reklama
Wczoraj i dzisiaj się udało zagłosować
agast22
Fanka BB :)
ewela- to prawda, trochę te Misie chińszczyzną zalatują, ale i tak są słodkie, no i liczy się cel a dla mnie jest on szczegolnie bliski bo w CZD leczy się corka mojej siostry. Te Misie z pierwszej i drugiej edycji byly super wykonane a teraz juz na ilość idą niestety..
Lenuszka
Mamusia Gajusi
No właśnie ja chciałam ze wzlędu na Wiktorięewela- to prawda, trochę te Misie chińszczyzną zalatują, ale i tak są słodkie, no i liczy się cel a dla mnie jest on szczegolnie bliski bo w CZD leczy się corka mojej siostry. Te Misie z pierwszej i drugiej edycji byly super wykonane a teraz juz na ilość idą niestety..
ewelinka307
Fanka BB :)
emalia-ja dwie córy w chodzikach wychowałam zula zaczeła chodzić jak miała 10 a marysia 12 miesięcy teraz nie kupie chyba spróbuje bez tylko pchacza zakupie zobaczymy
agast-ja wtym roku narazie różyczke zakupiłam ale zobaczymy czy jeszcze nie dokupie
Wysłałam męża z małą na dworek niech troche powietrza złapie marysia nie poszła do przedszkola bo w nocy wymiotowała mam nadzieje że to nie jakiś wirus i że mała się nie zarazi
zdec-przeceny hm chyba od 17 mają być ale sprzedawcy mówią że już w tym tygodniu zaczną pewnie powoli przeceniac więc trzeba czekać
agast-ja wtym roku narazie różyczke zakupiłam ale zobaczymy czy jeszcze nie dokupie
Wysłałam męża z małą na dworek niech troche powietrza złapie marysia nie poszła do przedszkola bo w nocy wymiotowała mam nadzieje że to nie jakiś wirus i że mała się nie zarazi
zdec-przeceny hm chyba od 17 mają być ale sprzedawcy mówią że już w tym tygodniu zaczną pewnie powoli przeceniac więc trzeba czekać
anecznik ja też żąłuje, ze ominal mnie okres oczekiwan na dzidziusia, Kuba przyszedl na swiat 3 tyg przed terminem, kiedy ja niewiele mialam przygotowane,dopiero co na zwolnienie poszlam i nie zdazylam sie nacieszyc brzuszkiem, byłam przekonana, ze jeszcze 3 tyg przede mna, wszytsko było w proszku o 10 rano jeszcze rozmawialam z mama, ze na zakupy musimy pojsc i ciuszki dzieciece dokupic, , przed południem miałam sie tylko pokazac lekarzowi, a po 12 Kuba juz był na swiecie, to wszytsko było za szybko, przerosło mnie to tempo, ale ratowali mu życie, wiec jestem im wdzieczna,
mam nadzieje ze nastepnym razem uda nam sie przezyc te cudowne chwile oczekiwan, i Tobie i mnie
Pewnie przy drugiej ciąży to już i tak nie będzie to samo, ale może spotkamy się nawet na tym samym forum przyszłych mam :-)
Bo nie wiem czy wam mówiłam ale dostałam premię roczną i podwyżkę!!:-) Uwielbiam takie powroty do pracy
Nie pozostaje Ci nic innego jak tylko częściej chodzić na macierzyńskie :-)
Na ile czasu zaspakaja głod u Waszych dzieci obiadek ze słoiczka 130g??? U Jagody max 2h..[/B]
Na jakieś 2 godziny, na pewno 180 ml mleka zapycha mu brzuszek na dłużej.
Anecznik - jakiej pracy szukasz?Co do gier to może "tabu" to takie kalambury, albo standardowo scrabble, monopoly
[
Chciałabym w jakieś państwówce pracować, ale teraz to wzięłabym niemal każdą pracę, byle by dali umowę o pracę :-)
jeszcze mam pytanko Wasze dzieci zjadaja caly sloiczek obiadku ?? ercio mi cos zawsze zostawia... tak z 3/4 zje wiecej nie chyba ze karmi go moja mama nie wiem jak ona to robi, jej za to nie pije z butelki a mojemu mezowi tak.
To zależy od dnia i słoiczka ale przeważnie zjada cały duży słoiczek ewentualnie zostawi parę łyżeczek.
Coś czuję ,że przez ten chodzik jestem wyklęta.
Na tym zlocie czarowni nikogo nie wyklniemy Przecież Ty jestem mamą i wiesz co dobre dla Twojego brzdąca :-)
Witam :-)
Zdec, Gosiu - dziękuje z całego serdusza za chęć pomocy :-) i wszystkim za miłe słówka :-)
U nas jakoś leci . Mi gorączka spadła więc jakoś daje rade, Kacperkowi dalej charczy a do tego doszedł mu katarek :-( , a Szymek dzisiaj wstał i gorączke ma :-( Mówie wam płakać mi sie chce, zaraz świeta a ja w czarnej du... jestem.
A wiecie co, teściowa ostatnio zadzwoniła i powiedziała zeby to było bliżej to by przyjechała i mi pomogła, kochana jest, Zdec i Gosia też proponowały pomoc, sąsiadka mi zostaje z chłopakami jak musze wyjsc do sklepu, a moja mama nawet się nie zapytała czy przydałaby mi się pomoc czy moze by przyjechała , nic kompletnie :-( Tak mi przykro i tak sobie popłakałam wczoraj z tego powodu że obcy ludzie mi bardziej pomagają niż własna rodzina :-(
To się wyżaliłam :-(
Ide dać chłopakom lekarstwa
Mi mama i teściowa też nie proponują pomocy bo nie chcą się wtrącać, ale wtedy kiedy nie trzeba to zwłaszcza teściowa chętnie się wtrąca. Tyle że zawsze mogłabym po prosić o pomoc ale duma nam nie pozwala Zresztą wiem że później byłoby z tego więcej gadania w stylu że sobie nie radzimy i oni kiedy mieli małe dzieci to było im trudniej i sobie sami radzili itp.
Wczoraj znów spędziłam dzień w kuchni, ale druga partia pierniczków zrobiona :-) Jeszcze tylko upiec piernik, zrobić sernik i rybę po grecku i będzie finito nie licząc porządków :-(
Kamil wciąż się smarka, ale kaszelek to już tylko troszkę i tylko rano.
W piątek oglądałam "Szybkich i Wściekłych" znowu :-) :-) lubię ten film a zwłaszcza głównego bohatera, a aktor go grający och, ach, ech i mhhhh w tej roli wygląda chyba najlepiej ze wszystkich swoich ról, ale nieważne. Główny bohater ma na imię Dominik i tak później cały dzień to imię za mną "chodziło" w końcu stwierdziłam że to ładne imię i jeśli nie zapomnę to nasz drugi syn tak właśnie będzie się nazywał :-) tylko jeszcze mojego muszę przekonać
Ostatnia edycja:
Cześć Lasencje
Zaglądam do Was tylko z doskoku, bo chorowania ciąg dalszy, Piotrek już lepszy, choć nadal w domu, za to Małgoś ma zapalenie oskrzeli :-(Biedulka się męczy- a głos ma jak zapita, przejarana stara baba, no tak mi jej żal :-(Mi z kolei oczy zaczęły ropieć, wczoraj rano nie mogłam odleić powieki, dopiero musiałam wymoczyć w wodzie zanim otworzyłam oko...i wyglądałam jak napuchnięty bokser po walce ,mam jakiś stan zapalny i nie mogę nosić soczewek, a ja w okularach po tylu latach użytkowania soczewek czuję się jak pijana...
MagdaM, Kasiajanicka- zdrówka Kochane!!!
na razie...
edit. Anecznik- dawaj przepis na pierniczki, plissss, właśnie szukam jakiegoś takiego, żeby od razu były ok, a nie musiały czekać miesiąc.....
Zaglądam do Was tylko z doskoku, bo chorowania ciąg dalszy, Piotrek już lepszy, choć nadal w domu, za to Małgoś ma zapalenie oskrzeli :-(Biedulka się męczy- a głos ma jak zapita, przejarana stara baba, no tak mi jej żal :-(Mi z kolei oczy zaczęły ropieć, wczoraj rano nie mogłam odleić powieki, dopiero musiałam wymoczyć w wodzie zanim otworzyłam oko...i wyglądałam jak napuchnięty bokser po walce ,mam jakiś stan zapalny i nie mogę nosić soczewek, a ja w okularach po tylu latach użytkowania soczewek czuję się jak pijana...
MagdaM, Kasiajanicka- zdrówka Kochane!!!
na razie...
edit. Anecznik- dawaj przepis na pierniczki, plissss, właśnie szukam jakiegoś takiego, żeby od razu były ok, a nie musiały czekać miesiąc.....
Ostatnia edycja:
Zdrówka chorowitki
A to moja Julka właśnie tak sobie teraz śpi Ja bym się do tego misia troche inaczej przytuliła ale jak jej wygodnie tak to nie wnikam
Nie wiem czy się już chwalić czy jeszcze nie ale moja córa coraz częściej zasypia bez smoczka który kiedyś był nieodłącznym kompanem podczas snu i jak wypadł to była masakra
A teraz sama go wyrzuca
Później wrzuce filmik na zamknięty z dzisiejszego chichrania się
A to moja Julka właśnie tak sobie teraz śpi Ja bym się do tego misia troche inaczej przytuliła ale jak jej wygodnie tak to nie wnikam
Nie wiem czy się już chwalić czy jeszcze nie ale moja córa coraz częściej zasypia bez smoczka który kiedyś był nieodłącznym kompanem podczas snu i jak wypadł to była masakra
A teraz sama go wyrzuca
Później wrzuce filmik na zamknięty z dzisiejszego chichrania się
Ostatnia edycja:
reklama
Wrzucę wieczorem bowiem teraz jedziemy na zakupy :-) Mam tylko nadzieje. że nie załatwimy małego.
hefi - jak słodko