reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

hefi wlasnie to mnie czeka za tydzien, zza deski do prasowania nie wyjde do konca stycznia
nie wiem jak to sie dzieje ze zawsze sie tyle prania naprodukuje
u nas choroby ciag dalszy, najgorzej przechodzi siostra, bo mimo lekow zbijajacych ma ciagle w okolicy 39 stopni

Magdziak a czemu on sie leni a ty pracujesz? co to za podzial obowiazkow?

reklama
Witam się i ja. U nas tez dziń lenia - ładuje akumulatori na tydzien pracy, ciekawe na jak długo faktycznie starczą:-) Mąż z Wiktorią pojechali na łyżwy ja z młodym obiad robimy. Wczoraj na nowo system był stawiany na komputerze i teraz brakuje mi kilku programów i musze czekac azR bedzie miał natchninie na dalsza instalacje programów.

Dla Zuzi, Jasia i Kamila - najserdeczniejsze zyczenia!

t vhb guuh ghj fg są podziekowania od Oskarka za życzenia

miłej niedzieli

Spoznione zyczenia dla naszych 7 miesieczniakow

wow Koriander gemiusz Ci rosnie ;-)

Klementinka a zabki?? no i oczywiscie przesylamu "urodzinowe" buziaki

Ewa gratuluje zeba

Anik Anecznik dla Oskara i Kamilka przesylamy buziaki

Eagle super ze zdrowko do Was powraca

Moje dziecie spi a starsi chlopcy pojechali kupic mi akumulator bo noworocznie padl....

Ale tu dzisiaj cichutko :)
My wrócilismy od znajomych i wlasnie rozgrzewam się gorącą herbatką bo zimno :)
Ale jakos tak pozytywnie zaczyna się ten rok :D mam nadzieje że będzie taki cały...

BARDZO DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA DLA KAMILA :-)

szczerze pisząc to mi przypomniałyście że mój syn dziś 7 miesięcy kończy:zawstydzona/y:

Mój też ze wszystkich wydawanych dźwięków to najbardziej lubi rrrrrrrrrrr :-) i "pierdzenie" ustami zwłaszcza kiedy ma w nich jedzenie :-)

Co do mebli to rodzicom średnio się podobały bo mało pakowne, ale prawda taka że teraz już nie robią takich mebli jak kiedyś wszystkie małe i delikatne, przynajmniej wszystkie te na które było nas stać.

Koniec świętowania ale czwartek znów wolny :-) mój to się chyba całkiem rozleniwi :-) już stwierdził że w następnym tygodniu pójdzie oddać krew i będzie miał jeszcze jeden wolny dzień :-) On chce mieć wolne a ja chce do pracy :-D wiem marudzę :-)

czesc dziewczynki ;)
pierwszy raz tu jestem w tym roku wiec nie mialam okazji złożyć Wam życzeń noworocznych, tak wiec zyczę wszystkim szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!

i oczywiscie najlepsze zyczenia dla solenizantów Zuzi, Filipka, Jasia, Oskarka i Kamilka ;)

u nas kiepsko, bo zebole dają Kubusiowi niezle popalic, strasznie marudzi

na sylwestra bylismy u znajomych, było super, a moj mąż przezywa, ze w tym roku skonczy 30lat, heheh wiec mu powtarzam, ze "życie zaczyna sie po trzydziestce" hehehe

mialam klopot z karmieniem, bo Kuba ni ejadl z cyca 4 dni (mialam rany) i potem nie chcial, 2 dni walczylam zeby znow chcial ssac, juz prawie si epoddalam, mialam dzwonic do doradcy laktacyjnego (podobno biora 200zł) ale jakos mi sie udalo i znow je z cyca eh ale ciezko było
pozdrawiam serdecznie wszytskie czerwcóweczki ;)

Wszystkim dzisiejszym i wczorajszym solenizantom i solenizantkom
Ciocia wraz z Polcią życzą
Aby spełniły się wszelkie Wasze marzenia,
abyście na swoich drogach kochane dzieciaczki
spotkały tylko dobrych i życzliwych Wam ludzi
Rośnijcie zdrowo i dawajcie wiele radości!!!!
Buziaczki

Kochane,

Na początku życzę Wam wszystkim i całym Waszym rodzinom (Maluszkom przede wszystkim) wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2011. Oby upłynął w zdrowiu, radości, szczęściu i niezapomnianych chwilach. Waszym Maleństwom życzę, aby rosły zdrowo i były szczęśliwe!!!

A u nas dziś i wczoraj odpoczynkowo:). Po trzech dniach pracy i Sylwestrze ;)
Jakoś zniosłam i powiem, że nawet nie było tak najgorzej. Rozłąka jest trudna ale już w pół do trzeciej jestem w domku więc jest ok. MOja dzidzia nie tęskni ... , nawet specjalnie się nie cieszy jak wracam ... ;(. Uśmiechnie się jak zwykle i już. Z jednej strony to dobrze, bo mniej mi przykro a z drugiej bardziej, bo chyba mało mnie kocha... To jest typowa córunia tatunia. Jak tylko się odezwie to ja już się nie liczę...:(. Ehhh, ja ją w busiu nosiłam, cycusiem karmię, w nocy wstaję ...

Idę poczytać co u Was.

reklama
Witajcie czerwcóweczki w tym NOWYM roku 2011" życzę WAM::-):-):-):-):-)
Jeszcze chwila, jeden krok
i wejdziemy w Nowy Rok.
Niech się życie z górki toczy,
niech Ci wiatr nie wieje w oczy.
Spełnienia marzeń,
wielu pięknych wrażeń.
W sumie my już weszliśmy bo dzisiaj 2 stycznia;)
My sylwestra spędziliśmyn w domku oczywiście zabrano neta coś znowu im się piepszy:)Dobrze, że dużo nie naprodukowałyście;)
A dla naszych solenizantów: Zuzi, Jasia, Kamilka, Oskarka, Filipka wszystkiego NAJ:)

Do góry