izia_tcz
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajdusia, Ewuś- tak mi smutno, tulam Was mocno. Jak serce boli jak dzieci chorują. Trzymam kciuki za szybką poprawę i zdrówka dla Piotrusia i Kubusia
Zdec- kurcze, to nie fajnie z tym jedzeniem. Może jakiś foszek zębowy? Gratuluję pierwszego słówka
Mój też od wczoraj wysypany, nie wiem czy to nie od zębów, bo jeszcze dzisiaj luźniejsza kupka była i te węzły lekko powiększone ( pisałam o tym we wcześniejszym poście i mam nadzieję ,że w końcu doczytacie Ach mam nadzieję ,że nie zachoruje mi na jakieś świństwo. Mnie też od kilku dni boli w prawej pachwinie, chyba mnie przewiało. Wrrrr... jak ja niecierpie zimy!!!