reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ma któraś coś takiego właśnie zamawiam podobno taka rewelacja
DOIDY CUP kubeczek dla niemowląt BLW kolory (1386959099) - Aukcje internetowe Allegro
Jak dla mnie to trzepanie kasy a nie udogodnienia
emalia82
Fanka BB :)
A ja wpadam się pochwalić ,że miałam przed chwilą telefon ,że wygrałam w konkurscie "gerber moja pierwsza zima "!!!!
Kupon o wartości 200zł do Chicci lub reserved Co lepsze?
Kupon o wartości 200zł do Chicci lub reserved Co lepsze?
Klementinka
my jestesmy tylko na mm i pobudki w nocy sa, niezaleznie od tego czy samo mleczko wypije czy z kleikiem na gesto zrobie wiec wydaje mi sie ze to chyba nie ma nic wspolnegoCześć dziewczyny:-) U mnie noc masakryczna - mała budziła się chyba z 10 razy:-( Doradźcie mi czy jakbym ją na noc nakarmiła modyfikowanym to czy powinna przespać w miarę całą noc? Bo do tej pory jest tylko na cycusiu:-) i już się zastanawiam, że może jej nie wystarcza?
Co do diet to ja nigdy nie umiałam wytrwać do końca Najwięcej schudłam podczas karmienia piersią - mam już 11 kg mniej niż przed ciążą:-), ale wszystkim przechodzącym na dietę, jak również ćwiczącym życzę powodzenia:-)
Miłego dnia:-) i wszystkiego najlepszego dla Jasia:-)
babcie maja to do siebie ze wszedzie widza glodne dzieci
czesccześć
zobaczysz jak przybiera, jezeli wszystko jest w normie to nie ma czym sie przejmowac, widocznie mu wystarczaWitajcie! u mnie zaćmienie było pięknie widać!
Jutro do lekarza, ale i tak Was zapytam... na pewno już było na ten temat pisane ale ja mam sklerozę...
Mój mały ostatnio zjada bardzo mało... tzn. trzy razy mleczko po maksymalnie 100ml, dwa razy kaszkę po 100ml, jakiś obiadek i deserek (deserek zawsze cały, ile bym nie dała to zje) czytałam że w tym wieku dziecko powinno wypijać nawet 200ml mleczka na raz a Damian za nic w świecie nie che więcej... czy to normalne????
my mamy zwyklego niekapka i na pozniej kubek z lovi 360 stopni, wiecej nie zamierzam kupowac bo w koncu tez musi nauczyc sie pic ze zwyklego kubkaMa któraś coś takiego właśnie zamawiam podobno taka rewelacja
DOIDY CUP kubeczek dla niemowląt BLW kolory (1386959099) - Aukcje internetowe Allegro
Karo 1000 zl to niezle szalenstwo choc przy cenach dzieciecych ciuchow to realny wydatek, swietna babcia
Perfecta sto lat dla Jaska
u nas w dalszym ciagu podwyzszona temp bez innych objawow, jutro chyba przejade sie jeszcze raz gdzies do lekarza
KasiaJanicka mozesz podac namiary na pediatre do ktorego jezdzisz z Fifim prywatnie?
wkurzylam sie w superfarmie, nie dosc ze bebilon podrozal o cale 5 zl to jeszcze mialam kupon na pampersy economy a te mi mowia ze moja paczka to economy + 30% i na nia znizki nie ma
a czy sa 4+ bez tych 30%?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
my jestesmy tylko na mm i pobudki w nocy sa, niezaleznie od tego czy samo mleczko wypije czy z kleikiem na gesto zrobie wiec wydaje mi sie ze to chyba nie ma nic wspolnego
babcie maja to do siebie ze wszedzie widza glodne dzieci
czesc
zobaczysz jak przybiera, jezeli wszystko jest w normie to nie ma czym sie przejmowac, widocznie mu wystarcza
my mamy zwyklego niekapka i na pozniej kubek z lovi 360 stopni, wiecej nie zamierzam kupowac bo w koncu tez musi nauczyc sie pic ze zwyklego kubka
Karo 1000 zl to niezle szalenstwo choc przy cenach dzieciecych ciuchow to realny wydatek, swietna babcia
Perfecta sto lat dla Jaska
u nas w dalszym ciagu podwyzszona temp bez innych objawow, jutro chyba przejade sie jeszcze raz gdzies do lekarza
KasiaJanicka mozesz podac namiary na pediatre do ktorego jezdzisz z Fifim prywatnie?
wkurzylam sie w superfarmie, nie dosc ze bebilon podrozal o cale 5 zl to jeszcze mialam kupon na pampersy economy a te mi mowia ze moja paczka to economy + 30% i na nia znizki nie ma
a czy sa 4+ bez tych 30%?
W BIEDRONCE w stałej cenie 36 z gr;\)
Lencja
:)
U mnie na 22 się skończyło ale od 1 zaczęłam znowu. Od początku roku aby mieć prosty rachunek, zobaczymy jak będzie teraz ))chyba żadna ja wytrwałam do 27 dnia, ewelinka i agast padły chyba po 30 kilku dniach no i Lencja nie wiem po ilu
nie da rady muszę jej udzielić głosu:
vn o70uhg h nj7 jjn j dx mnvn0ob - 9cb
'9er7981 esb v vhy
emalia - gratki, nie wiem co bym wybrała
nadika
cześć,
tylko sie przywitam i uciekam - ciągły brak czasu :/ Natan ostatnio bardzomarudny, mało je i cały czas trzeba go nosić no i znów nutramigenu nie chce pić a było już tak dobrze :/ ja i mąż chorzy, a małego chyba zaczyna coś brać :/
pokrótce tyle u mnie
tylko sie przywitam i uciekam - ciągły brak czasu :/ Natan ostatnio bardzomarudny, mało je i cały czas trzeba go nosić no i znów nutramigenu nie chce pić a było już tak dobrze :/ ja i mąż chorzy, a małego chyba zaczyna coś brać :/
pokrótce tyle u mnie
emalia - super! Gratuluję Ja bym wolała chicco Ale w sumie w reserved na przecenach możesz kupić za to więcej... sama nie wiem...
Ciociu Leno jeszcze nie wiem, ale znając mojego męża to i pewnie będziemy, bo przecież deski sobie nie odpuści dopóki śnieg leży
Klementinka A czemu podrożał?? Przeciez 5zł to nie 1punkt procentowy Kurcze może mój pepti też podrożeje?
Ciociu Leno jeszcze nie wiem, ale znając mojego męża to i pewnie będziemy, bo przecież deski sobie nie odpuści dopóki śnieg leży
Klementinka A czemu podrożał?? Przeciez 5zł to nie 1punkt procentowy Kurcze może mój pepti też podrożeje?
reklama
athena wcale ci się nie dziwię. Mi też strasznie brakowało kontaktu z ludźmi.
A propos kontaktu wszyscy sobie tu już poszli do domu i nie ma z kim gadać więc też zawijam Przecież jutro też jest dzień Pędzę do mojego słoneczka
Do wieczorka dziewczyny
A propos kontaktu wszyscy sobie tu już poszli do domu i nie ma z kim gadać więc też zawijam Przecież jutro też jest dzień Pędzę do mojego słoneczka
Do wieczorka dziewczyny