reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

gosiagro hallooooo??

A gdzie GosiaGRO??

No właśnie gdzie podziała się gosiagro???

Jestem, jestem:-D:-D:-D dzięki za pamięć:-)
Otóż od wczoraj jestem na diecie Dukana:-D:-D i miałam mniej czasu na bb, bo zajęłam się czytaniem o tej diecie jak i szukaniem przepisów. Stwierdzam, ze chyba nie będzie tak źle, najgorsze to odrzucenie słodyczy. Juz 2 dni nic słodkiego nie jadłam dla mnie to ogromny sukces, hhihi:happy2:
A jak tam inne mające się w planach odchudzać:-p:-p koriander, ewela;-);-)

Sto lat dla Natalci i Karolinki:-)

21995930.gif

reklama
Tylko uważajcie dziewczyny na tej diecie Dukana, ona niby działa ale dzisiaj słyszałam w windzie rozmowę kobiet, gdzie jedna mówi że przechodzi na tą dietę, a druga że też była ale jej zaszkodziła:( Nie usłyszałam już dlaczego bo wysiadałam... ale uważajcie;) W sumie mój kolega schudł na tej diecie 12kg, ale jak widziałam jego gotowane obiadki to fuuuuuuuu.... odżywiałam się tak przez dwa miesiące jak karmiłam i nigdy więcej... toż to katorga jest;)

Witajcie :)
Ja dziś tylko na momencik, jestem po całym dniu w pracy i jestem mega zmęczona..
Czytałam, że niektóre z dzieci śpią w nocy na brzuszkach - hehe u nas to nie do pomyślenia, a poza tym wciąż jeszcze nie mamy opanowanej umiejętności przekręcania się więc samodzielny obrót na brzuszek nam raczej nie grozi.
Anecznik - czy pojawiły się u Kamilka, mentalnego braciszka Kornelki, jakieś nowe umiejętności?

Hejuś!

Wiem że jest mnóstwo dzieci które nie raczkują tylko od razu zaczynają chodzić... ciekawe jak będzie u Damisia. W każdym bądź razie nie garnie się za raczkowanie, natomiast tak jak i Dżinks i Oskarek, staje sztywno na nóżkach, ale nie sam tylko jak go podtrzymuję. Jaki jest wtedy zadowolony! W środę do kontroli do neurologa... na pewno mi się dostanie za sadzanie dziecka i pozwalanie na stanie na nóżkach, ale nie da się inaczej!!! Mały za nic w świecie nie chce leżeć... a niech sobie mówi co chce, nie widzę żeby się źle rozwijał więc też nie widzę w tym problemu.

Laski, czy Wasze szkraby śpią na brzuszku? Mój często chce w nocy spać na brzuchu ale ja się boję żeby się nie udusił i kładę go na pleckach lub na boczku... w dzień czasami śpi na brzuszku ale go cały czas obserwuję o sprawdzam czy oddycha... ;)
Mój mały "Binladenek" w odróżnieniu od swojej siostry bardzo lubi spac i lezec na brzuszku.
Nie lubi zasypiac na plecach,jak go tak położe to odrazu przekręca się na bok jeden czy drugi a potem szybciutko na brzuszek.
W nocy układa sie w tej pozycji i wędruje po łózeczku i jak uderzy głowa w szczebelki albo łapki mu zdrętwieją to zaczyna popłakiwać a ja wedruje po nocy żeby go inaczej połozyc.Czasem zdarza sie ze przychodze a on na śpiąco stoi "na czterech" i buja sie w przód i w tył :-)

Gosiu ja byłam na tej diecie całe 5 dni:-D:-D:-D Fakt spadłam z wagi od raz po pierwszym dniu(biegałam też przez pierwsze 2 a później spacerki bo przecholowałam po cesarce) no i pierogi były silniejsze:-D:-D:-D
A tak na serio to źle się czułam od 4 dnia głowa mi pękała więc dałam sobie spokój,no i jedyne co mi brakowało to kromeczki chleba;-)
Chyba poprostu nie byłam za bardzo do tego przygotowana:tak:
Też jak Zdec słyszałam złe opinie ale efekty są dobre.Jak przerwałam to oczywiście od razu zrzucone kg powróciły...
Trzymam kciuki!!!I wierzę że Tobie się uda bo ja się poddałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do ŚLEDZACYCH MNIE...CZYTAJCIE DO WOLI A JA MAM TO WSZYSTKO GDZIEŚ>! JAK CHCECIE TO CHETNIE WIĘCEJ O WAS NAPISZE< ABYŚCIE MIELI CO CZYTAĆ

Hahahahhahahhahahahha to ja też profilaktycznie jakby ktoś mnie śledził i chciał o mnie/sobie więcej wiedzieć to niech może napisze na PW będzie łatwiej:p

[FONT=&quot]Cześć dziewczyny!:-) Jestem mamą Martynki, która urodziła się 06.06.2010 r.:-) Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego grona chociaż wiem, że nowe mamy nie zawsze są mile widziane.:-( Postaram się udzielać w miarę możliwości:-) Moja córeczka już pełza, od miesiąca sama siedzi, od jakiś dwóch tygodni wstaje, no i ma dwa ząbki:-)[/FONT]

Witaj na forum :-)

Zdolniacha z Twojej córeczki, bo moja urodziła się 2 dni później i ani nie siedzi sama ani nie wstaje hihihi :-)

No, ale ząbki mamy za to cztery ;-)

reklama
Do ŚLEDZACYCH MNIE...CZYTAJCIE DO WOLI A JA MAM TO WSZYSTKO GDZIEŚ>! JAK CHCECIE TO CHETNIE WIĘCEJ O WAS NAPISZE< ABYŚCIE MIELI CO CZYTAĆ I RACJA PO WIECEJ CIEKAWOSTEK ZAPRASZAM NA PW CHĘTNIE COŚ CIEKAWEGO NAPISZE>

no nieźle ;-)

Słuchaj, mam do Ciebie pytanie bo jak dobrze pamiętam siedzisz w sprawach socjalnych itp

Jeśli przejdę na urlop wychowawczy, a jestem samotną matką i nie będę miała żadnych dochodów to co i od kogo mogę dostać na dziecko? I gdzie mam złożyć odpowiednie wnioski?

Będę wdzięczna jak mi pomożesz ;-)

Do góry