reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No to ja już mówie dobranoc:) mam ambitny plan wyspac się - tylo zamopniałam powiedziec o tym Oskarowi:)))
Kolorowych snów

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Adorea :) Witamy w naszych skromnych progach :)

Twardy-Przepraszam Cie , ale czemu masz taki dziwny nick? To mi sie bardziej z forum zapaśników albo KSW kojarzy. Tak w ogóle to skąd jesteś , ile masz lat, czym się zamujesz zawodowo?

podeprzeć się nie da.Podbierałam go jak był maleńki ,jak miał miesiac .Wtedy już najpierw ramionami rzucał w bok a potem dupą i nogami i tak się przesuwał bo nienawidził boku.Jak do niego przychodziłam to spał sobie na pleckach wesoly ze mu się udało przewrócić.Teraz coś mu się odmieniło i tylko chce na boku a niestety w nocy przewraca się na brzuch z głową w materacu.W dzien jak chce głowe tak połozyc sobie na chwile to też tak robi.

Ja tez wAM mówie dobranoc bo o 5-6 bedzie pobudnka to samej 9

Twardy mam od twardej macicy bo mnie calą ciaze przesladowała.Juz chcialam sobie ten nick zmienić dawno ale chyba się nie da tak.Mam 23 lata jestem z rzeszowa.Studiowałam ekonomie ale teraz od lutego wracam z urlopu i ide na zaoczne

Ostatnia edycja:
podeprzeć się nie da.Podbierałam go jak był maleńki ,jak miał miesiac .Wtedy już najpierw ramionami rzucał w bok a potem dupą i nogami i tak się przesuwał bo nienawidził boku.Jak do niego przychodziłam to spał sobie na pleckach wesoly ze mu się udało przewrócić.Teraz coś mu się odmieniło i tylko chce na boku a niestety w nocy przewraca się na brzuch z głową w materacu.W dzien jak chce głowe tak połozyc sobie na chwile to też tak robi.

Ja tez wAM mówie dobranoc bo o 5-6 bedzie pobudnka to samej 9

Twardy mam od twardej macicy bo mnie calą ciaze przesladowała.Juz chcialam sobie ten nick zmienić dawno ale chyba się nie da tak.Mam 23 lata jestem z rzeszowa.Studiowałam ekonomie ale teraz od lutego wracam z urlopu i ide na zaoczne

dobra jestes;)

reklama
Boszzzzzzzzzzzzzzzz ale tu produkcja , a jak ja dzisiaj miałam tyyyle czasu to gdzie byłyście? Phiii a teraz muszę liste zakupów zrobić i czasa brak a Wy tutaj jak robocupy:p:p:p
Witam nowe Mamusie!!!
Lenka - straszne to z tym sąsiadem:( Niestety do póki nasze społeczeństwo świadome nie będzie że jak ktoś złamie noge czy ręke na oblodzonym chodniku to może pozwać właściciela , doputy niestety będziemy mieli takei lodowiska i tragedie jak dzisiaj:(:(:( U nas do tej pory jak spadnie śnieg na pół ulicy tylko my JEDYNI odśnieżamy chodnik. Nie mówiąc już o ulicy , pamiętacie na pewno moją historię ze śmieciarą... Brak słów. Troszke się poprawiło od czasu kiedy zadzwoniłam i uświadomiłam gminie i Panu inspektorowi przez komórkę jakie prawa mam ja a jakie oni i ile to może ich kosztowac , to jak tylko opad jest od razu pługi szaleją , ale niestety tylko u nas na ulicy , wszystkie boczne śnieg po kolana! Ech znów się zdenerwoawłam ...
Anik - udanego Wspania się!
Twardy - To co piszesz Kochana mi krew w żyłach zmroziło. Ja bym nie dała rady zasnąć jakby Jaś mój w nosem w materacu spał:) Ale ja jestem nienormalna bo do tej pory potrafię obudzic się w środku nocy i sprawdzić co u niego. Nie wiem jak i co Ci poradzić...
Milka , mój Jaś też bez wstawanta nocnego:)

NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA DLA KACPERKA I KRZYSIA!!!!!!
DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI I UŚMIECHU NA BUZIUNI!

Do góry