reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Napiszę wam tylko że od dzisiaj
MEGA WYPRZEDAŻE W H&M!!
Postaram się zaraz zdjęcia wrzucić na odpowiednim wątku.(jak mi mała pozwoli)

Kochane przepraszam ze niepoodpisuje ale mam problem
Jasiek ma chrypke. Dzwoniłam do luxmedu Doktor powiedziała ze jak nie ma goraczki i innych objawów to może być od gaworzenia i do jutra można z tym zaczekać , bo jutro mamy szczepienie i bilans 6 miesieczniaka ...
Rzeczywiście Jasiek zaczął więcej gaworzyć od soboty. Budzi się już już papapa, mamama ,bababa , piszczy i pokrzykuje.
Ja zgłupiałam po tym co mi ta lekarka powiedziała. Niestety nie mam możliwość umówić wizyty. Jest dyżur pediatryczny ale tam pewnie kolejka pełna chorych maluszków i wirus na wirusie i to mnie jeszcze powstrzymuje. Co byście zrobiły na moim miejscu? Zaczekały do jutra? Zaraz oszaleję chyba

Kochane przepraszam ze niepoodpisuje ale mam problem
Jasiek ma chrypke. Dzwoniłam do luxmedu Doktor powiedziała ze jak nie ma goraczki i innych objawów to może być od gaworzenia i do jutra można z tym zaczekać , bo jutro mamy szczepienie i bilans 6 miesieczniaka ...
Rzeczywiście Jasiek zaczął więcej gaworzyć od soboty. Budzi się już już papapa, mamama ,bababa , piszczy i pokrzykuje.
Ja zgłupiałam po tym co mi ta lekarka powiedziała. Niestety nie mam możliwość umówić wizyty. Jest dyżur pediatryczny ale tam pewnie kolejka pełna chorych maluszków i wirus na wirusie i to mnie jeszcze powstrzymuje. Co byście zrobiły na moim miejscu? Zaczekały do jutra? Zaraz oszaleję chyba

u nas Małgoś chrypiała od soboty, ale, że gorączki nie miała poczekaliśmy z wizytą do dziś.... no i co? Zapalenie oskrzeli i antybiotyk...:-(

Perfecta ja bym zaczekała...żeby znowu mnie któraś nie zaatakowała, jeżeli nie jestem lekarzem to mam się nie udzielać:)WIEC TAKIE MOJE ZDANIE!!!

na razie po pediatrze: fifi ma zainfekowane gardło, nowe leki dostał, ale nie antybiotyki, ja się pani dr pokazałam i od razu PÓŁPASIEC usłyszałam, pewno dlatego fifcio ma wirusa stwierdziła, że i ja mam wirusowa chorobe... ja mam wizytę o 16:30 i ciekawe jakie leki dostanę? załąmana jestem, jak to któras powiedział czarna du..

To nieciekawie...jak byłam w ciąży to u mnie dziewczyna miała półpaśca i lekarka kazała być mi ostrożną!!

Ja bym nie czekała.
U nas Kacperek w piątek zaczał kaszleć i od razu poszliśmy do lekarza i dobrze bo sie okazało ze to ostre zapalenia krtani, lekarka mówiła ze u takich małych dzieci choroba się rozwija z godziny na godzine i lepiej coś od razu sprawdzić niż potem żałowac

Witajcie, to ja też dopisuje się do czarnej du...Tak źle to mi sie juz dawno tydzień nie zaczął a jeszcze gorzej sie zakończy bo powrotem do pracy:-(No waśnie praca...miało byc dobrze a wyszło jak zawsze - juz była ustalona nowa stuktura i źle nie mialo być - zostawałam w swoim dziale i z koleżankami z którymi pracowałam już 5 lat a dzisiaj znowu co innego - ja niby zostałam tam gdzie miałam być ale reszte przenieśli zostalam z koleżanką na którą delikatnie mówiąc mam alergie - zresztą wzajemna a jeszcee do tego dojdzie że będę musiała z nią siedzieć - ryczeć mi sie chce.
Dzieci chore, ja chora w pracy do d...po prostu pięknie. Zaraz przyjdzie mi przedzierac sie przez zaspy z wózkiem i prosic lekarke by mnie przyjela z Oskarem. Nic mi sie nie chce - dół coraz więszy.

katarzynajanicka - półpasiec mój ojciec miał jak ja była w ciąży - paskudztwo straszne - i o ile dobrze pamietam miał tylko coś do smarowania - pudrem czy jakoś tam - to czym sie smaruje przy ospie.

mama kubulki - Oskar miał chrype 2 tyg temu i też pierwsze pytanie czy aby za dużo nie mówił i krzyczał, ale jak sie okazało miał pleśniawki i to od tego - także ja bym posżła do lekarza - tyle mojego zdania

wszystkim chorującym - duuuuzzzooo zdrówka!!!!

No nic pożaliłam się i ide popatrzeć jak maly śpi - ale chyba nie napatrze się na zapas:-(

Magda M, kajdusia, kasiajanicka - to się dzieci pochorowały:-( dużo zdrówka!

agast - [*]

hefi - słodka Julcia, co do smoka to u nas jest tylko do spania używany, ale bez niego trudno jej zasnąć, jak już zaśnie to potem wypluwa; fajne chichotki:-):-), a Feba jaka posłuszna;-)

zdec - ty to maniaczka jesteś:-):-) super zakupy no i gratuluje podwyżki i premii!! to się nazywa wrócić do pracy:-D

Perfecta
- myślę, ze dziewczyny dobrze radzą, żeby jednak pójść do lekarza i nie czekać

reklama
Do góry