reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U mnie tez brak @ ale mnie to zbytnio nie stresuje
Kpi ja tez czasami podobnie mysle chociaz rzadko znikam na dluzej, ale jak wracam to tylko sie ucieszy i dalej bawi z tatusiem, a jak tata z pracy wraca to az sie wygina z radosci zeby tylko go dotknac..no ale on jest fajny wiec rozumiem :-D Pozniej to sie zmieni nie martw sie, wcale cie mniej nie kocha!! Glowa do gory, podziwiam i gratuluje udanego powrotu do pracy!
zdec oby sie jutro rozwiazala, jeszcze niecala godzina :tak:
konniczynka to fajny sylwek :-D A ja chyba jestem wyrodna matka bo czasami wezme lyczek piwa od meza i nawet pokarmu nie odciagam tylko daje jak leci :baffled:

reklama
Lena - ja jeszcze nie mam @, i nic nie biorę

konniczynka, koriander - czasem tylko tak myślę, że mniej mnie kocha jak mi sie smutno zrobi ... bo wiem, że mamusia jest najukochańsza;), a tak swoją drogą to jest to niesprawiedliwe ... i już ... a tak naprawdę to bardzo się cieszę, że mają taki kontakt ... i mąż się wszystkim przy Małej zajmie ... mój ojciec taki nie był, zresztą to inne czasy były

Ola - kilka minut spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia składam!

kpi- Ty sie na wszelki wypadek przyzwyczaj, bo dzieciaki przedszkolaki różnie póxniej potrafią odpalić- nasz od tygodnia ma fazę, że przy każdej okazji podkreśla jak kocha mamusię , a tatusia nie:-( Oczywiście bywało już odwrotnie... A przecież wiadomo, że kocha nas cały czas tak samo mocno:tak:

Jasiu, Oskarku, Kamilku - 100 lat chłopaki!!!!!!!!!!!!!!!!

eagle - cieszę sie że zdrowiejecie

kpi - ja tez mam wrażenie że Iga nie zauważa że mnie nie ma, tylko na cyca się rzuca​

lena - ja już 3 razy miałam @​

konniczynka - pytałas wcześniej o moje jazdy. Otóż.....jechałam pierwszy raz od wielu lat jako kierowca - wczoraj. Coprawda trasa prosta jak drut i krotka a poza tym ruch każdy wie jaki jest w Nowy Rok, ale liczy się fakt:-D Ale posrana bylam:-)​

Buuuhuuu zrobiłam falstart z A6W, nawet mi suwaczek nie pomógł, muszę zacząć raz jeszcze przyznaję sie bez bicia:zawstydzona/y: I w ogóle walnięty ten suwaczek​

A u Igi na górnych dziąsłach dwie jedynki przeswituja i CIESZĘ SIĘ!!!!!!!! Jupiiiii beda zęby!!!!!!!!!!!;-)Nie wiem jeszcze kiedy ale na pewno w tym roku;-)

Ostatnia edycja:
kpi- Ty sie na wszelki wypadek przyzwyczaj, bo dzieciaki przedszkolaki różnie póxniej potrafią odpalić- nasz od tygodnia ma fazę, że przy każdej okazji podkreśla jak kocha mamusię , a tatusia nie:-( Oczywiście bywało już odwrotnie... A przecież wiadomo, że kocha nas cały czas tak samo mocno:tak:

coś niecoś słyszałam, co przedszkolaki potrafią, ... dzięki, będę trenować!

Jasiu, Oskarku, Kamilku - 100 lat chłopaki!!!!!!!!!!!!!!!!

kpi - ja tez mam wrażenie że Iga nie zauważa że mnie nie ma, tylko na cyca się rzuca

lena - ja już 3 razy miałam @

konniczynka - pytałas wcześniej o moje jazdy. Otóż.....jechałam pierwszy raz od wielu lat jako kierowca - wczoraj. Coprawda trasa prosta jak drut i krotka a poza tym ruch każdy wie jaki jest w Nowy Rok, ale liczy się fakt:-D Ale posrana bylam:-)

Buuuhuuu zrobiłam falstart z A6W, nawet mi suwaczek nie pomógł, muszę zacząć raz jeszcze przyznaję sie bez bicia:zawstydzona/y: I w ogóle walnięty ten suwaczek

A u Igi na górnych dziąsłach dwie jedynki przeswituja i CIESZĘ SIĘ!!!!!!!! Jupiiiii beda zęby!!!!!!!!!!!;-)Nie wiem jeszcze kiedy ale na pewno w tym roku;-)

dzięki, już mi lepiej, jak wiem, że nie tylko moja panienka taka!

super, że idą ząbki!
u nas nic

Wpadłam się pochwalić, że od ponad godziny jestem ciotką;) Mała jednak poczekała do 3.stycznia i teraz między naszymi dzieciaczkami jest równo pół roczku różnicy. Za to nie zazdroszczę mamie, bo od 16 do 00:30:( męczyła się, bo brak rozwarcia:(
A mała malusia 3200g i 52cm:) Ale zdrowiutka:) Jestem tak podekscytowana że spać nie mogę;P A wcześniej spałam tak, że co pół godziny patrzyłam czy przez przypadek jakiegoś esa nie dostałam:p

Ostatnia edycja:
Wpadłam się pochwalić, że od ponad godziny jestem ciotką;) Mała jednak poczekała do 3.stycznia i teraz między naszymi dzieciaczkami jest równo pół roczku różnicy. Za to nie zazdroszczę mamie, bo od 16 do 00:30:( męczyła się, bo brak rozwarcia:(
A mała malusia 3200g i 52cm:) Ale zdrowiutka:) Jestem tak podekscytowana że spać nie mogę;P A wcześniej spałam tak, że co pół godziny patrzyłam czy przez przypadek jakiegoś esa nie dostałam:p
Witajcie;)
Hehe to bym bez głowy została;)
U nas mroźno my daisiaj wędrujemy na szczepienie;)wrrrrrrrrrr nie lubię tych szczepień!!

Lena to nie zazdroszczę... My też dzisiaj pobieranie krwi, już się boję jaki lament będzie, a jeszcze mała od rana jakaś strasznie marudna:( Wszystko źle...

reklama
bckgrdsrv.aspx
Wszystkiego Najlepszego dla Natalki

Do góry