niestety mój kręgosłup w czasie porodu wysiadłBóle są nie do zniesienia rozpoznanie bóle ogólne odcinka lędzwiowo-kręgowego!!! a to chudnięcie nie wiadomo od czego
aa, to dla ciebie rehabilitacja, a ja myślałam, że dla Gai
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety mój kręgosłup w czasie porodu wysiadłBóle są nie do zniesienia rozpoznanie bóle ogólne odcinka lędzwiowo-kręgowego!!! a to chudnięcie nie wiadomo od czego
U nas pluskanie poszło sprawnie i się podobało, aparatu nie wzięliśmy bo zapomnieliśmy
Mała jak tylko wyszliśmy i zjadła butle to poszła spać w foteliku samochodowym.
Świetnie
A powiedz mi jak teraz tam jest: w przebieralniach jest ciepło czy nadal zimno? Nie chcę iść tam w zimie właśnie z tego powodu... chyba jednak poczekamy do wiosny
Macie jakieś fajne pomysły na dzień babci i dziadka?
Jeżeli mówisz o tych przebieralniach rodzinnych (z przewijakiem itp) to jest cieplutko
Ja kupiłam z allegro ramki z odciskami stópki i rączki I babcie dostaną też kilka świątecznych wywołanych zdjęć ale to poza okazją