ale tu cisza
dziewczynki a co Wy porabiacie?
my po kolędzie, całkiem udanie oczywiście z księdzem to Asia najwięcej się nagadała i nawet powybierała dle nas wszystkich obrazki, Tomuś swój chciał od razu skonsumować:-)
izia_tcz i jak układanka z lego?
Eliza_EM gratki dla Mikiego
Perfecta ooooooooo tak świetny pomysł, szkoda że wcześniej nie napisałaś, ale może next razem skorzystam, a jak reszta dnia Ci minęła, też taka zakręcona? zamówienie na zakupy prawidłowe poszło?
Asiek83 dokładnie jak dziewczyny piszą, babcie zawsze uważają że jak maluch marudny to głodny i trzeba go dokarmic..... ( moja mama chyba jest tylko wyjatkiem, a to dlatego że bardzo dużo czasu spędza z maluchami)
też obstawiałaby ze to ząbki, a smarujesz czymś dziąsełka?
zyraffka super że Łukaszek tak sie odmienił i niech mu tak zostanie
karo85 ło matko to piękne zakupy wyszły, super że babcia tak zasponsorowała i miłego pobytu w spa
ewelinka307 ja dla mnie to jakiś dziwny ten kubek
emalia82 gratulujemy wygranego konkursu, ja bym chyba reserved wybrała
Klementinka dużo zdrówka dla Jasia, a może to od ząbków jeśli nie ma żadnych innych objawów?
Lencja witamy także Kornelcię
nadika zdrówka i dla całej Waszej rodzinki
Agi78 całkiem sporo Polcia zjada
k
oriander powodzenia w odświeżaniu "jazd" i gratulujemy zakupu
lenaDTR no właśnie gdzie Cobra? juz dość długo jej nie ma, a ostatnio jak pisała to u mamy chyba była
ale mi smaka zrobiłaś osz Ty nie dobra, prosze teraz mi szybciutko podesłać kilka
ewaijulcia gratulujemy
athena83 my płacimy za szczepionke w przychodni i nie musimy nigdzie chodzić po aptekach i kupować na własną rękę
hefi świetna instrukcja, muszę mojemu małżowi pokazać jutro
tylko dziewczynki pamiętać " nie instalować teściowej "
a jeszcze też się pochwalę, moja córcia ma dziś dzień miłości do mamy chodzi i co chwilkę rzuca tekstem " kocham mamę" ech piękne to, owszem mówiła już tak wcześniej ale na zasadzie powtarzania np ja do niej "kochasz mamę? "- ona " kocham"
a dziś to juz w pełni samodzielna inicjatywa, ech....ale ją za to wyściskałam, cudne są takie chwile
hahaha nim skończyłam produkować posta to wątek sie rozruszał
zdec jak to co
rozpieszczają