reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Czesc dziewczyny. Jak po świetach? Mam nadzieje,ze później uda mi się Was poczytac, bo już tęsknię :)
a teraz nie wiem o co chodzi. Czy krew w katarze moze pojawic sie od odciagania aspiratorem? Wczoraj rano u Filipa odciągnęłam odrobinkę kriw w katarze,a dzis, niedawno to juz sama krew z tej dziurki leciala, taka sluzowata, bo z katarem:( We czeartek bylam z nim u lekarza,to miał lekko podczerwienione gardlo,ale stwierdziala,ze katar na pewno od zebów. Juz teraz jest lepiej,ale skad ta krew...??? ;(;(;(

reklama
Na sylwestra to zapraszamy rodziców i teściów do nas, będzie sztywno na maksa przynajmniej do pierwszej pękniętej flaszki. Jeśli w ogóle przyjdą bo teściu coś zaczyna kręcić.

AniaCh83 - w nosku są delikatne żyłki i jeszcze podrażnione przez katar i odciąganie to może z stąd ta krew. Na twoim miejscu bym po prostu go poobserwowała, a jeśli krwi będzie więcej to skontaktuj się z lekarzem.

Czesc dziewczyny. Jak po świetach? Mam nadzieje,ze później uda mi się Was poczytac, bo już tęsknię :)
a teraz nie wiem o co chodzi. Czy krew w katarze moze pojawic sie od odciagania aspiratorem? Wczoraj rano u Filipa odciągnęłam odrobinkę kriw w katarze,a dzis, niedawno to juz sama krew z tej dziurki leciala, taka sluzowata, bo z katarem:( We czeartek bylam z nim u lekarza,to miał lekko podczerwienione gardlo,ale stwierdziala,ze katar na pewno od zebów. Juz teraz jest lepiej,ale skad ta krew...??? ;(;(;(

Klara też miała dwa razy jak miała katar taką niteczke krwi ...może od podrażnionej sluzówki ja nie byłam z tym u lekarza

Witajcie,

U mnie od rana cd jedzeniowego buntu. Chociaż wczoraj za waszą radą nakarmiłam ją na śpiocha w łóżeczku i w końcu o 21:30 zjadła butlę;) Ale od rana znowu nie chciała:( No i znowu tak samo, a teraz poszła się przespać... niestety wydaje mi się że ma coś z gardełkiem, a do lekarza ni holery nie mogę się dodzwonić:( Rozmrożę jej moje mleko może coś pomoże;)

katarzynajanicki super zdjęcia..

AniaCh może mały jest osłabiony i dlatego poleciała krew, może to tak jak u dorosłego

Magda M gratki pierwszej rocznicy! Swoją drogą to wydawało mi się że wy już dużo dłużej po ślubie;-)

Idę sobie w końcu śniadanko zrobić, bo umieram z głodu;)

AniaCh83 - w nosku są delikatne żyłki i jeszcze podrażnione przez katar i odciąganie to może z stąd ta krew. Na twoim miejscu bym po prostu go poobserwowała, a jeśli krwi będzie więcej to skontaktuj się z lekarzem.

Klara też miała dwa razy jak miała katar taką niteczke krwi ...może od podrażnionej sluzówki ja nie byłam z tym u lekarza

AniaCh może mały jest osłabiony i dlatego poleciała krew, może to tak jak u dorosłego
No nie wiem skad to moze byc. Też myślę,ze to od podraznionej sluzówki,a raczej nie z osłabienia.Tylko,że wczoraj to byly dwie niteczki krwi,a dzis to juz sama krew,tylko ciagnaca,wiec z tym sluzem. Zobaczę jak będzie, w naszej przychodni sami beznadziejni lekarze,jutro przyjmuje moja ulubiona pediatra prywatnie to zadzwonie do niej,a jak bedzie trzeba to pojde na wizyte.

Witam się i ja po świętach,
właśnie wróciliśmy, święta minęły bardzo sympatycznie i szybko:szok: Majusia super grzeczna:-), tysiąc zabawek dostała, a ja wróciłam chyba z 10 kg do przodu:crazy::eek: od stycznia jakieś odchudzanko!

Lecę was poczytać...

Witajcie po świętach! :)

Wszystkim choraskom szybkiego powrotu do zdrowia zycze!!!!!!!!!!!

Za wszystkie gratki ząbkowe bardzo dziękujemy!!

Ja zaraz wybywam na zakupy bo Jagoda pożarła cały zapas słoiczków:)
i teraz się za jedzenie łóżeczka wzięła :))
ł

Ostatnia edycja:
Kajdusia, Ewus - oby maluszkom jak najszybciej przeszło i mogły wreszcie wrócić do domu

Aniach - myślę że w osku jakieś naczynko pękło przy odciąganiu i stąd krew

Zdec
- moja Ig ostatnio miała strajk jedzeniowy, wpierw obraziła się na butlę, później na kaszkę jedzoną łyżeczką, ale po kilku dniach foch minął i jak nrazie zasysa.....hehe zobaczymy jak długo

Ewela
- super że chrzciny udane i fajnie się na zdjęciach prezentujecie

Kpi - wrzuć zdjęcia z chrzcin:)

Emalia - nie wiem nic na temat powiększonych węzłów:-(, ale jeśli 2 lekarzy mówi że oki to pewnie tak jest:tak: jak mały dzisiaj?

Kasiaj
- garnuszek na klocuszek hihihihi do tej pory mam z tego ubaw, a fifi jaki zainteresowany.

magdziak - zdrówka dla córci

izia
- świetny pan prezes z laptopem:-D

Lencja - zdrówka dla męża

Koriander, agast - gratuluję ząbków. U nas od ponad 2 m-cy cisza w tym temacie

ewa i julcia
- stan ząbków to od 0-4...chyba:-)

agast
- hihi nakarm córcię bo łóżeczko zjada:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry