reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

zdec moja tez przez sen nie wezmie nic do buzi, jak spi to spi. Ale bede jeszcze probowala :) Super pierwsze slowo :):tak: A co do niejedzenia to u nas przy kazdym zabku byl mini strajk
Lencja oby to nic powaznego, moze po prostu maz jest oslabiony. Super ze sobie podjadlas i swieta udane :):tak:
agast gratuluje zabkow, :-D

emalia jak jest Jas wysypany, moze to uczulenie na cos? My podalismy w swieta kaszke malinowa i wyrwalam Lili piernika z buzi zanim go odgryzla i na drugi dzien miala pol buzi w kropkach, nie wiem od czego w koncu, ale zeszly po kilku godzinach. Moze Jas tez cos wpakowal co nie trzeba do buzi? Obserwuj i daj znac jutro, i obys ty sie nie rozchorowala! Ale ten post wyszedl zakrecony :eek:

izia jakie fajne zdjecia! Slicznie siedzi a jaki zaintrygowany
katarzynaj sie nie odzywa, czyzby cos nie tego z tesciowa???:-D:szok:
ewus o co chodzi z tym pajacem M co znowu nabroil pajac jeden?? :confused:

kpi, ewelaa gratuluje udanych chrzcin!

Milka gratki dla Ercia a tak sie martwilas moze jednak pojdzie w slady wyslawionego braciszka;-) U nas Lila tez pelza a najchetniej sie kreci dookola wlasnej osi na parkiecie

Acha juz mamy druga dolna jedynke!
Przytylam przez te swieta chyba kolejne 10kg :no: masakra od nowego roku nie jemy slodyczy z mezem:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
kajdusia, ewuś - jejku dziewczynki....Boziu oby te choróbska szybko minęły....Tak mi smutno z Waszego powodu!!!! Myślami jestem z Wami i trzymam kciuki za szybki powrót do domciu!!!!Zdrówka dla dzieciaczków i dla kajdusiowej mamy i P.
koriander - gratuluje drugiej jedyneczki
ewela - fajne zdjecia, super że wszystko udało się z tymi chrzcinami!
zdec - moja też ostatnio przechodziła b unt jedzeniowy...a teraz jadłaby co godzinę ...hehehe...Gratulacje dla Natalki z okazji wypowiedzenia pierwszego, jakże oryginalnego słowa....
izia - chyba z Michasia bedzie mały komputerowiec, co? Słodkie
kasiaj - super zdjećia ze sławnym prezencikiem.... :-)
agast - już cztery ząbki...Wow!!! Gratulacje dla Jagódki!!!!
milka - no i widzisz jaki Eryczek zdolniacha...Spryciulek z niego!!!
Lencja - zdrówka dla męzusia....no i cieszę się ze mogłaś podjeść sobie w świeta....Ale zrobiłas sobie ucztę dla podniebienia!!!

U nas też święta udane....Dziś byli znajomi...POlcia wyszalała się ze znajomych synkiem...szalonym dwulatkiem....i padła juz dziś o 19.15....Bo ostatnio to zasypiała ok 22.00.....P. siedzi zamroczony na kanapie i zaczyna ględzić głupoty jak to on po czymś mocniejszym....HIhihi!!!! A ja wpadłam na chwilke podczytać co u Was????

kajdusia, ewus - strasznie mi przykro z powodu choróbska, trzymam kciuki, żeby szybciutko było wszystko dobrze

magdziak - nie spodziewałam się, że tak dobrze to zniesie:)
życzę, żeby katarek wkrótce zniknął

izi_tcz - super mały siedzi:-)

koriander - gratuluję kolejnego ząbka!

ewela28 - super, że chrzciny udane, i Mały zadowolony, my też sie martwiliśmy czy wszystko się uda ale było ok

Lencja - mój J. miał takie same objawy, musiało Go dość mocno boleć bo poszedł do lekarza, EKG nie wyszło najlepiej ale kardiolog stwierdził, że to raczej wirus jakiś "przeziębieniowy" i dostał antybiotyk, niż coś z sercem.
A jak się dziś czuje?Lepiej?

agast22 - gratuluję 4 ząbków!!! , nie wiem jak Wy to robicie ale u nas ani jednego:no:, czy są tu jeszcze jakieś bezzębne dzieci?

Witam
U nas ospy ciąg dalszy :-( Szymek biedny wysypany i jeszcze ma gorączke ponad 39 i ponad 40 co chwile mu zbijam i po paru godzinach znowu :-( Lakarka nas pocieszyła że Kacperek nie powinien zachorować bo ja już chorowałam i on dostaje w moim mleku antyciała , za to my z mężem mamy uważać bo od tej ospy możemy półpaśca załapać :-(
Kajdusia , ewuś - życzę dużo zdrówka
ewela 28 - cieszę się że chrzciny się udały :-)
agast22 - gratuluję ząbków :-) u nas też już są cztery i chyba następne dwa idą :-)
A my wczoraj mieliśmy pierwszą rocznicę ślubu :-)

Witam się i ja poświątecznie. Mój polazł dziś w końcu do roboty i w końcu mam spokój, zła jestem na niego bo przez cały tydzień przed swiętami udawał strasznie chorego, nic mi nie pomógł, dzieckiem sie nie zajmował bo przeciez moze ją zarazić, z psem nie wyszedł bo chory, sprzątać - też nie bo słaby jest:wściekła/y::wściekła/y: wczoraj mieliśmy spędzić razem miły dzień, miał go spędzić z nami a najpierw spał do 10 a potem grał a jak poprosiłam zeby chwilke Klarą się zajął to darł sie ze ciągle mu ją przynosze. Tak więc przestałam sie wczoraj do niego odzywać ale wieczorem go ruszyło chyba troche sumienie i powiedział że mi pomoże, posprzątał troche przynamniej to dobre ale rano tez juz mnie wkurzył bo zadzwonił akurat jak mała usnęła przy butli wiec go rozłączyłam za chwile znowu dzwoni - mowie mu ze nie moge teraz gadać a on co robisz, dlaczego nie możesz i tak mała sie rozbudziła ze do tej pory nie spi i pewnie teraz nie predko bedzie chciała spać! Święta w miare ok, Klara nadostawała różynych zabawek ale srednio ją interesują..

zdec- nie martw się tym że mała nie chce jeść, Klara też ostatnio nie chciała w ogóle butli, jak byłam na szczepieniu to zapytałam o to i pediatra powiedziała mi że tak moze być i jak nie chce to zeby nie dawać i moze byc to uzaleznione od ząbków nawet jeśli nie widać ich jeszcze to dziecko tak sie zachowuje. Ja Klarze nie dawałąm po prostu butli przez chyba 2 dni tzn próbowałam ale nie chciała, nawet na deserki nie miała ochoty i teraz wszystko wróciło do normy tak więc i Natalci minie

kpi-my jeszcze nie mamy ząbków

koriander- my też ciągle żremy słodycze i po tych swietach to nawet na wage nie staje od dziś postaram się odchudzać. A ty karmisz jeszcze Lili?

kpi, ewela-gratuluje udanych chrzcin, u nas będą dopiero na wiosne

ewuś, kajdusia- oby te choróbska szybko się od was odczepiły!

agast, koriander- gratuluje ząbków

izia- pięknie michaś siedzi
ewela- śliczne zdjęcia z chrzcin, Dzinks super ubrany!
kasiaj- trzymam kciuki żeby Fifi szybko wyzdrowiał, zdjęcia super!

Czy wasze dzieci przemieszczają się w jakiś sposób? Klary nie można na chwilkę zostawić bo zaraz jest poza matą a to sie turla i tak powoli pełza.
Czytałam na watku a ja rosne i rosne wagi waszych dzieci... nawet napisałam Klara wazy tylko 6700 jest chyba najmniejsza a martwi mnie to bo w ogóle nie chce zup:-(dr powiedziała ze jest drobna ale przybiera na wadze ale jak poczytałam jakie wasze maluchy są duże to jestem przerażona ze mam takie maleństwo:-(

ooo chyba usnęła w końcu:-)

agast22 - gratuluję 4 ząbków!!! , nie wiem jak Wy to robicie ale u nas ani jednego:no:, czy są tu jeszcze jakieś bezzębne dzieci?

U nas też jeszcze szczerbaty uśmieszek i nie zanosi się aby w najbliższym czasie to się zmieniło :-) Głowa do góry szczerbate uśmiechy są najpiękniejsze :-D i nie musimy dodatkowy tych ząbków myć :-)

Czy wasze dzieci przemieszczają się w jakiś sposób? Klary nie można na chwilkę zostawić bo zaraz jest poza matą a to sie turla i tak powoli pełza.
Czytałam na watku a ja rosne i rosne wagi waszych dzieci... nawet napisałam Klara wazy tylko 6700 jest chyba najmniejsza a martwi mnie to bo w ogóle nie chce zup:-(dr powiedziała ze jest drobna ale przybiera na wadze ale jak poczytałam jakie wasze maluchy są duże to jestem przerażona ze mam takie maleństwo:-(

ooo chyba usnęła w końcu:-)

Oj po prostu taka jej uroda :-) w dodatku pewnie dużo spala skoro ciągle jest w ruchu :-) Mój to leniuszek tylko by siedział :-)

ale tu dziś cisza...halo halo święta się już skończyły:-) a co robicie w sylwestra? wychodzicie gdzieś? co z dziećmi? do nas przychodzą znajomi i teściowa zaproponowała mi zeby Klara u nich nocowała ale na to się nigdy nie zgodzę....

reklama
Do góry