reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Swoją drogą jestem ciekawa kiedy u moich rodziców będzie ksiądz po kolędzie.....
Tak mnie zmieszali z błotem jak chciałam ochrzcić mała że szok....Mój tata powiedział że w tym roku nie przyjmie...a on codziennie w kościele na mszy jest....Ale znając życie to przyjmie tylko może coś niemiłego powiedzieć.....i oby ksiadz nie przyszedł jak ja będę w Polsce bo napewno wyjdę wtedy z domy...Jeszcze tylu złych słow na mój temat jak od nich nie usłyszałam...

Kuźwa, chce zmienić suwaczek bo ten mi się znudził i nie mogę od godziny już to rozpracowuję...jakaś ciemna masa jestem...Help!!!

Ostatnia edycja:
reklama
heja

eagle-gratuluje 1zabka :)
ewelinka-super, moj tez czeka kiedy tata uslyszy ale mala sie nie garnie do tego, tylko mama i bubu(na bulte wola hehe cwaniara)
ewela-piekna para z tomaszka i lenki :)

Wszystkiego dobrego dla POLI-sto lat!

Ja dzis skonczylam wczesniej :-)
nocka w miare spokojna do 3 potem byly pobodki co chwilka, wieczorem zuza dostala goraczki nie obylo sie bez calpolu :( ostateczie wstalo o 6 dostala butle i calol bo znow temperatura jej podskoczyla do 38, pospala z tata do 10 a o 14 znow goraczka i calpol... teraz spi slodko. Dobrze ze na pol roku spokoj ze szczepieniami..:tak:
wogle to czuje sie nieciekawie jakby mnie cos bralo, ale czego sie dziwic jak pol przedszkola na antybiotyku-kazdy kaszle, psilka na ciebie i wyciera smarki w twoje spodnie...ehh uroki ;-)

mykam na kawe i ciastko

Witajcie popołudniowo,

Ale miałam młyn w pracy.... nie miałam nawet kiedy was podczytywać:-( A do tego i tak wyszłam o 15:30 czyli później niż zwykle a roboty miałabym jeszcze conajmniej do 18-19:szok: Masakra... ale muszę to sobie wszystko rozłożyć w nast tygodniu.

Ale świetna parka z Tomusia i Lenki:-) Czyżby następne swaty:baffled:

ewelinka - właśnie to jest niesamowite w dzieciach kiedy one się tego wszystkiego uczą:-) Cudowne jest to że wie do kogo powiedzieć mama a do kogo tata:-) U nas nadal obroty na boki, czasem na brzuch no i wczoraj wywrotka w wanience z brzucha na plecy tak fikała plum plum:-D:-DSzkoda że ta bransoletka jednak nie taka jak byś chciała:-(

iiwka - u mnie przychodzi sie pytać;-)

ewela - trzecią paczkę?? Ja jeszcze ani jednej nie dostałam:szok:

Agi - a co ten ksiądz się Ciebie tak uczepił?:confused:

Odebrałam dzisiaj wyniki małej. Niby lepsze niż ostatnio, ale nadal jakieś poniżej podanej normy, chociaz wiem że trzeba przymknąć oko bo to norma dla dorosłych:p

zdec - no rozumiesz , dziecko bez ślubu...Obaj księża tak na mnie naskoczyli jakbym conajmniej ze 20 osób zabiła...No gorszej grzesznicy nie znali....Na szczęscie w Kościele Garnizonowym kapelan nie robił problemów i ochrzcił mała normalnie na mszy w niedziele.!!!!

zdec - no rozumiesz , dziecko bez ślubu...Obaj księża tak na mnie naskoczyli jakbym conajmniej ze 20 osób zabiła...No gorszej grzesznicy nie znali....Na szczęscie w Kościele Garnizonowym kapelan nie robił problemów i ochrzcił mała normalnie na mszy w niedziele.!!!!

To chyba wszędzie tak jest!!

reklama
Do góry