reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej
Przywitam się i tu!!!!
Boziu juz nie pamietam co komu miałam opdisać....
karo - gratuluje teściowej....Trochę załuję że nie ma tu moich rodziców...bo oni na Polcię też by majatek wydali...No ze mna byłoby gorzej...hihihihih :-D.....
Asiek 83 - witam!!!!
Kasiek - moja je tak...W nocy raz mleko mm 180ml, rano wstaje je też ok 180ml mleka....za jakieś 3 godzinki słoiczek deserku....Potem cały obiadek za jakieś 2 godzinki...po obiadku znów deserek....po nim mleko modyfikowe i tu je od 150ml do 210ml i 2 godzinki po mleku kaszka od 150ml do 200ml....Ale też przechodziłam przez okres buntu jedzeniowego...raz w ogóle nie chciała mleka, innym razem obiadki były bleeee
perfecta - Szczęścia zdrówka i samych radosnych chwil dla Jasia....

Zmykam bo pilnuję dziewczynek....i właśnie jedna zaczęła płakać....nie moja ....

Ja sie witam tak na szybciutko bo dzien marudy :-D No i musze sie pochwalic, kupujemy auto a od jutra biore jazdy zeby sobie odswiezyc, pocwiczyc jazde na autostradzie i omijanie rowerow. Jupiiii tak sie ciesze, juz wiem avena co ostatnio czulas ;-)
anecznik dzieki za tabelke, juz niedlugo zaczynam :-)

gosiagro jak dietka?? Powiedz z jakiej strony bierzesz przepisy np na chlebek?

Asiek witaj, a skad dokladnie jestes z opolskiego??

kurczę idę się zabrać za jakieś sprzątanie bo mnie ksiądz z odkurzaczem w ręce zastanie :)
ale będę was śledzić żeby nie było :D
powodzenia na koledzie :) i ciesze sie ze kontrola udana :)
witajcie;)
ja juz wrociłam z badań jutro wyniki;)
I kase dostałam za urlop;)mmmm fajnie ale spac mi sie chce masakrycznie!!
u nas nocka super zreszta jak zawsze;)od 17 do 8;)
super ta kaska, ale ci zazdroszcze nocek :cool:
Hej
u mnie zacmienie tez bylo super widac:-)

No i dziewczyny mamy drugiego ząbka :-D mam nadzieje ze teraz troszke odpoczniemy i maly bedzie grzeczniejszy.... :dry: choc górne dziąsła są mocno napuchniete.... ;]
gratuluje!
u nas ok, jutro jedziemy do tego spa co wam pisałam- już się nie mogę doczekać;-)
co do innych rzeczy to u nas ok, mała trochę lepiej śpi w nocy. Byłyśmy z teściową na zakupach wyprzedażowych dla małej....1000 zł poszło....ale za to tyle pięknych ciuszków na przyszły rok kupionych;-) mnie też obleciało- nowa marynarka, dresiki adidasa i ze 2 bluzeczki;-)
karo milego pobytu w spa! Pochwal sie ciuszkami na watku :) A ja twoje zdjecia widzialam i jestes laska nie wiem gdzie ty nadwage masz??:confused2:
A dzisiaj robię hummus ciecierzyca już się gotuje - jadłyście kiedyś?
Ja humus kiedys robilam a teraz mam na rogu tureckie delikatesy i robia tam tak pyszny delikatny i puszysty ze mi sie juz nie chce samej miksowac :-DAle uwielbiam go, swiezy chlebek, dobra oliwa z oliwek, troche humusu i harrisy, mniam :tak:
STO LAT DLA JASIA!
A ja wpadam się pochwalić ,że miałam przed chwilą telefon ,że wygrałam w konkurscie "gerber moja pierwsza zima "!!!!
Kupon o wartości 200zł do Chicci lub reserved :) Co lepsze?
gratki! Ja chicci nie znam a reserved zawsze fajne
nie da rady muszę jej udzielić głosu:

vn o70uhg h nj7 jjn j dx mnvn0ob - 9cb
'9er7981 esb v vhy
czesc Nelcia:-D
cześć,
tylko sie przywitam i uciekam - ciągły brak czasu :/ Natan ostatnio bardzomarudny, mało je i cały czas trzeba go nosić no i znów nutramigenu nie chce pić a było już tak dobrze :/ ja i mąż chorzy, a małego chyba zaczyna coś brać :/
pokrótce tyle u mnie :)
zdrowka dla was, a jak z zabkai u was? Moze to przez nie??

Ostatnia edycja:
witam! i przepraszam ze długo nie pisałam ale nie miałam dostępu do internetu. Musze sie pochwalić:tak: moja Julka dzis pierwszy raz sama usiadła!!!! :) jestem strasznie dumna!

eagle - super, że na kontroli wszystko ok:-)

zdec - co ty tu o odchudzaniu mówisz, przecież ty patyk jesteś:-p

Kasiek
- będzie dobrze u lekarza, trzymam kciuki!

eagle - właśnie po to stworzyłam suwaczek, by mieć dodatkowy doping:-)

ewela - ja też swoich postów nie widzę:eek:

Lena - ty to masz te nocki <zazdrości>

ElizaEm - gratulacje!

zyrraffka - super z tym spaniem, oby tak zostało, a najlepiej żeby żadnej pobudki nie było:-)

Perfecta- ciekawe rzeczy pichcisz:tak:

karo - miłego pobytu w spa:-) babcia ma gest:tak:, chociaż ja na moją teściowa tez nie mogę narzekać;-)

emalia - super, gratuluje!!:-D Ja wybrałabym Reserved

Klementinka
- dokładnie tak jak piszesz babcie by tylko jedzenie dawały bo przecież dziecko głodne:szok:

Lencja - to trzymam kciuki abyś tym razem do końca doszła

nadika - dużo zdrówka dla Was!

zdec- fajnie masz z tymi godzinami pracy że można sobie wyjść wcześniej:tak:

koriander - a dobrze:-) 1 kg do tyłu:-) a chlebek to np z tej stronki, jest mnóstwo stronek z przepisami, dopiero powoli przez nie przechodzę
Przepisy Dukana - Dukanowy chleb - faza 2

super z tym autkiem:-D

W BIEDRONCE w stałej cenie 36 z gr;\)
ale ja jeszcze ciagle ten comfort kupuje, pewnie dlatego inna cena
Klementinka A czemu podrożał??:szok: Przeciez 5zł to nie 1punkt procentowy:wściekła/y::wściekła/y: Kurcze może mój pepti też podrożeje?
no wlasnie! mnie tez to wkurza bo ceny poszly w gore o wiecej niz 1%, wykorzystuja to @#$%^%##@

Gosiagro juz czuje jak bede Jaska odchudzac po kazdej wizycie u dziadkow, oni ciagle by mu jesc dawali i na mnie gadaja ze za malo mu daje

Ostatnia edycja:
ale ja jeszcze ciagle ten comfort kupuje, pewnie dlatego inna cena

no wlasnie! mnie tez to wkurza bo ceny poszly w gore o wiecej niz 1%, wykorzystuja to @#$%^%##@

Gosiagro juz czuje jak bede Jaska odchudzac po kazdej wizycie u dziadkow, oni ciagle by mu jesc dawali i na mnie gadaja ze za malo mu daje
wiesz co ten comfort jest w intermarche w starej cenie;)

Obraz 013.jpgOto moje pyszności:)
Obraz 015.jpg

reklama
Do góry