reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
piękna para,poprostu cudowna )))))))))
ewelinka307
Fanka BB :)
ewela-fajna fota
eagle-gratuluje zębolka ja nadal czekam
A moja niuńka chyba przeszła jakiś skok rozwojowy bo wczoraj wszystko naraz zaczęła robić czyli robi pa pa jak do niej sie macha ręką i zaczeła gadac jak najęta mama tata i baba mój się wczoraj poryczał bo był w drugim pokoju a jak przychodził to ona do niego tata i tak pare razy kurcze i tak wyrażnie aż w szoku jestem jeszcze dwa dni temu mówiłam ze w jej wieku marysia już właśnie takie słówka mówiła a ona nic a tu prosze z dnia na dzień i to wie że do mnie się mówi mama a do mojego tata:-) a i jeszcze poczuła nogi zaczeła stawać na nie jak się ją podtrzymuje a do tej pory to jakby nóg nie miała i to wszystko w jeden dzień
eagle-gratuluje zębolka ja nadal czekam
A moja niuńka chyba przeszła jakiś skok rozwojowy bo wczoraj wszystko naraz zaczęła robić czyli robi pa pa jak do niej sie macha ręką i zaczeła gadac jak najęta mama tata i baba mój się wczoraj poryczał bo był w drugim pokoju a jak przychodził to ona do niego tata i tak pare razy kurcze i tak wyrażnie aż w szoku jestem jeszcze dwa dni temu mówiłam ze w jej wieku marysia już właśnie takie słówka mówiła a ona nic a tu prosze z dnia na dzień i to wie że do mnie się mówi mama a do mojego tata:-) a i jeszcze poczuła nogi zaczeła stawać na nie jak się ją podtrzymuje a do tej pory to jakby nóg nie miała i to wszystko w jeden dzień
anecznik chyba musimy Cie jakoś specjalnie zmotywować, a to przypomniało mi że ja musze się do gina umówić bo też chyba z miesiąc to odwlekam
Przygadywał kocioł garnkowi
Ja zadzwoniłam do mojej dentystki, ale okazało się że w tym roku nie ma kontraktu z NFZ i tylko prywatnie przyjmuje. Gdzie ja teraz drugiego takiego fajnego dentystę na NFZ znajdę
Lencja- chyba gdzieś przeoczyłam, pytałaś o postępy Kamila a jak tam Twój słodki leniuszek??
ewelinka307 - to Twoja księżniczka woli tak hurtowo rodziców zaskoczyć :-)
Dziś znów nie rozpoczęliśmy ćwiczeń, mój niby taki chętny do ćwiczeń a wczoraj przyniósł mi 2kg mielonego sera, bo w promocji były (faktycznie ładna cena), ale nie dla ceny je kupił lecz żeby nie ćwiczyć. Stwierdził bowiem że najpierw trzeba będzie zjeść sernik a potem będziemy ćwiczyć cwaniak :-) w dodatku sernik mi nie wyszedł, więc nikomu go nie oddam :-( :-(
Jeśli Kamil też wyrośnie na takiego cwaniaka to za parę lat będę miała przechlapane
Ostatnia edycja:
koriander
Agi78 sto lat dla kochanej naszej Polci, pol roczku minelo jak jeden dzien!!! Dzuzy buziak kochane!! I milego dnia
Asiek chyba ci umknal moj post.. skad jestes z opolskiego? Kto wie moze sie znamy :-)
ewela ale fajna parka rosnie w Ustroniu ;-)
ewelinka super!! My nadal proobujemy nauczyc papa, powoli chwyta Kosi kosi lapci strasznie to lubi, fajne te nasze dzieci sie powoli robia :-)
ewus ty sie rzestan przejmowac BB, wpadaj tylko raz na jakis czas dac znac co i jak, a jak beda jakies ciekawe akcje to obiecuje ze ci streszczenia na zamknietym bede wstawiac:-) No i niedlugo zaczne przepytywac z angielskiego... Ucz sie na prawde warto (chociaz przed matura mialam ochote wszystko zostawic i uciekac )
Ja zaraz uciekam na pierwsza jazde po stu latach
Asiek chyba ci umknal moj post.. skad jestes z opolskiego? Kto wie moze sie znamy :-)
ewela ale fajna parka rosnie w Ustroniu ;-)
ewelinka super!! My nadal proobujemy nauczyc papa, powoli chwyta Kosi kosi lapci strasznie to lubi, fajne te nasze dzieci sie powoli robia :-)
ewus ty sie rzestan przejmowac BB, wpadaj tylko raz na jakis czas dac znac co i jak, a jak beda jakies ciekawe akcje to obiecuje ze ci streszczenia na zamknietym bede wstawiac:-) No i niedlugo zaczne przepytywac z angielskiego... Ucz sie na prawde warto (chociaz przed matura mialam ochote wszystko zostawic i uciekac )
Ja zaraz uciekam na pierwsza jazde po stu latach
eagle - super z tym mówieniem kocham mamę:-), nim się obejrzymy i nasze maluchy będą tak mówić; gratuluje ząbka!
Milka - to zębolek tuż tuż:-) ja czekam na drugiego powinien wyjść na dniach
ewus - nami się nie przejmuj, powodzenia! Podziwiam Cie, ze wszystko tak łączysz
magdziak - pierwsze koty za płoty:-)
emalia - a jakie jest twoje marzenie zawodowe?
zdec - współczuje nocki, u mnie dziś ok, bo maż miał dyżur;-)
ita - tak, tak Maja tez bzyka
Lena - jak wyniki?
ewela - śliczna para!!
ewelinka - to rzeczywiscie zmasowany skok gratuluje nowym umiejętności Zosi:-)
koriander - powodzenia na jeździe, tylko nikogo nie zabij;-);-)
Milka - to zębolek tuż tuż:-) ja czekam na drugiego powinien wyjść na dniach
ewus - nami się nie przejmuj, powodzenia! Podziwiam Cie, ze wszystko tak łączysz
magdziak - pierwsze koty za płoty:-)
emalia - a jakie jest twoje marzenie zawodowe?
zdec - współczuje nocki, u mnie dziś ok, bo maż miał dyżur;-)
ita - tak, tak Maja tez bzyka
Lena - jak wyniki?
ewela - śliczna para!!
ewelinka - to rzeczywiscie zmasowany skok gratuluje nowym umiejętności Zosi:-)
koriander - powodzenia na jeździe, tylko nikogo nie zabij;-);-)
koriander
iiwka u nas wlasnie tak bylo najpierw ministrant obskakiwal wszystkie mieszkania a potem przychodzili z ksiedzem(lub nie )
gosiagro postaram sie
gosiagro postaram sie
reklama
Laski a ja mam pytanie jak to jest z księdzem po kolędzie w bloku???
Przychodzi najpierw ministrant się pytać czy się księdza przyjmie czy jak???
u nas tak jest, ze najpierw przychodzi ministrant i pyta