reklama
nadika
Fanka BB :)
szok z tym sasiadem!!Dziewczyny ja dzisiaj jechałam chodnikiem mimo, że odwilż nie dało się przejechać zresztą Emalia wie jak jest koło biedronkiJeszcze jakaś babka szła i mówi do mnie współczuje pchania tego wózka ja stanęłam zagadałam i poszłam dalej w męczarniach!!!Kilka godzin po mnie tym samym chodnikiem szedł sąsiad jak nie wyrżnął no ale niestety ze skutkiem śmiertelnym!!!MASAKRA:----(Ciekawe na co idą te pieprzone podatki, że nawet km chodnika nie odśnieżą!!
co do znajomych to własnie jedna wróciła z Angli i dlatego to spotkanie a poza tym to ja też jestem samiutka i moje kontakty też słabe ostatnio to tylko przez neta, a tak bym chciała żeby czasem ktos do mnie na kawkę ze znajomych wpadł.....Ciesz się że przynajmniej ich masz u mnie większość emigrowała za granicę lub do innych miast a reszta dzieciata i jakoś kontakt osłabł :-( lub całkiem się urwał :-(
Czkawka przeszła 20 minut to jego standardowy czas myślałam że będzie dłużej.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
jkabym nie miala monitora to bym się zapłakała chyba.to tylko jak się spusci go z oka to myk na brzuch,a jak sie w nocy przewroci to twarzy nie da na bok.Stałabym wtedy calą noc przy nim
Nie dziwię się;(Ja bym pewnie to samo robiłaJa znów nie mogę mieć baldachimu bo napycha cała buzie tej firanki aż sie dławi!!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Oskar od 2 tyg śpi na brzuchu - chyba ma to po mamusi:-) - i więdzę że zawsze ładnie układa główkę na bok, trochę się bałam tego jego brzuszkowego spania - ale teraz już spokojniej do tego podchodzę
Ja nie cierpię spać na brzuchu
reklama