reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

gosiagro mało w ciąży przytyłaś:szok:

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:)

Zbieram się powoli do pracy. Życzę wam miłego dnia;)

reklama
Witam wszystkich! mnie tylko jeden dzień nie było a już mam tyle zaległości! ja też od 4 dni jestem na a6w, ostatnio 10 dni wytrwałam ale to tylko dlatego ze zawsze cwiczyłam wieczorem a miałam duzo roboty wtedy i strasznie pozno zaczełam chodzic spać...ogólnie to tez biore rozbieg do odchudzania takiego z karmieniem, zamierzam nie jesc słodyczy, pieczywa, duzo ruchu itd mam nadzieje ze mleko nie zaniknie. A tak w ogóle to po tych 10 dniach było widać spore efekty i to mnie njabardziej mobilizuje. Ja dzis jestem jakaś zmeczona a nie powiem nocka super, mała zjadła o 22 potem o 24 a pozniej dopiero o 5 i od tej pory juz nie spi wiec powinnam być wyspana. Dziś musze troszke w domu ogarnąć bo taki syf sie zrobił że nic mi sie przez to nie chce.Miłego dnia.

Wszystkiego najlepszego dla JASIA z okazji 7miesięcy!

Zaraz wyruszam do pracy-padnieta jestem jak nie wiem, mloda jakby przeczowala ze matka ja chce na caly dzien opuscic..byle do 6 :( mam nadazieje ze skoncze wczesniej.

Milego dnia dziewczyny

I ja sie witam.
Noc tragedia. Wczoraj pomalowaliśmy sypialnie i musieliśmy spac w salonie. Niby nowe łóżko rozkładane z materacem ale tak nie wygodne ,że szok. Jasiek w wózku spał. A na domiar złego nie mogłam zasnąć się bałam. Jak się kąpałam to coś w domu pierdzielło i stary mi nagadał ,że to duchy ( po filmie Paranormal Aktivity mam mega schize). Niewyspałam się!!!
Zdecku, Magdziak i pozostałe mamusie pracujące- miłego dnia w pracy :-)
Ola- jak skończysz u siebie to dawaj do mnie , bo u mnie też syfek ;-)u

Jasieńku kochany, wielu radości i dużo zdrówka od cioci I Jasia :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-) U mnie noc masakryczna - mała budziła się chyba z 10 razy:-( Doradźcie mi czy jakbym ją na noc nakarmiła modyfikowanym to czy powinna przespać w miarę całą noc? Bo do tej pory jest tylko na cycusiu:-) i już się zastanawiam, że może jej nie wystarcza?
Co do diet to ja nigdy nie umiałam wytrwać do końca:zawstydzona/y: Najwięcej schudłam podczas karmienia piersią - mam już 11 kg mniej niż przed ciążą:-), ale wszystkim przechodzącym na dietę, jak również ćwiczącym życzę powodzenia:-)
Miłego dnia:-) i wszystkiego najlepszego dla Jasia:-)

Cześć dziewczyny:-) U mnie noc masakryczna - mała budziła się chyba z 10 razy:-( Doradźcie mi czy jakbym ją na noc nakarmiła modyfikowanym to czy powinna przespać w miarę całą noc? Bo do tej pory jest tylko na cycusiu:-) i już się zastanawiam, że może jej nie wystarcza?
Co do diet to ja nigdy nie umiałam wytrwać do końca:zawstydzona/y: Najwięcej schudłam podczas karmienia piersią - mam już 11 kg mniej niż przed ciążą:-), ale wszystkim przechodzącym na dietę, jak również ćwiczącym życzę powodzenia:-)
Miłego dnia:-) i wszystkiego najlepszego dla Jasia:-)

Nie wiem czy to jest kwestia mleka. Hania jest tylko na cycu, a w nocy budzi się maksymalnie dwa razy. Może problem leży gdzies indziej? Może masz za ciepło albo za zimno w pokoju w którym mała śpi, a może śpi w czymś, w czym jej niewygodnie. Przyczyn może być dużo

reklama
Witam,

u nas noc ciężka:-( od 2 do 4 wstawałam chyba z 8 razy, jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło:-(, idzie jej drugi ząb i mógłby już wyjść!!!

zdec, magdziak - miłego dnia w pracy

emalia - u ciebie w nocy widzę kiepsko tak jak i u mnie:-(

ita - cześć:-) co tam?

Sto lat dla solenizantów!!!

Do góry