reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Agast jak możesz tak dziecko wykorzystywac?:-p:-p:-p

Może Zdec też sobie takiego szampana kupiła i nic nie mówi:-D boi się że będziemy zazdrosne:-)

Moja Klara przez cały dzień piszczy i strasznie wrzeszczy:tak::happy2::confused:

zdjęcia dzieciaczków super!

Proszę nie piszczie nic o jedzeniu bo ja się dziś tak nażarałam ze jak otwieram lodówke to mi sie żygać chce!:-:)szok:

reklama
Witam w Nowym Roku :))

Sylwester nie dal mojemu dziecku spac wiec karmilam go chyba z 5 razy az wkoncu przesiural pieluszke na nowym nieuzywanym wczesniej lozku mojego brata:) tak wiec niedosc ze spane po raz pierwszy to jeszcze chrzczone :)) na szczescie wszytsko zostalo w pajacu i spiworku a reszta tylko lekko wilgotna

No nie jak tego nie lubie cały post się mi skasował:angry:
Widze że nie tylko mój chłop nie może zakończyc sylwka jeden jego kolega co był u nas na sylwku jeszcze siedzi mam nadzieje ze dzis juz nie będzie nocował bo znów rano zaczną poprawiac och te chłopy:confused:

Moja niuńka to z odgłosów to ostatnio ćwiczy głos i sie na całe gardło wydziera i krzyczy:baffled:

ewus ten post co mowilas ze sie nie udal jest na zamknietym, sprobuj jeszcze raz. Ja go widze w kazdym razie.

A Lila dzis zagrala na pianinku Wlazl kotek na plotek i mruga!!!
Jutro siadamy do Chopina

nie bylo mnie jakis czas a wasze dzieciaczki juz tak sie rozwinely:)))))
jedne swetry dziergaja, drugie zaczynaja chopina grac, wow

dzisiaj z Jaskiem pojechalismy na pogotowie do pediatry bo tylko tam jakis przyjmuje
spanikowalam jak zawsze bo nie schodzila mu temperatura po podaniu czopka
osluchala go i oczywiscie nic nowego, zero ognisk infekcji tylko temperatura, jais dziwny wirus
swietnego mialam sylwestra, ciagle wsadzajac termometr do pupci
mam nadzieje ze u was bylo lepiej
sprobuje choc czesc ponadrabiac

wszystkiego dobrego w roku 2011!!!!!!

Hej.
Ewela ale ja przecież się nie czepiam:-D:-D:-D Tylko wyraziłam swoje zdanie i to w sposób jak dla mnie śmieszny-i chyba nawet tam buźki były,więc nie rozumię:-D

Heja.
Avena-coz to za smutna minka?

Zuza tez dzis darla sie na caly glos-jej piski slychac w calym mieszkaniu ;) do tego co jakis czas popierdywala sobie ustami no i oczywiscie swiga gryzakami a potem ryczy bo nie ma co do buzki wlozyc... A wogle to zuza juz kredkamim maluje hehe :)

Ewus-gratuluje zabkow
Klementinka-zdrowka dla jasia

Dobrej nocy :l

reklama
mniej wiecej doczytalam, przynajmniej ostatnie kilka dni

Kajdusiu wspolczuje przejsc szpitalnych, dobrze ze juz wszyscy zdrowi
MagdaM dobrze ze juz po ospie
Ola tez w swieta mialam przejscia z ex meza, skad sie biora takie baby?
co do zmarszczek to mam prawie 30 i ani jednej zmarszczki a kremow przeciwzmarszczkowych nie uzywam:)
Kasiek sliczna sesja z Damiankiem, niestety zdjecia nowej fryzurki mi nie pokazalo
AniaCh, Gosiagro, Emalia super dzieciaczki
Ewus bidoku, ty to masz przejscia, zdrowka dla chlopczykow

Do góry