reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

lenka zmykaj szybciutko po te wyniki, przynajmniej bedziesz wiedzieć czy wszystko ok
ewela kolejna udana randka, świetne maluchy i jak pięknie juz siedzą

reklama
ewela-fajna fota:tak:
eagle-gratuluje zębolka ja nadal czekam

A moja niuńka chyba przeszła jakiś skok rozwojowy bo wczoraj wszystko naraz zaczęła robić czyli robi pa pa jak do niej sie macha ręką i zaczeła gadac jak najęta mama tata i baba mój się wczoraj poryczał bo był w drugim pokoju a jak przychodził to ona do niego tata i tak pare razy kurcze i tak wyrażnie aż w szoku jestem jeszcze dwa dni temu mówiłam ze w jej wieku marysia już właśnie takie słówka mówiła a ona nic a tu prosze z dnia na dzień i to wie że do mnie się mówi mama a do mojego tata:-) a i jeszcze poczuła nogi zaczeła stawać na nie jak się ją podtrzymuje a do tej pory to jakby nóg nie miała i to wszystko w jeden dzień:shocked2:

Moja też robi pa pa:-) Ale do gadania się nie rwie:no: Ciekawe co pierwsze powie:-)
Kurcze mała ma katar, chyba muszę się zarejestrować do przychodni niech ją osłuchają, bo jutro będzie wszystko pozamykane:-(

anecznik chyba musimy Cie jakoś specjalnie zmotywować, a to przypomniało mi że ja musze się do gina umówić bo też chyba z miesiąc to odwlekam

Przygadywał kocioł garnkowi :-D :-D

Ja zadzwoniłam do mojej dentystki, ale okazało się że w tym roku nie ma kontraktu z NFZ i tylko prywatnie przyjmuje. Gdzie ja teraz drugiego takiego fajnego dentystę na NFZ znajdę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lencja- chyba gdzieś przeoczyłam, pytałaś o postępy Kamila a jak tam Twój słodki leniuszek??

ewelinka307 - to Twoja księżniczka woli tak hurtowo rodziców zaskoczyć :-)

Dziś znów nie rozpoczęliśmy ćwiczeń, mój niby taki chętny do ćwiczeń a wczoraj przyniósł mi 2kg mielonego sera, bo w promocji były (faktycznie ładna cena), ale nie dla ceny je kupił lecz żeby nie ćwiczyć. Stwierdził bowiem że najpierw trzeba będzie zjeść sernik a potem będziemy ćwiczyć :no::no: cwaniak :-D :-) w dodatku sernik mi nie wyszedł, więc nikomu go nie oddam :-( :-(
Jeśli Kamil też wyrośnie na takiego cwaniaka to za parę lat będę miała przechlapane :-D

Ostatnia edycja:
Agi78 sto lat dla kochanej naszej Polci, pol roczku minelo jak jeden dzien!!! Dzuzy buziak kochane!! I milego dnia

Asiek chyba ci umknal moj post.. skad jestes z opolskiego? Kto wie moze sie znamy :-)
ewela ale fajna parka rosnie w Ustroniu ;-)
ewelinka super!! My nadal proobujemy nauczyc papa, powoli chwyta Kosi kosi lapci strasznie to lubi, fajne te nasze dzieci sie powoli robia :-)
ewus ty sie rzestan przejmowac BB, wpadaj tylko raz na jakis czas dac znac co i jak, a jak beda jakies ciekawe akcje to obiecuje ze ci streszczenia na zamknietym bede wstawiac:-) No i niedlugo zaczne przepytywac z angielskiego...:nerd: Ucz sie na prawde warto (chociaz przed matura mialam ochote wszystko zostawic i uciekac :sorry2:)

Ja zaraz uciekam na pierwsza jazde po stu latach :-D

eagle - super z tym mówieniem kocham mamę:-), nim się obejrzymy i nasze maluchy będą tak mówić:tak:; gratuluje ząbka!

Milka - to zębolek tuż tuż:-) ja czekam na drugiego powinien wyjść na dniach:tak:

ewus - nami się nie przejmuj, powodzenia! Podziwiam Cie, ze wszystko tak łączysz:tak:

magdziak
- pierwsze koty za płoty:-)

emalia - a jakie jest twoje marzenie zawodowe?

zdec - współczuje nocki, u mnie dziś ok, bo maż miał dyżur:-p;-)

ita - tak, tak Maja tez bzyka:-D:-D

Lena - jak wyniki?

ewela - śliczna para!!

ewelinka - to rzeczywiscie zmasowany skok:-D gratuluje nowym umiejętności Zosi:-)

koriander - powodzenia na jeździe, tylko nikogo nie zabij:-p:-p;-);-)

Laski a ja mam pytanie jak to jest z księdzem po kolędzie w bloku???
Przychodzi najpierw ministrant się pytać czy się księdza przyjmie czy jak???

reklama
Do góry