koriander
Fanka BB :)
zdec moja tez przez sen nie wezmie nic do buzi, jak spi to spi. Ale bede jeszcze probowala Super pierwsze slowo A co do niejedzenia to u nas przy kazdym zabku byl mini strajk
Lencja oby to nic powaznego, moze po prostu maz jest oslabiony. Super ze sobie podjadlas i swieta udane
agast gratuluje zabkow,
emalia jak jest Jas wysypany, moze to uczulenie na cos? My podalismy w swieta kaszke malinowa i wyrwalam Lili piernika z buzi zanim go odgryzla i na drugi dzien miala pol buzi w kropkach, nie wiem od czego w koncu, ale zeszly po kilku godzinach. Moze Jas tez cos wpakowal co nie trzeba do buzi? Obserwuj i daj znac jutro, i obys ty sie nie rozchorowala! Ale ten post wyszedl zakrecony
izia jakie fajne zdjecia! Slicznie siedzi a jaki zaintrygowany
katarzynaj sie nie odzywa, czyzby cos nie tego z tesciowa???
ewus o co chodzi z tym pajacem M co znowu nabroil pajac jeden??
kpi, ewelaa gratuluje udanych chrzcin!
Milka gratki dla Ercia a tak sie martwilas moze jednak pojdzie w slady wyslawionego braciszka;-) U nas Lila tez pelza a najchetniej sie kreci dookola wlasnej osi na parkiecie
Acha juz mamy druga dolna jedynke!
Przytylam przez te swieta chyba kolejne 10kg masakra od nowego roku nie jemy slodyczy z mezem
Lencja oby to nic powaznego, moze po prostu maz jest oslabiony. Super ze sobie podjadlas i swieta udane
agast gratuluje zabkow,
emalia jak jest Jas wysypany, moze to uczulenie na cos? My podalismy w swieta kaszke malinowa i wyrwalam Lili piernika z buzi zanim go odgryzla i na drugi dzien miala pol buzi w kropkach, nie wiem od czego w koncu, ale zeszly po kilku godzinach. Moze Jas tez cos wpakowal co nie trzeba do buzi? Obserwuj i daj znac jutro, i obys ty sie nie rozchorowala! Ale ten post wyszedl zakrecony
izia jakie fajne zdjecia! Slicznie siedzi a jaki zaintrygowany
katarzynaj sie nie odzywa, czyzby cos nie tego z tesciowa???
ewus o co chodzi z tym pajacem M co znowu nabroil pajac jeden??
kpi, ewelaa gratuluje udanych chrzcin!
Milka gratki dla Ercia a tak sie martwilas moze jednak pojdzie w slady wyslawionego braciszka;-) U nas Lila tez pelza a najchetniej sie kreci dookola wlasnej osi na parkiecie
Acha juz mamy druga dolna jedynke!
Przytylam przez te swieta chyba kolejne 10kg masakra od nowego roku nie jemy slodyczy z mezem
Ostatnia edycja: