reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Witam się i ja
U nas wIGILIA bardzo udana...Polcia był bardzo dzielna...I zasnęła dopiero 10 minut temu...hihihi!!!!
ewela - a czemu nie pojechaliście??? Wszystko ok?I powodzenia jutro na chrzcinach!!!!! Całus dla Dżinksa!!!
kasiaj - Fifi jak zwykle uroczy i z tą łyżką zupy jest boski!!!
kreatorka - współczuję tego bolesnego ząbkowania....I masz rację - to piekne święta bo z naszymi bobaskami!!!
Aniach - biedny Filipek...mam nadzieję że gorączka spadnie, bidulek tak sie męczy!!! Buziak dla niego!
Anik - Polci też baaardzo smakował opłatek!!! :-)
A to my dziś rodzinnie i Polcia z prezentami po powrocie do domku!!!!
U nas wIGILIA bardzo udana...Polcia był bardzo dzielna...I zasnęła dopiero 10 minut temu...hihihi!!!!
ewela - a czemu nie pojechaliście??? Wszystko ok?I powodzenia jutro na chrzcinach!!!!! Całus dla Dżinksa!!!
kasiaj - Fifi jak zwykle uroczy i z tą łyżką zupy jest boski!!!
kreatorka - współczuję tego bolesnego ząbkowania....I masz rację - to piekne święta bo z naszymi bobaskami!!!
Aniach - biedny Filipek...mam nadzieję że gorączka spadnie, bidulek tak sie męczy!!! Buziak dla niego!
Anik - Polci też baaardzo smakował opłatek!!! :-)
A to my dziś rodzinnie i Polcia z prezentami po powrocie do domku!!!!
Załączniki
Ostatnia edycja:
wspolczuje bardzo, mam nadzieje ze maz przyjedzie na swieta
_avena_ mam nadzieję że mężowi jakoś uda się dojechać na święta. Słyszałam o tym karambolu - masakra:-(
wrócił wczoraj w nocy, ale masakra na drogach, jechali w obie strony 26h z kolegą na zmianę
gratuluję!!Fajny prezent na świętaA w poniedziałek 20.12 jak tylko przyjechaliśmy do rodziców moja mama wyczuła ZĄBKA!!
Mamy dolną prawą jedyneczke
gratuluję!!I zdrówka dla chłopcówKacperkowi przebiła sie lewa górna dwójeczka a Szymkowi wylęgła się ospa wietrzna więc jest super :-( tylko patrzeć jak Kacperek też bedzie miał.
dzięki:-* Iga zdrowieje, dzisiaj z rana miała trochę katarek, wczoraj 2 luźniejsze kupy dzisiaj jedna więc jednak ten antybiotyk podrażnia żołądek, jutro już 5 dzień więc połowa za namioby bidulka szybko doszła do siebie, a nie wiecie jak Igusia? też dużo zdrówka dla niej
buuu mam nadzieję że młody wydobrzał i jednak święta będą przyjemneWpadam z doskoku, bo u nas nadal szpital- Piotrek ma jakąś jelitówkę i przelatuje przez niego górą i dołem, jest masakra, płacze przy tym, męczy się, boję się , żeby się nie odwodnił...dwie noce nie spałam, przygotowania do świąt leżą, w ogóle mi sie nie chce tych świąt, ehhhh.... :-(
że tez na święta musiało się coś przyplątać, zdrowiej FilipkuMy cierpinmy z powodu zabkowania, ida chyba 4.gorne zeby naraz. filip miewa stany podgorączkowe i ma ogromny katar. Od kilku godzin jest troche lepiej, bo do tej pory to nie mogl oddychac i wymiotował
Ewela - powodzenia jutro!!!!!
Kasia - Fifi cud miód
Agi - Polcia mała dama, fajna ta Wasza rodzinka, ja też dzisiaj w srebrnej bluzce wystąpiłam:-)
Widzę że sporo chorowitków na święta Iga dzisiaj po kilkudniowym strajku butlowo-kaszkowym dzisiaj zjadła trochę mleczka z kaszką z butelki-podawał jej mój mąż więc może tu tkwi sekret Zrobiłam jej malutko bo byłam pewna że będzie pluć jak zawsze ale zassała natychmiast, ale jak dorobiłam więcej to już nie chciała. No i wigilia zleciała, jutro świętujemy dalej:-)
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
Fanka BB :)
Fajnie że wszystkie zadowolone po Wigilii... u nas też mały był mega grzeczny (o dziwo)... zadowolony z prezentów a zwłaszcza z tego że było więcej ludzi niż mama!!! trochę się rozbudził i był problem z zaśnięciem ale już teraz śpi słodko. Ja też zmykam spać...
Ewela - powodzenia na chrzcinach!
KasiaJ. - Filipek uroczy! taki mini Kasia
Agi - Polcia ślicznie jak zwykle ubrana i zadowolona
Kreatorka - fajnie że znalazłaś czas na bb współczuję ząbkowania, mamy to samo
Aniach - szybkiego powrotu do zdrówka dla Filipka oby ząbki szybko wyszły
Hefi i MagdaM - gratuluję ząbków
Przepraszam że reszcie nie odpiszę ale czytałam tylko po łepkach więc nie wiem co u jak
Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia!
Miłych snów!!!!!!!!!!!!!
Ewela - powodzenia na chrzcinach!
KasiaJ. - Filipek uroczy! taki mini Kasia
Agi - Polcia ślicznie jak zwykle ubrana i zadowolona
Kreatorka - fajnie że znalazłaś czas na bb współczuję ząbkowania, mamy to samo
Aniach - szybkiego powrotu do zdrówka dla Filipka oby ząbki szybko wyszły
Hefi i MagdaM - gratuluję ząbków
Przepraszam że reszcie nie odpiszę ale czytałam tylko po łepkach więc nie wiem co u jak
Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia!
Miłych snów!!!!!!!!!!!!!
Weszłam tylko, żeby się pożalić :-( :-( :-( Piotrek w szpitalu :-( Było coraz gorzej, górą i dołem cały czas, lekarz rodzinny powiedziała nam przez telefon, że panuje jelitowka jednodniówka, więc chcieliśmy przeczekać, myśleliśmy, że polepszy mu się jak zobaczy Gwiazdora i prezenty, ale był coraz gorzej... Laski, jak Wam będzie przez dziecko przelatywać to nie czekajcie- jedźcie do szpitala od razu, my trochę za długo poczekaliśmy i nie mogłam poznać własnego dziecka- zrobiły mu się wyłupiaste oczy, wielkie oczodoły, opadające powieki,dosłownie twarz starca w małym człowieczku, oczy jakieś dzikie,i coraz slabszy kontakt z nim, mimo, że nie mial gorączki- jestem w szoku co robi brak wody w organiźmie... Na szczęście dostał w szpitalu kroplówę, teraz jest z nim R, ja skoczyłam tylko do domu nakarmić Gosiaka i troche się przespać, bo ostatnie dwie nocki to spałam po 2-3 godziny, ale na 6.30 jadę do szpitala z powrotem...Pewnie jak go nawodnią to dopiero będą myśleć co mu jest- czy to nie ten cholerny rota....
Żarcie mi wyszło pyszne na Wigilii, dekoracje też, ale co z tego... :-(
Przepraszam, że zasmęciłam, ale komu się mam pożalić jak nie Wam :-(
Żarcie mi wyszło pyszne na Wigilii, dekoracje też, ale co z tego... :-(
Przepraszam, że zasmęciłam, ale komu się mam pożalić jak nie Wam :-(
Lencja
:)
Kajdusia - tulę..... i sił wile życze a Piotruśiowi zdrówka i świąt spędzonych w domku nie w szpitalu
Ale tu już pięknie i świątecznie!
Nelci też bardzo zasmakował opłatek
A wczoraj pod wieczór Kornelka ucięła sobie ponad 2 godzinna drzemkę i czekaliśmy z kolacja prawie do 19 aż się obudzi! )
Za to potem miała rewelacyjny humorek i wytrzymała do kąpieli o 21 - co jej się jeszcze nigdy nie zdarzyło bo o tej porze to już zawsze spała
A teraz po porannym jedzonku, zabawie, oglądaniu choinki itp przysnęła, więc i ja idę pospać jeszcze.
Kochane ciepłego i rodzinnego świątecznego dnia!
ewela - udanych chrzcin!
A ja od wczoraj wieczorem mam ucztę mleczną, wypiłam już prawie litr mleka!
A dziś na śniadanie zjadłam sernik, jogurt i wypiłam kakao - iście świąteczne menu
Ale tu już pięknie i świątecznie!
Nelci też bardzo zasmakował opłatek
A wczoraj pod wieczór Kornelka ucięła sobie ponad 2 godzinna drzemkę i czekaliśmy z kolacja prawie do 19 aż się obudzi! )
Za to potem miała rewelacyjny humorek i wytrzymała do kąpieli o 21 - co jej się jeszcze nigdy nie zdarzyło bo o tej porze to już zawsze spała
A teraz po porannym jedzonku, zabawie, oglądaniu choinki itp przysnęła, więc i ja idę pospać jeszcze.
Kochane ciepłego i rodzinnego świątecznego dnia!
ewela - udanych chrzcin!
A ja od wczoraj wieczorem mam ucztę mleczną, wypiłam już prawie litr mleka!
A dziś na śniadanie zjadłam sernik, jogurt i wypiłam kakao - iście świąteczne menu
Ostatnia edycja:
ja też sie witam świątecznie
po wigilii zadowoleni, dzieciaki były grzeczne dostały mase prezentów, padły w drodze powrotnej do domu po 20
w sumie to fajnie, milo i rodzinnie nam było u moich rodziców
Tomuś także jak i Wasze dzieciaki spróbował opłatka ale mu nie posmakował, chłopak woli cos konkretniejszego:-)
teraz jeszcze cała familia śpi więc mam chwilke, dzis wybieramy sie do teściów
chciałam złożyć najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów i solenizantek
Huberta, Jędrzejka, Gaji, Polci, Filipka
udanych uroczystości Chrztu św i imprezek "po"
oraz co najważniejsze dużo zdrówka dla wszystkich chorych
kajdusiu szczególnie dla Was, dla Piotrusia, zebyście szybko wyszli z tego szpitala i oby to nie był rota, przykro mi że to Was spotkało w takim czasie ale cóż zrobić choroba nie wybiera czasami, wracajcie do zdrowia i zebyscie Wy niczego nie złapali
Kasia, Agi piękne fotki super maluchów
po wigilii zadowoleni, dzieciaki były grzeczne dostały mase prezentów, padły w drodze powrotnej do domu po 20
w sumie to fajnie, milo i rodzinnie nam było u moich rodziców
Tomuś także jak i Wasze dzieciaki spróbował opłatka ale mu nie posmakował, chłopak woli cos konkretniejszego:-)
teraz jeszcze cała familia śpi więc mam chwilke, dzis wybieramy sie do teściów
chciałam złożyć najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów i solenizantek
udanych uroczystości Chrztu św i imprezek "po"
oraz co najważniejsze dużo zdrówka dla wszystkich chorych
kajdusiu szczególnie dla Was, dla Piotrusia, zebyście szybko wyszli z tego szpitala i oby to nie był rota, przykro mi że to Was spotkało w takim czasie ale cóż zrobić choroba nie wybiera czasami, wracajcie do zdrowia i zebyscie Wy niczego nie złapali
Kasia, Agi piękne fotki super maluchów
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Hej
Ja już wstałam a Polówka jeszcze spi...a tata w pracy jak zwykle w pierwszy dzień świąt...Na szczęście jutro ma wolne i mamy gości więc super....
kajdusia - Kochana mocno Cię przytulam...i dużo zdrowia dla Piotrusia...Bidulek z niego...Oby jak najszybciej wypuścili go ze szpitala i mam nadzijeę że to nic poważnego...Całusy dla Was ..
lencja - cieszę się że Wigilia udana...widzę że z Kornelci mały spioszek...hihi...A Ty kochana ciesz się nabiałem....srnikami, ciastami, mlekiem pod każdą postacią....:-) ..Buziaki dla Was...a z tym kakao narobiłaś mi smaczka
kasiek - Cieszę się że Damianek zadowolony....Dla Polci też mega atrakcją była ilość osob....Buziaki dla Damianka...
eagle - cieszę się że i u Was udana Wigilia....Moja Polcia padła też wczoraj ....ale dopiero po 22.00...szok!!!! Tyle miała emocji że chyba nie mogła usnąć wcześniej...
avena - dziękuję, wstyd się przyznać ale bluzka z przeszperów za całe 2 funty...hihihi...Tzn może nie z lumpexu...U nas są takie sklepy ale Czerwony Krzyż...Ludzie oddaja zbędne rzeczy do takich sklepów....i to jest ładnie wywieszane na wieszakach, a cały dochód jest przekazywany właśnie na Angielski Czerwony Krzyż....Cieszę się ze z Igusia lepiej....Oby jeszcze te kupolce zanikły...!!!
edit: Hefi doczytałam - Gratulacje dla Julci...Ma już ząbek...Zuch dziewczynka...Brawo!!!
Ja już wstałam a Polówka jeszcze spi...a tata w pracy jak zwykle w pierwszy dzień świąt...Na szczęście jutro ma wolne i mamy gości więc super....
kajdusia - Kochana mocno Cię przytulam...i dużo zdrowia dla Piotrusia...Bidulek z niego...Oby jak najszybciej wypuścili go ze szpitala i mam nadzijeę że to nic poważnego...Całusy dla Was ..
lencja - cieszę się że Wigilia udana...widzę że z Kornelci mały spioszek...hihi...A Ty kochana ciesz się nabiałem....srnikami, ciastami, mlekiem pod każdą postacią....:-) ..Buziaki dla Was...a z tym kakao narobiłaś mi smaczka
kasiek - Cieszę się że Damianek zadowolony....Dla Polci też mega atrakcją była ilość osob....Buziaki dla Damianka...
eagle - cieszę się że i u Was udana Wigilia....Moja Polcia padła też wczoraj ....ale dopiero po 22.00...szok!!!! Tyle miała emocji że chyba nie mogła usnąć wcześniej...
avena - dziękuję, wstyd się przyznać ale bluzka z przeszperów za całe 2 funty...hihihi...Tzn może nie z lumpexu...U nas są takie sklepy ale Czerwony Krzyż...Ludzie oddaja zbędne rzeczy do takich sklepów....i to jest ładnie wywieszane na wieszakach, a cały dochód jest przekazywany właśnie na Angielski Czerwony Krzyż....Cieszę się ze z Igusia lepiej....Oby jeszcze te kupolce zanikły...!!!
Wszystkim dzisiejszym solenizantom....
życzymy aby zawsze na Waszych twarzyczkach gościł uśmiech,
a w sercach panowało radość i szczęście!!!
Hubrecie, Jędrzejku, Filipku, Gajuniu i Polciu
Wszystkiego dobrego dla Was!!!!
Ciotka i Luśka
życzymy aby zawsze na Waszych twarzyczkach gościł uśmiech,
a w sercach panowało radość i szczęście!!!
Hubrecie, Jędrzejku, Filipku, Gajuniu i Polciu
Wszystkiego dobrego dla Was!!!!
Ciotka i Luśka
edit: Hefi doczytałam - Gratulacje dla Julci...Ma już ząbek...Zuch dziewczynka...Brawo!!!
Ostatnia edycja:
Jaka ja zmęczona wróciłam wczoraj po Wigiliach :-) Mały zrobił u teściowej aferę, prawię godzinę się darł a potem nagle zaczął się śmiać u moich rodziców było już spokojnie. Wytrzymał do końca, tak więc spać poszedł przed 22 jak nigdy, ale i tak wstał tak jak zawsze po 6 :-) Dziś idziemy na obiad do moich rodziców mój bowiem stwierdził że jak z teściem się napije to lepiej jest mu mieć kaca w niedziele :-)
Dziewczyny dużo zdrowia Waszym dzieciom życzę, niech te okropne chorubska je szybko opuszczą.
Dziewczyny dużo zdrowia Waszym dzieciom życzę, niech te okropne chorubska je szybko opuszczą.
reklama
nadika
Fanka BB :)
kajdusia - dużo zdrówka dlaPiotrusia i siły dla Ciebie i męża!!!! ściskam mocno..
Lencja - ale pożerasz nabiał fajnie - ciesz się smakiem sernika,kakao... też bym chciała - ja dla siebie upiekłam ciasta bezmleczne i bezjajeczne
Najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów:
Lencja - ale pożerasz nabiał fajnie - ciesz się smakiem sernika,kakao... też bym chciała - ja dla siebie upiekłam ciasta bezmleczne i bezjajeczne
Najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów:
Ostatnia edycja: