reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

wreszcie sie organizuje na nowo
Jas bardziej absorbujacy, moze przezywa zmiane miejsca, moze teskni za tata
kilka razy rozplakal mi sie tak jak jeszcze nigdy, taki rzewny dzieciecy placz, az ciezko bylo go uspokoic

Koniczynka, Koriander, Agi, KasiaJ, Gosiagro kochane jestescie ze o nas pamietacie,
dojechalismy ale podroz tragedia

KasiaJ bardzo wspolczuje choroby u Fifiego i Ciebie, jak czytalam o problemach kupkowych to az serce sie sciskalo

Agast Jas je 190 g sloiki i po tym jest najedzony okolo 5 godz
radze tez sprawdzic gramature sloika bo ja sie dzisiaj przekonalam ze dla niektorych firm 130g znaczy 115 a 190g 175
wrrrrrrrr

reklama
Klementinka - super że już na miejscu! Ale w taką pogodę to rzeczywiście strach jechać:( A Jaś na pewno się zaklimatyzuje:)

Moja gigantka już nie chce już siedzieć na leżaczkach, teraz tylko krzesełko do karmienia. Postawiłam jej koło okna, siedzi i patrzy przez okno, no i popija herbatkę z kubeczka (tzn bardziej trze ustnikiem dziąsełka) i sobie przy tym wszystkim podśpiewuje:) Agentka, a spać to nie łaska....

Klementinka- fajnie, że już jesteście! A może między Świętami a Sylwestrem jakieś spotkanie zorganizujecie Torunianki? R z Piotrusiem bym wysłała do Planetarium, a ja z Gosią z Wami hyc na spacerek zimowy...

Nawet nie mam kiedy was poczytac nagle w domu tyle do zrobienia kurcze te swieta szybciej niz rok temu jakos nadchodza :eek: w zeszlym roku sobie lezalam brzuchem do gory i nic mi sie nie chcialo robic pewnie dlatego czas sie tak dluzyl :-p

Klementinka no nareszcie, mam nadzieje ze Jas szybko sie zaklimatyzuje, a tatus kiedy dojedzie? Udanego pobytu i nie zaniedbuj nas :laugh2:

Kajdusia chorowitki ci widze znowu w domu sie zalegly :shocked2: Zdrowka kochani, do swiat ma byc po chorobach!! Kasiu zamierzasz mielic w tym roku mak??:-p

MagdaM zdrowka, mam nadzieje ze dacie rade i choroba szybko minie..

hefi zdjecie Julci rozczulajace ale slodziak z misiem!!

kasiajanicka kochana polpasiec poboli poswedzi i przejdzie, kurcze moze B moglby jakies chorobowe na was wziac jak wy sobie dacie rade?? Zdrowka dla was!

Anik przytulam, nie doluj sie moze w pracy bedzie lepiej niz myslisz, a Oskarek na pewno szybko wyzdrowieje..przez ten stres jeszcze jeszcze ci mleczko ucieknie :-(

zdec ty zakupocholiczko:cool2:, swietne!!

agast
[*]

Juz sie budzi rozrabiaka jedna..

Ostatnia edycja:
Kochane jesteście! Dziękuję za rady !!!
Po odpowiedzi Kajdusi od razu pojechaliśmy. I bardzo dobrze zrobiłam bo gardełko czerwone , węzły chłonne powiększone i lekarka powiedziała że dobrze ze tak wcześnie bo u takiego maleństwa to chwila by się przeniosło na oskrzela. Dostał 3razy dziennie tantum , cebion , i czopki Viburcol
Zrycząłam sie w samochodzie w drodze do Luxmedu że hoho . A mój synek patrzył na mnie taki spokojniusi. Kocham tego skraba ponad życie:)
Jeszcze raz dziękuję a teraz idę na kanapkę jakaś bo jeszcze dzisiaj nic nie jadłam

reklama
Do góry