Dziewczyny 7 stron mam do nadrobienia... Zwariowałyscie ?
Zdec współczuje wstawania o 4.30
ale wiem co to znaczy bo u mnie Olkowi się też to zdażyło pare razy.
Lenka to Ty zdolna Kobietka jesteś
nie dość że pieczesz ciasta, robisz super jedzonko to jeszcze meble składasz
Emaila ja Cię też nie potępiam za chodzik. Przecież jesteś mamusią i chcesz jak najlepiej dla swojego Skarba ;-)
Agasta ja nie kupowałam bo niestety nie stać nas nawet na tego małego
:-(
Magda M u mnie to samo z moją rodziną, ale najważniejsze że ktoś Ci pomaga, że jest teściowa, sąsiadka :-) zdrówka Wam życze!! Nie martw się :-) do świąt jeszcze 2 tygdnie więc dasz rade :-)
Izia-tcz trzymam kciuki za ciocie. U nas podobnie z pogodą :-)
Hefi super że malutka zaczyna zasypiac bez smoczka i jaka ona jest słodziutka :-)
Perfecta - zdrówka dla maluszka.
Athena dołaczam się do pytania. Prezent dla męża do 100zł :-)
Kasiajanicka - haha powaliłaś mnie na kolana tą opowieścią
i grzej się dziewczyno grzej żebyś jak najszybciej zwalczyła tego okropnego półpaśca ;-)
Dobra pobieżnie dziewczyny odpisała. Nie wkurzajcie się jak którąś ominełam ;-)
No a myśmy byli dzisiaj na nartach i masakra
wyjechaliśmy z domu o 8 i do Wisły/Ustronia mamy jakieś 40-50km i jechaliśmy ponad 1,5h bo drogi białe, śniega walił jak szalony. No i spoko i żeśmy dojechali tylko że większość stoków zamknięta, na jeden żeśmy nie umiel wjechać bo kompletnie nic nie odśnieżone a trzeba było dość pod góre wjechać. Zakopalismy się. Same przygody. Ale wkońcu dojechaliśmy tylko znowu śnieg nie ubity tylko puch i jeżdziło się średnio ale jestem zadowolona
Co jeszcze... Hmmm czuje się nieszczęśliwa w swoim związku ale nie chce tego tak pisać na forum bo jeszcze ktoś przeczyta i powie mojemu mężowi. Opowiem Wam jak kiedyś dostane się na zamknięty...
U mnie dzieci już śpia więc mam spokój :-)