reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Tam jest pokazane że płytki układa się tak jedna za druga wiec tak dalam.Przez ponad miesiac mi co tydzień piszczal potem co kilka dni! potem 2 razy w nocy! nie wiedziałam juz o co chodzi.wszystko posprawdzałam .Wkońcu poszłam zapytac sie mojej pediary a ona skierowala na badania do szpitala(tam oczywiscie zrobili mu tylko mocz),Przyszłam do domu wkurzyłam się i dałam płytki jedna obok drugiej.Od tego czasu juz nie piszczy.Mysle że zsuwał się cały czas .Jak mi zaczelo piszczeć 2 razy w nocy to już mi nie pasowało coś .Uznałam że nie może mieć codziennie po 2 bezdechy.

Emalia gratuluje pelzania. U nas Eryk tez lapie Olafa i proboje go zjesc chichra przy tym tak ze az sie boje ze sie zapowietrzy

Alusia 11 godzin od razu w pracy wspolczuje, u mnie nie ma obrazy jak nie zadzwonie ale jednak starm sie dzwonic

Koriander jak na autostradzie?

Ita dzielny Twoj synus , a wiadomosc przygnebiajaca . U nas na osiedlu pare lat temu wpadla petarda przez okno do mieszkania tzn wybila szybe i wpadla dlatego jak jestesmy w domu to mam stracha szcegolnie jak wczesneij Olaf spal pod oknem to sprawdzalam non stop czy cos nie leci

Perfekta pamietam jak badali olafa jeszcze w szpitalu to go ciagnal lekarz za raczki do siadu a ja wtedy myslalam ze zemdleje, on trzymal glowe ale innym dzieciom latala

Ewa i Julcia juz przerabialysmy temat chodzikow , ja osobiscie nie zamierzam kupowac jest wiele zlych opini na ten temat ze koslawi stopy kregoslup, ze pozycja nienaturalna itd, ale kazda z nas musi sama okreslic czy chce i ile chce w nim dziecko trzymac. Znajomi wkladakli corke na pol dnia a ona sie odbijala od sciany do sciany a oni mieli spokoj

Anik gratuluje wstawania

Twardy moze kladz go na boczku i proboj czyms podeprzec choc nasze dzieciaki sa juz duze i podpora moze nie zadzialac. Monitor fajna rzecz ale stres pewnie i tak jest. Witamy

Adeora witamy

Moj misiek po wykluciu zeba znow przespal cala noc wczesniej budzil sie po 1 razie oko 2-3. Mykalm moze wkoncu wstawie jakies fotki

reklama
Co do spania na brzuchu to moje dziecko często tak śpi...zasypia na boku a jak się obudze w nocy to on śpi na brzuszku ale główkę zawsze ma na boczek...ja też lubie spać na brzuchu więc ma to po mnie...ja go nie przekręcam bo to nie ma sensu-musiałabym całą noc nad nim czuwać

Do góry