reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

cześć Mamuśki;-)

wszystkiego dobrego w nowym roku, obyśmy miay siłę sprostać wyzwanią jakie zaczną nam stawiać nasze pociechy;-)

my zabawe sylwestrową przezyliśmy, bawiliśmy sie w 4 pary u znajmomych do 5 rano, bylo super.Niunia przespała nocke z babcią i o 5:15 wciągneła butle i spanko do 8 w nowy rok, ja wstałam o 11;-)
popołudniu zapakwaliśmy sie z małą i pojechaliśmy do znajomych na obiadek noworoczny, tam Niunia wrąbała kurczaka z mojego tależa a potem kość od pałki cyckała w buzi przez dobre pół godziny;-)dziecka nie było hehe
pograliśmy troche w monopoly i wieczorkiem do domciu;
dziś spacerek sobie zrobiliśmy i zakupy bo w lodówce przeciąg ,nie było komu sie zebrac i pojechać hihi
Sońka jest kochana, jak nie zasypia przy butli po kąpieli to jak ja położe w łóżeczku to sobie pogaworzy, pośpiewa i za 5 min śpi jak suseł;- no Anioł nie dziecko
wasze tez sie teraz rozgadały tak??? ona non stop nawija, opowiada sobie i gawory;-)
mmmmmyyyyy,buuuuuuuuuu,geeeeeegggggggeee.... no nabijam sie z niej ciągle, buzia jej sie nie zamyka i puszcza banki ze sliny hehehe
pozdróweczka spadam do łóżka poczytać

reklama
Witajcie w Nowym Roku:-):-) Wszystkiego dobrego w tym 2011roku!:-)

ola_fasola - takiego super szampana jak koriander to ja nie miałam:-D:-D Nowy Rok przywitałam z martini i spritem;-) Trochę się spiłam:-D:-D

Lena - możesz mnie publicznie biczować:-D:-D Ale obiecuję że w nast weekend wezmę puzzle:-) Ja dopóki brałam Azalię też nie miałam, teraz wróciłam na "swój" Marvelon i mam okres, ale jakiś taki dziwny, bo strasznie skąpy:-(

agast - z tym dzierganiem na drutach to nie przesadzaj, to raczej mało opłacalny zawód:-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych i wczorajszych solenizantów:-)

Znajoma się w sylwa nie rozpakowała, ale przed chwilą dzwonił jej mąż że są już w szpitalu i skurcze od 16, także może jeszcze dzisiaj albo i jutro:-) Ja się śmieję że jak jutro to będzie pomiędzy nimi dokładnie pół roku różnicy;-) Nasi inni znajomi też mają córeczkę, ale z 3.września:-) Także wszystko by pasowało;-)

Witajcie w Nowym Roku:-):-) Wszystkiego dobrego w tym 2011roku!:-)

ola_fasola - takiego super szampana jak koriander to ja nie miałam:-D:-D Nowy Rok przywitałam z martini i spritem;-) Trochę się spiłam:-D:-D

Lena - możesz mnie publicznie biczować:-D:-D Ale obiecuję że w nast weekend wezmę puzzle:-) Ja dopóki brałam Azalię też nie miałam, teraz wróciłam na "swój" Marvelon i mam okres, ale jakiś taki dziwny, bo strasznie skąpy:-(

agast - z tym dzierganiem na drutach to nie przesadzaj, to raczej mało opłacalny zawód:-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych i wczorajszych solenizantów:-)

Znajoma się w sylwa nie rozpakowała, ale przed chwilą dzwonił jej mąż że są już w szpitalu i skurcze od 16, także może jeszcze dzisiaj albo i jutro:-) Ja się śmieję że jak jutro to będzie pomiędzy nimi dokładnie pół roku różnicy;-) Nasi inni znajomi też mają córeczkę, ale z 3.września:-) Także wszystko by pasowało;-)

będzie publiczne biczowanie;)
Daję głowę, że 2 ur;)

Mamakubulki gratuluje powrotu cyckowego to musialo byc ciezkie

Lena ja nie mam

Fajnie bylo w domu niesety od jutra znow praca przedszkolae itd ale tydzien fajny dniowy :))

reklama
Ech, chyba kolejne zęby chcą się przebić, bo dziś mieliśmy wyjątkowo marudny dzień:-(
Nie lubię robić zakupów i zawsze to odkładam, aż lista będzie bardzo długa. A teraz stwierdziłam, że błąd popełniłam- nie chcąc stać w kolejkach, odłożyłam zakupy na po Nowym Roku. Dziś weszłam na stronę apteki, żeby złożyć zamówienie, a tam ceny wyższe, bo przecież od 1 stycznia już jest wyższy vat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!!!!!!!!!!

W sylwestra zaszalałam i wypiłam dwa drinki (gin z tonikiem i cytryną). Smakowały wyjątkowo dobrze :-D Tylko potem musiałam sobie ściągać pokarm i wylewać, a mała jadła odmrożony. Oczywiście przy okazji zalałam pościel, bo po alkoholu miałam w nocy wzmożoną produkcję :dry:
I uprawiałam hazard:-). Przegrałam 26groszy w pokera:-D
MOja dzidzia nie tęskni ... , nawet specjalnie się nie cieszy jak wracam ... ;(. Uśmiechnie się jak zwykle i już. Z jednej strony to dobrze, bo mniej mi przykro a z drugiej bardziej, bo chyba mało mnie kocha... To jest typowa córunia tatunia. Jak tylko się odezwie to ja już się nie liczę...:(. Ehhh, ja ją w busiu nosiłam, cycusiem karmię, w nocy wstaję ...
Ja też twierdzę, że mam córeczkę tatusia:dry: Na jego widok zawsze się śmieje, wyma****e nóżkami, rękami, rwie się do niego całym ciałem, a do mnie to się zaledwie uśmiechnie:dry: Nawet na widok mojej mamy jest bardziej żywiołowa i piszczy.
Ale tłumaczę to tym, że mnie ma ciągle przy sobie i jest pewna, że jak znikam, to i tak niedługo wrócę, pobawię się i przytulę do cyca :tak: Tatusia i babcię traktuje jak prezenty, a mnie jak swoją pierwszą, wysłużoną, ale najlepszą zabawkę, która była, jest i będzie ;-)

Ja też nie miałam @, ale to mnie nie dziwi i nie martwi :-)

Do góry