reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

widocznie tak ;/tylko nie może mieć wtedy poduszki;/
Dziewcyzny tak apropo moge się do Was przyłączyć??jeszcze się łapie bo my z 30 czerwca

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj jechałam chodnikiem mimo, że odwilż nie dało się przejechać zresztą Emalia wie jak jest koło biedronki:)Jeszcze jakaś babka szła i mówi do mnie współczuje pchania tego wózka ja stanęłam zagadałam i poszłam dalej w męczarniach!!!Kilka godzin po mnie tym samym chodnikiem szedł sąsiad jak nie wyrżnął no ale niestety ze skutkiem śmiertelnym!!!MASAKRA:(:-:)-:)-:)-(Ciekawe na co idą te pieprzone podatki, że nawet km chodnika nie odśnieżą!!
szok z tym sasiadem!!

Ciesz się że przynajmniej ich masz :-D u mnie większość emigrowała za granicę lub do innych miast a reszta dzieciata i jakoś kontakt osłabł :-( lub całkiem się urwał :-(

Czkawka przeszła :-D 20 minut to jego standardowy czas myślałam że będzie dłużej.
co do znajomych to własnie jedna wróciła z Angli i dlatego to spotkanie :) a poza tym to ja też jestem samiutka i moje kontakty też słabe :( ostatnio to tylko przez neta, a tak bym chciała żeby czasem ktos do mnie na kawkę ze znajomych wpadł.....

jkabym nie miala monitora to bym się zapłakała chyba.to tylko jak się spusci go z oka to myk na brzuch,a jak sie w nocy przewroci to twarzy nie da na bok.Stałabym wtedy calą noc przy nim

Oskar od 2 tyg śpi na brzuchu - chyba ma to po mamusi:-) - i więdzę że zawsze ładnie układa główkę na bok, trochę się bałam tego jego brzuszkowego spania - ale teraz już spokojniej do tego podchodzę

jkabym nie miala monitora to bym się zapłakała chyba.to tylko jak się spusci go z oka to myk na brzuch,a jak sie w nocy przewroci to twarzy nie da na bok.Stałabym wtedy calą noc przy nim

Nie dziwię się;(Ja bym pewnie to samo robiła:)Ja znów nie mogę mieć baldachimu bo napycha cała buzie tej firanki aż sie dławi!!

a masz monitorek lena DTR?
ile ja sie przez swój mnitor steresu najadłam.

ja tylko na brzuchu.PO cesarce 2 rzecz jaka pomyslałam to"jak to zspaniale ze znów moge na brzuchu"

lena jak ją głodzisz to choć firankę wciąga:-D
a ja uwielbiam spać na brzuchu a dlaczego najadłaś się stresu przecież on powinien cię uspokoić

reklama
Do góry