Ostatnia edycja:
reklama
Wiem dopiero później doczytałam
Oj bo Wy o tym okresie tak często ostatnio mówicie :-) :-) że się nad własnym zaczynam zastanawiać :-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ja dostałam parę dni temu paczkę z HIPPa :-)
emalia82
Fanka BB :)
Niech mi któraś powie jak się filmy na You tube daje, ale tak żeby wszyscy nie widzieli. Może być na PW. Właśnie Jaśka złapałam jak siada w huśtawce
Niech mi któraś powie jak się filmy na You tube daje, ale tak żeby wszyscy nie widzieli. Może być na PW. Właśnie Jaśka złapałam jak siada w huśtawce
W prywatności ustawiasz opcje niepubliczny i wtedy zobaczą ci którym dasz linka lub opcje prywatny będą to mogli oglądać wybrani użytkownicy YOU Tube. Ja korzystam z pierwszej opcji z linkiem , bo moi rodzice to na you tube niezarejestrowani nie są
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Ja żadnej paczki jak dotąd nie dostałam... :-(
Polcia nakarmiona , napojona śpi....P. dzwonił że bedzie niedługo w domku....Super....
Lenka - dobrze że wyniki wyglądają ok!
ewelinka współczuję z tą bransoletką
emalia - ja robie tak samo jak gosiagro z filmikami...mozliwośc obejrzenia maja tylko osoby posiadające link do filmiku!
W imieniu własnym i Poluni dziękujemy za życzonka...Kochane jesteście!
Polcia nakarmiona , napojona śpi....P. dzwonił że bedzie niedługo w domku....Super....
Lenka - dobrze że wyniki wyglądają ok!
ewelinka współczuję z tą bransoletką
emalia - ja robie tak samo jak gosiagro z filmikami...mozliwośc obejrzenia maja tylko osoby posiadające link do filmiku!
W imieniu własnym i Poluni dziękujemy za życzonka...Kochane jesteście!
reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Wcześnie zaczyna, chyba za dużo postów Leny dawałaś jej poczytaćita - tak, tak Maja tez bzyka
U nas dzień wcześniej chodzą ministranci i pytają, a potem jeszcze w dniu kolędy też najpierw ministranci przychodzą powiadomić, a za 5-10min ksiądz przychodziLaski a ja mam pytanie jak to jest z księdzem po kolędzie w bloku???
Przychodzi najpierw ministrant się pytać czy się księdza przyjmie czy jak???
Wszystkiego najlepszego dla POLCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!