reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kajdusia zycze wam wytrwalosci i duuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla Piotrusia!!!!!!!!!!!!!! :tak: jestesmy z Tobą! :*
Sto latek dla dzisiejszych solenizantów!!!

A mój Miki na wigili byl taki marudny ze juz zwatpilam wczoraj i jak wrocilismy szykowalam nurofen i daje... patrze a tu dolna prawa jedynka malemu wyszła ale zrobil nam prezencik :tak: :-D :-D cieszylam sie jak dziecko, super prezent dostalam:-)

reklama
Witajcie swiatecznie!

Kajdus-duzo zdrowka dla piotrusia!!! Przytulam, 3maj sie

Dzisiejszym solenizantom zycze duzo zdrowka i usmiechow na twarzy!!

Gratuluje nowych zabkow!

U nas wigilia spokojnie, zuza nie wytrzymala i pochlonela swoja porcje zanim my zdazylismy zasiasc do stolu potem jeszcze podjadla z nami troche rybki-lakomczuszek maly :)
Prezenty rozpakowane na wizji z dziadkami-zuza zadowolona, pobawila sie troche, wykapana padla przed 8 :)

Milego pierwszego dnia swiat dla wszystkich!

Witam

U nas Wigilia jakoś mineła, Zuzia była bardzo spokojna. Najbardziej spodobała jej się zwykła grzechotka z hipciem. Zachwycona jest dziadkami, tak więc super. Wrzuce parę fotek na zamkniętym.

Kajdusia - dużo zdrówka dla Piotrusia
Agi - bardzo ładnie wyglądacie wszyscy razem :)
Ewela28 - powodzenia na chrzcinach

Zdrówka dla chorowitków i wszytskiego dobrego dla solenizantów.

qq87cwa1hz3qambd.png
[/url]

Kajdusia - biedny Piotruś! oby szybko wyzdrowiał i nie był to rotawirus... aż zaczynam się martwić że nie szczepiłam Damiana przeciw rotawirusami i pneumokokami... :(

Kajdusia zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla Piotrusia

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
Właśnie takiej gwiazdki życzymy WAM z okazji zbliżających się świąt:)

troche spoznione ale szczere

Na razie sproboje byc na biezaco i z czasem nadrobic to co mnie minelo

Eryk z okazji Swiat zrobil nam prezent i zaczal siedziec samodzielnie, na razie mam manie porownywania go z Olafem niestety kiepsko na tym wychodzi Olaf to taki chodzacy ideal :)

Dopiero co mowilismy ze Oli siedzial na gwiazde wczoraj go sadzam na podlodze a ob siedzi !!!! i to bardzo dlugo chyba sie biedak zawstydzil albo sadzalam go do te\j pory na kanapie i daltego nie dawal rady biedaczek, teraz czekamy na urodziny mojej bratanicy powinien :)
miec zeba
samodzielnie stawac w lozeczku
robic i mowic papappa
Olaf machnal to wszytsko jednego dnia 19 stycznia :))

Kajdusia - oj to niedobrze że maluszka tak dopadło:-( niech szybko zdrowieje szkrab

Lencja - to ucztuj do oporu!!

Eliza - no to faktycznie maluch zrobił niespodziankę

Milka - gratki dla Ercia i proszę tutaj nie ściemniać że jest gorszy od brata:-)

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów:
Gaji, Poli, Filipka, Huberta, Jędrzejka

Hej wam
ją się chyba zaję...bie od wczoraj mamy biegunke..najpierw kuba a teraz już i szymon...na pogotowie nie pojadę bo nas zostawia znów w szpitalu...całą noc są tak nie spokojni że praktycznie nie spalam...dostają lakcid 1ampulke dziennie...ale myślę że kur...mac złapali w szpitalu wirusa...już ją nie wiem co robić...

Biegunka u takich maluchów to poważna sprawa, szybko Ci się mogą odwodnić. Jeśli im szybko nie przejdzie to lepiej jedź na pogotowie.

My dziś jedziemy na obiad do teściowej, i to chyba nie wymaga dalszego komentarza.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewuś- lepiej jedź z nimi do tego szpitala, żeby Ci sie nie odwodnili- uwierz mi wiem co mówię
Piotrek nadal w szpitalu, zanosi się na dłuższy pobyt... Na dodatek R złapał tego wirusa, ale to już pół biedy, facet to jakoś da radę, gorzej jest z moją mamą- wymiotuje od wczoraj, chyba też ją zawieziemy dziś do szpitala... A Małgosia własnie dostała sraję...mam nadzieję, że to chwilowa sprawa, ja chyba na łeb dostanę... Ale Święta!!!

Do góry