reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Czesc dziewczyny. Jak po świetach? Mam nadzieje,ze później uda mi się Was poczytac, bo już tęsknię :)
a teraz nie wiem o co chodzi. Czy krew w katarze moze pojawic sie od odciagania aspiratorem? Wczoraj rano u Filipa odciągnęłam odrobinkę kriw w katarze,a dzis, niedawno to juz sama krew z tej dziurki leciala, taka sluzowata, bo z katarem:( We czeartek bylam z nim u lekarza,to miał lekko podczerwienione gardlo,ale stwierdziala,ze katar na pewno od zebów. Juz teraz jest lepiej,ale skad ta krew...??? ;(;(;(

reklama
Na sylwestra to zapraszamy rodziców i teściów do nas, będzie sztywno na maksa przynajmniej do pierwszej pękniętej flaszki. Jeśli w ogóle przyjdą bo teściu coś zaczyna kręcić.

AniaCh83 - w nosku są delikatne żyłki i jeszcze podrażnione przez katar i odciąganie to może z stąd ta krew. Na twoim miejscu bym po prostu go poobserwowała, a jeśli krwi będzie więcej to skontaktuj się z lekarzem.

Czesc dziewczyny. Jak po świetach? Mam nadzieje,ze później uda mi się Was poczytac, bo już tęsknię :)
a teraz nie wiem o co chodzi. Czy krew w katarze moze pojawic sie od odciagania aspiratorem? Wczoraj rano u Filipa odciągnęłam odrobinkę kriw w katarze,a dzis, niedawno to juz sama krew z tej dziurki leciala, taka sluzowata, bo z katarem:( We czeartek bylam z nim u lekarza,to miał lekko podczerwienione gardlo,ale stwierdziala,ze katar na pewno od zebów. Juz teraz jest lepiej,ale skad ta krew...??? ;(;(;(

Klara też miała dwa razy jak miała katar taką niteczke krwi ...może od podrażnionej sluzówki ja nie byłam z tym u lekarza

Witajcie,

U mnie od rana cd jedzeniowego buntu. Chociaż wczoraj za waszą radą nakarmiłam ją na śpiocha w łóżeczku i w końcu o 21:30 zjadła butlę;) Ale od rana znowu nie chciała:( No i znowu tak samo, a teraz poszła się przespać... niestety wydaje mi się że ma coś z gardełkiem, a do lekarza ni holery nie mogę się dodzwonić:( Rozmrożę jej moje mleko może coś pomoże;)

katarzynajanicki super zdjęcia..

AniaCh może mały jest osłabiony i dlatego poleciała krew, może to tak jak u dorosłego

Magda M gratki pierwszej rocznicy! Swoją drogą to wydawało mi się że wy już dużo dłużej po ślubie;-)

Idę sobie w końcu śniadanko zrobić, bo umieram z głodu;)

AniaCh83 - w nosku są delikatne żyłki i jeszcze podrażnione przez katar i odciąganie to może z stąd ta krew. Na twoim miejscu bym po prostu go poobserwowała, a jeśli krwi będzie więcej to skontaktuj się z lekarzem.

Klara też miała dwa razy jak miała katar taką niteczke krwi ...może od podrażnionej sluzówki ja nie byłam z tym u lekarza

AniaCh może mały jest osłabiony i dlatego poleciała krew, może to tak jak u dorosłego
No nie wiem skad to moze byc. Też myślę,ze to od podraznionej sluzówki,a raczej nie z osłabienia.Tylko,że wczoraj to byly dwie niteczki krwi,a dzis to juz sama krew,tylko ciagnaca,wiec z tym sluzem. Zobaczę jak będzie, w naszej przychodni sami beznadziejni lekarze,jutro przyjmuje moja ulubiona pediatra prywatnie to zadzwonie do niej,a jak bedzie trzeba to pojde na wizyte.

Witam się i ja po świętach,
właśnie wróciliśmy, święta minęły bardzo sympatycznie i szybko:szok: Majusia super grzeczna:-), tysiąc zabawek dostała, a ja wróciłam chyba z 10 kg do przodu:crazy::eek: od stycznia jakieś odchudzanko!

Lecę was poczytać...

Witajcie po świętach! :)

Wszystkim choraskom szybkiego powrotu do zdrowia zycze!!!!!!!!!!!

Za wszystkie gratki ząbkowe bardzo dziękujemy!!

Ja zaraz wybywam na zakupy bo Jagoda pożarła cały zapas słoiczków:)
i teraz się za jedzenie łóżeczka wzięła :))
ł

Ostatnia edycja:
Kajdusia, Ewus - oby maluszkom jak najszybciej przeszło i mogły wreszcie wrócić do domu

Aniach - myślę że w osku jakieś naczynko pękło przy odciąganiu i stąd krew

Zdec
- moja Ig ostatnio miała strajk jedzeniowy, wpierw obraziła się na butlę, później na kaszkę jedzoną łyżeczką, ale po kilku dniach foch minął i jak nrazie zasysa.....hehe zobaczymy jak długo

Ewela
- super że chrzciny udane i fajnie się na zdjęciach prezentujecie

Kpi - wrzuć zdjęcia z chrzcin:)

Emalia - nie wiem nic na temat powiększonych węzłów:-(, ale jeśli 2 lekarzy mówi że oki to pewnie tak jest:tak: jak mały dzisiaj?

Kasiaj
- garnuszek na klocuszek hihihihi do tej pory mam z tego ubaw, a fifi jaki zainteresowany.

magdziak - zdrówka dla córci

izia
- świetny pan prezes z laptopem:-D

Lencja - zdrówka dla męża

Koriander, agast - gratuluję ząbków. U nas od ponad 2 m-cy cisza w tym temacie

ewa i julcia
- stan ząbków to od 0-4...chyba:-)

agast
- hihi nakarm córcię bo łóżeczko zjada:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry