reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

hej ,my jednak nie pojechalismy i odbrze, ja wlasnie malego usypiam i zaraz spac, jutro Wieki dzien - chrzciny dzinksa :-) wieczorem albo w drugi dzien swiat wkleje fotoski :-)

Dobrej nocy kochane :-)

reklama
Witam się i ja
U nas wIGILIA bardzo udana...Polcia był bardzo dzielna...I zasnęła dopiero 10 minut temu...hihihi!!!!
ewela - a czemu nie pojechaliście??? Wszystko ok?I powodzenia jutro na chrzcinach!!!!! Całus dla Dżinksa!!!
kasiaj - Fifi jak zwykle uroczy i z tą łyżką zupy jest boski!!!
kreatorka - współczuję tego bolesnego ząbkowania....I masz rację - to piekne święta bo z naszymi bobaskami!!!
Aniach - biedny Filipek...mam nadzieję że gorączka spadnie, bidulek tak sie męczy!!! Buziak dla niego!
Anik - Polci też baaardzo smakował opłatek!!! :-)
A to my dziś rodzinnie i Polcia z prezentami po powrocie do domku!!!!

Załączniki

• DSCF5514.jpg
    DSCF5514.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF5604.jpg
    DSCF5604.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCF5496.jpg
    DSCF5496.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF5509.jpg
    DSCF5509.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
wspolczuje bardzo, mam nadzieje ze maz przyjedzie na swieta

_avena_ mam nadzieję że mężowi jakoś uda się dojechać na święta. Słyszałam o tym karambolu - masakra:-(

wrócił wczoraj w nocy, ale masakra na drogach, jechali w obie strony 26h z kolegą na zmianę

A w poniedziałek 20.12 jak tylko przyjechaliśmy do rodziców moja mama wyczuła ZĄBKA!! :D
Mamy dolną prawą jedyneczke :)
gratuluję!!Fajny prezent na święta

Kacperkowi przebiła sie lewa górna dwójeczka :biggrin2: a Szymkowi wylęgła się ospa wietrzna więc jest super :-( tylko patrzeć jak Kacperek też bedzie miał.
gratuluję!!I zdrówka dla chłopców

oby bidulka szybko doszła do siebie, a nie wiecie jak Igusia? też dużo zdrówka dla niej
dzięki:-* Iga zdrowieje, dzisiaj z rana miała trochę katarek, wczoraj 2 luźniejsze kupy dzisiaj jedna więc jednak ten antybiotyk podrażnia żołądek, jutro już 5 dzień więc połowa za nami:)

Wpadam z doskoku, bo u nas nadal szpital- Piotrek ma jakąś jelitówkę i przelatuje przez niego górą i dołem, jest masakra, płacze przy tym, męczy się, boję się , żeby się nie odwodnił...dwie noce nie spałam, przygotowania do świąt leżą, w ogóle mi sie nie chce tych świąt, ehhhh.... :-(
buuu mam nadzieję że młody wydobrzał i jednak święta będą przyjemne

My cierpinmy z powodu zabkowania, ida chyba 4.gorne zeby naraz. filip miewa stany podgorączkowe i ma ogromny katar. Od kilku godzin jest troche lepiej, bo do tej pory to nie mogl oddychac i wymiotował :(
że tez na święta musiało się coś przyplątać, zdrowiej Filipku

Ewela - powodzenia jutro!!!!!

Kasia - Fifi cud miód

Agi - Polcia mała dama, fajna ta Wasza rodzinka, ja też dzisiaj w srebrnej bluzce wystąpiłam:-)

Widzę że sporo chorowitków na święta:( Iga dzisiaj po kilkudniowym strajku butlowo-kaszkowym dzisiaj zjadła trochę mleczka z kaszką z butelki-podawał jej mój mąż więc może tu tkwi sekret:) Zrobiłam jej malutko bo byłam pewna że będzie pluć jak zawsze ale zassała natychmiast, ale jak dorobiłam więcej to już nie chciała. No i wigilia zleciała, jutro świętujemy dalej:-)

Ostatnia edycja:
Fajnie że wszystkie zadowolone po Wigilii... u nas też mały był mega grzeczny (o dziwo)... zadowolony z prezentów a zwłaszcza z tego że było więcej ludzi niż mama!!! ;) trochę się rozbudził i był problem z zaśnięciem ale już teraz śpi słodko. Ja też zmykam spać...

Ewela - powodzenia na chrzcinach! :)

KasiaJ. - Filipek uroczy! taki mini Kasia ;)

Agi
- Polcia ślicznie jak zwykle ubrana i zadowolona :)

Kreatorka - fajnie że znalazłaś czas na bb ;) współczuję ząbkowania, mamy to samo

Aniach
- szybkiego powrotu do zdrówka dla Filipka :) oby ząbki szybko wyszły

Hefi i MagdaM
- gratuluję ząbków :)

Przepraszam że reszcie nie odpiszę ale czytałam tylko po łepkach więc nie wiem co u jak :(

Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia!

Miłych snów!!!!!!!!!!!!!

Weszłam tylko, żeby się pożalić :-( :-( :-( Piotrek w szpitalu :-( Było coraz gorzej, górą i dołem cały czas, lekarz rodzinny powiedziała nam przez telefon, że panuje jelitowka jednodniówka, więc chcieliśmy przeczekać, myśleliśmy, że polepszy mu się jak zobaczy Gwiazdora i prezenty, ale był coraz gorzej... Laski, jak Wam będzie przez dziecko przelatywać to nie czekajcie- jedźcie do szpitala od razu, my trochę za długo poczekaliśmy i nie mogłam poznać własnego dziecka- zrobiły mu się wyłupiaste oczy, wielkie oczodoły, opadające powieki,dosłownie twarz starca w małym człowieczku, oczy jakieś dzikie,i coraz slabszy kontakt z nim, mimo, że nie mial gorączki- jestem w szoku co robi brak wody w organiźmie... Na szczęście dostał w szpitalu kroplówę, teraz jest z nim R, ja skoczyłam tylko do domu nakarmić Gosiaka i troche się przespać, bo ostatnie dwie nocki to spałam po 2-3 godziny, ale na 6.30 jadę do szpitala z powrotem...Pewnie jak go nawodnią to dopiero będą myśleć co mu jest- czy to nie ten cholerny rota....
Żarcie mi wyszło pyszne na Wigilii, dekoracje też, ale co z tego... :-(

Przepraszam, że zasmęciłam, ale komu się mam pożalić jak nie Wam :-(

Kajdusia - tulę..... i sił wile życze a Piotruśiowi zdrówka i świąt spędzonych w domku nie w szpitalu

Ale tu już pięknie i świątecznie!
Nelci też bardzo zasmakował opłatek :)
A wczoraj pod wieczór Kornelka ucięła sobie ponad 2 godzinna drzemkę i czekaliśmy z kolacja prawie do 19 aż się obudzi! :))
Za to potem miała rewelacyjny humorek i wytrzymała do kąpieli o 21 - co jej się jeszcze nigdy nie zdarzyło bo o tej porze to już zawsze spała:)
A teraz po porannym jedzonku, zabawie, oglądaniu choinki itp przysnęła, więc i ja idę pospać jeszcze.
Kochane ciepłego i rodzinnego świątecznego dnia!

ewela - udanych chrzcin!

A ja od wczoraj wieczorem mam ucztę mleczną, wypiłam już prawie litr mleka! :)
A dziś na śniadanie zjadłam sernik, jogurt i wypiłam kakao - iście świąteczne menu :)

Ostatnia edycja:
ja też sie witam świątecznie

po wigilii zadowoleni, dzieciaki były grzeczne dostały mase prezentów, padły w drodze powrotnej do domu po 20
w sumie to fajnie, milo i rodzinnie nam było u moich rodziców
Tomuś także jak i Wasze dzieciaki spróbował opłatka ale mu nie posmakował, chłopak woli cos konkretniejszego:-)

teraz jeszcze cała familia śpi więc mam chwilke, dzis wybieramy sie do teściów:dry:

chciałam złożyć najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów i solenizantek
Huberta, Jędrzejka, Gaji, Polci, Filipka

udanych uroczystości Chrztu św i imprezek "po"

oraz co najważniejsze dużo zdrówka dla wszystkich chorych
kajdusiu
szczególnie dla Was, dla Piotrusia, zebyście szybko wyszli z tego szpitala i oby to nie był rota, przykro mi że to Was spotkało w takim czasie ale cóż zrobić choroba nie wybiera czasami, wracajcie do zdrowia i zebyscie Wy niczego nie złapali

Kasia, Agi piękne fotki super maluchów

Hej
Ja już wstałam a Polówka jeszcze spi...a tata w pracy jak zwykle w pierwszy dzień świąt...Na szczęście jutro ma wolne i mamy gości więc super....
kajdusia - Kochana mocno Cię przytulam...i dużo zdrowia dla Piotrusia...Bidulek z niego...Oby jak najszybciej wypuścili go ze szpitala i mam nadzijeę że to nic poważnego...Całusy dla Was ..
lencja - cieszę się że Wigilia udana...widzę że z Kornelci mały spioszek...hihi...A Ty kochana ciesz się nabiałem....srnikami, ciastami, mlekiem pod każdą postacią....:-) ..Buziaki dla Was...a z tym kakao narobiłaś mi smaczka :tak:
kasiek - Cieszę się że Damianek zadowolony....Dla Polci też mega atrakcją była ilość osob....Buziaki dla Damianka...
eagle - cieszę się że i u Was udana Wigilia....Moja Polcia padła też wczoraj ....ale dopiero po 22.00...szok!!!! Tyle miała emocji że chyba nie mogła usnąć wcześniej...
avena - dziękuję, wstyd się przyznać ale bluzka z przeszperów za całe 2 funty...hihihi...Tzn może nie z lumpexu...U nas są takie sklepy ale Czerwony Krzyż...Ludzie oddaja zbędne rzeczy do takich sklepów....i to jest ładnie wywieszane na wieszakach, a cały dochód jest przekazywany właśnie na Angielski Czerwony Krzyż....Cieszę się ze z Igusia lepiej....Oby jeszcze te kupolce zanikły...!!!

Wszystkim dzisiejszym solenizantom....
życzymy aby zawsze na Waszych twarzyczkach gościł uśmiech,
a w sercach panowało radość i szczęście!!!
Hubrecie, Jędrzejku, Filipku, Gajuniu i Polciu
Wszystkiego dobrego dla Was!!!!
Ciotka i Luśka

edit: Hefi doczytałam - Gratulacje dla Julci...Ma już ząbek...Zuch dziewczynka...Brawo!!!

Ostatnia edycja:
Jaka ja zmęczona wróciłam wczoraj po Wigiliach :-) Mały zrobił u teściowej aferę, prawię godzinę się darł a potem nagle zaczął się śmiać :-D u moich rodziców było już spokojnie. Wytrzymał do końca, tak więc spać poszedł przed 22 jak nigdy, ale i tak wstał tak jak zawsze po 6 :-) Dziś idziemy na obiad do moich rodziców :-D :-D mój bowiem stwierdził że jak z teściem się napije to lepiej jest mu mieć kaca w niedziele :-)

Dziewczyny dużo zdrowia Waszym dzieciom życzę, niech te okropne chorubska je szybko opuszczą.

reklama
kajdusia - dużo zdrówka dlaPiotrusia i siły dla Ciebie i męża!!!! ściskam mocno..
Lencja - ale pożerasz nabiał :) fajnie - ciesz się smakiem sernika,kakao... :) też bym chciała - ja dla siebie upiekłam ciasta bezmleczne i bezjajeczne :)

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów:
Huberta, Jędrzejka, Gaji, Polci, Filipka

Ostatnia edycja:
Do góry