:/ ehh juz sami nie wiedzą co jest dobre.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze o dniu babci i dziadka nie myśle, bo mój tata ma 20 stycznia 50urodziny i tu mam dopiero problem
Zdec- jak my byliśmy to ciepło było
co do książek: ta książka zawitkowskiego "mamo tato co ty na to" to przerost ceny i formy nad treścią, jak dla mnie "pierwszy rok z życia dziecka" jest 100% lepszy, tą pierwszą to jak skończe to chyba na allegro wystawię
my też chodzimy na basen, a dzis w radiu mówili zeby z dziecmi do 2 roku życia nie chodzić, bo ta ilość chloru jest bardzo nie zdrowa dla maluchów:/ ehh juz sami nie wiedzą co jest dobre.
U nas jest chyba nie tak chlorowany albo wogóle (nie wiem czy nie jonizowany ??) bo wogóle nie śmierdziało chlorem na basenie tym dla maluchów i nie śmierdział mi strój chlorem
Tak poza tym to witam wśród czerwcówek 2010