reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dziękuję dziewczyny za pamięć o Tymonka 7 miesiącach:-D kochane jesteście! ja jeszcze w kuchni ale zaraz kończę, ale o 22.30 wróciłam dopiero z pracy więc nie ma co się dziwić jeszcze na jutro sporo roboty zostało, ale trudno jakoś dam radę:tak:

Niech te Święta, tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada. niech choinka pchnie pięknie, no i radość będzie wszędzie!
Iza z mężem i Tymonkiem :-)
12grudzień.jpg

reklama
A my mieliśmy gości do 2!!! Ja coś nie mogę zasnąc więc pragnę złożyc Wam, maluchom i całym rodzinkom życzonka:

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

Życzy Milka, Jasiu Olcia i Kamil:-)

http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/bozonarodzeniowe/#ixzz18zViz0qS

Hej Wam Dziewczyny :)
Przepraszam że nikomu nie poodpisuje ale zatrzymałam sie na stronie 4121 :) więc sami rozumiecie :)
W domku super, dziadki zachwyceni :)

A w poniedziałek 20.12 jak tylko przyjechaliśmy do rodziców moja mama wyczuła ZĄBKA!! :D
Mamy dolną prawą jedyneczke :)

ok uciekam doczytam was pewnie dopiero po świętach.
buziaki i pozdrowienia.

Witam wszystkich w wigilijny poranek! :-)ja tylko na chwilkę, u nas wszystko dobrze, święta przygotowane na 14 jedziemy do teściów potem do moich rodziców tam zostajemy na noc i jutro wszyscy razm czyli tescie i moja rodzina spotykamy się. W środe byliśmy na szczepieniu, Klara waży 6700 pani doktor powiedziała ze dobrze przybiera ale jest drobna jak mama ale za to strasznie wesoła i rozgadana, wszystkie dzieci w przychodni zagadywała, zaczepiała i zadne dziecko jej nie "odpowiedziało":-):-D i kazdy sie dziwił jakie wesołe i rozgadane dziecko :-D:-) jedna Pani nawet zapytała gdzie do przedszkola posyłam małą bo synek by miał fajną koleżankę tak więc jestem zadowolona. Szczepienie-niestety placz ale tylko chwilkę. Ząbków brak i jeszcze długo ich nie będzie.

Hefi-super prezent na święta, gratuluje ząbka

Dalej nie doczytam bo jeszcze musze pare rzeczy zrobić przed wyjściem.

Pewnie nie będę już tu zaglądała więc w imieniu mojej rodziny życzę wszystkim zdrowych, pogodnych i wesołych świąt!!!!

Ola, Rafał i Klara

ita nie zauwazyłam wcześniej- pięknego mamy reniferka na forum :)

No i awantury wczoraj nie było :-) Chyba wyczuła że tata wcześniej z pracy wrócił i nie chciał przedstawienia robić, synek tatusia :-D

Pewnie już tu nie zajrzę więc korzystając z okazji w imieniu swoim jak i całej mojej rodzinki

ŻYCZĘ WAM I WASZYM NAJBLIŻSZYM ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT W PRZYJAZNEJ ATMOSFERZE :-) A NADCHODZĄCY ROK 2011 ŻEBY OKAZAŁ SIĘ BYĆ LEPSZY OD MIJAJĄCEGO 2010 ALE GORSZY OD 2012 ROKU :-)

Kinder niespodzianka dziękuje za komplementy:-D:-D

Witajcie w poranek wigilijny, mała poszła spać, bo znowu obudziła się o 5:30, ale coś jest marudna, nie wiem co to dzisiaj będzie:szok:

anecznik - choinka to podstawa, a ty chcesz ją ubierać w nast tygodniu? Ja też małej już w nocy nie przewijam, bo potem w najlepsze haaha, hihihi i bawić się ze mną godzinę... widocznie woli spać w pełnym pampersie;-)

hefi - gratuluję ząbka:) Ale macie prezent na święta:-D Ale jak cichaczem jej wyszedł;-)

_avena_ mam nadzieję że mężowi jakoś uda się dojechać na święta. Słyszałam o tym karambolu - masakra:-(

ita - świetny ten Tymon w tych uszkach:-)

To ja też gdybym już nie zajrzała to życzę wam wszystkiego co najlepsze, radości i pociechy z dzieci i mężów, zdrówka (bo to najważniejsze), szczęścia, miłości no i trochę pieniążków, żeby było za co zabawki kupować:-D Życzę wam aby te święta minęły rodzinnie:-) To rzeczywiście nasze drugie "wspólne" święta:-) Ania i Natalcia;-)

Witam :-)
Ja tak w biegu :-) Kacperkowi przebiła sie lewa górna dwójeczka :-) a Szymkowi wylęgła się ospa wietrzna więc jest super :-( tylko patrzeć jak Kacperek też bedzie miał.

Chciałam am Kochane Czerwcóweczki złożyć najserdeczniejsze Życzenia

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Ci spokój i radość .
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy 2010 Rok obdaruje Ciebie i Twoich bliskich
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełnią się wszystkie Twe marzenia

życzy Magda z Rodziną

mikolaj7.gif

chciałabym złożyć wam życzenia :
By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało, byście
zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie, by wesołe tyło życie!
Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy.
I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z wami.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości.
I niech Boga wielka moc na Was spłynie w Świętą Noc.
___________< o >
_____________/
_________o`* o.@*o`.
________.' '*Q o *o@
________( () o*o* @ o'.
_______.-' o *0_Q.-'-;*o)
_______.' 0 Q @0@ ()* `-.
______* @ o*o @. ‘Q * o )
_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’
_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)
_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.
____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `
____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.
___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.
___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’
__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'
_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'
_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*
_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o
_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'.
_* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*
_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥
_____________$$$$$
_____________$$$$$

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry