reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
my także niedługo sie zbieramy do rodziców na wigilie i nie wiem czy uda mi się zaglądnąć więc chciałabym złożyć Wam najpiękniejszych świąt jakie tylko mogą być, spędzonych w gronie najbliższych i podziękować za to że jesteście......:-)

Boże Narodzenie to cudowny czas.
Wszyscy już czekają na choinki blask.
Na jej świeży zapach i kolorów moc.
Na tę pierwszą gwiazdkę w Wigilijna noc
ślę Wam życzeń moc
Kasia z mężem i dzieciakami Tomeczkiem i Joasia

Cześć dziewczynki!
Zdrowia, spokoju, radości i wielu wzruszeń przy wigilijnych i świątecznych stołach!

Wpadam z doskoku, bo u nas nadal szpital- Piotrek ma jakąś jelitówkę i przelatuje przez niego górą i dołem, jest masakra, płacze przy tym, męczy się, boję się , żeby się nie odwodnił...dwie noce nie spałam, przygotowania do świąt leżą, w ogóle mi sie nie chce tych świąt, ehhhh.... :-(

Witam:)
Ja tylko na chwilkę z życzeniami wpadam

Na stole leżą świąteczne dania. Robi się ciemno – nadchodzi noc. Pod choinką stos prezentów do rozdania, w całym domu panuje świąteczna moc. Niech te święta będą dla Ciebie i rodziny wyjątkowym czasem, spędzonym w rodzinnym gronie, w miłej atmosferze świąt. Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i radości w nadchodzącym Roku 2011 i błogosławieństwa Bożego życzy Ewa z Karolinką i mężem Piotrem.

Kochane Mamuśki, mimo,ze ostatnio nieczesto tu zaglądam, to dziś weszłam specjalnie po toaby złożyć Wam wszystkim świąteczne życzenia. Zdrowych i pogodnych najbliżyszych dni :)

My cierpinmy z powodu zabkowania, ida chyba 4.gorne zeby naraz. filip miewa stany podgorączkowe i ma ogromny katar. Od kilku godzin jest troche lepiej, bo do tej pory to nie mogl oddychac i wymiotował :(
Mój A. jest z nami,wiec tym bardziej nie mam kiedy do Was zagladac. Pozdrawiam serdecznie. Wszystkichm dzieciaczkom zycze mnóstwa prezentow... mamusiom oczywiscie tez :)

Witajcie :-)

O jesu jeszcze sie wigilia nie zaczeła ,a ja juz zmeczona jestem, głowa mnie dzis boli tez i w dodatku my dzisiaj mamy dwie wigilie , tak mi sie nie chce jechac,ale pojade :/

Tylko pamietajcie ,nie objadajcie sie zanadtto hihi ,bo potem w zadne ciuchy sie nie zmiescicie :-D

Ja tylko na chwilkę życzyć Wam zdrowych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia :-) Wszystkiego dobrego dla Was, waszych dzieci, mężów i całych rodzin!

My niestety cierpimy z ząbkowaniem :-( Nina płacze i płacze, na Wigilii też był straszny płacz i bardzo szybko wróciliśmy... ale to i tak najlepsze Święta, bo Nina jest z nami :-):tak:

reklama
Witajcie

Życzę Wam udanych, leniwych Świąt Bożego Narodzenia :) Odpoczywajcie.

U nas wszystko w jak najlepszym porządku, w końcu Zuzia ma pierwszy ząbek :) Ładnie pije nutramigen z czego mamusia jest bardzo zadowolona bo mogła sobie zjeść dziś pierwsze ciasto od bardzo bardzo dawna, pychota :)

Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Pozdrawiam

qq87cwa1hz3qambd.png
[/url]

Do góry