Gaja to żyje bez smoka i chyba nie wie co to smok, że cos takiego istnieje
Moja Julka ma smoka tylko do spania Oby nie było problemu z odzwyczajaniem
Ale paluchy do buzi i tak pcha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gaja to żyje bez smoka i chyba nie wie co to smok, że cos takiego istnieje
Kochane przepraszam ze niepoodpisuje ale mam problem
Jasiek ma chrypke. Dzwoniłam do luxmedu Doktor powiedziała ze jak nie ma goraczki i innych objawów to może być od gaworzenia i do jutra można z tym zaczekać , bo jutro mamy szczepienie i bilans 6 miesieczniaka ...
Rzeczywiście Jasiek zaczął więcej gaworzyć od soboty. Budzi się już już papapa, mamama ,bababa , piszczy i pokrzykuje.
Ja zgłupiałam po tym co mi ta lekarka powiedziała. Niestety nie mam możliwość umówić wizyty. Jest dyżur pediatryczny ale tam pewnie kolejka pełna chorych maluszków i wirus na wirusie i to mnie jeszcze powstrzymuje. Co byście zrobiły na moim miejscu? Zaczekały do jutra? Zaraz oszaleję chyba
na razie po pediatrze: fifi ma zainfekowane gardło, nowe leki dostał, ale nie antybiotyki, ja się pani dr pokazałam i od razu PÓŁPASIEC usłyszałam, pewno dlatego fifcio ma wirusa stwierdziła, że i ja mam wirusowa chorobe... ja mam wizytę o 16:30 i ciekawe jakie leki dostanę? załąmana jestem, jak to któras powiedział czarna du..