reklama
Mój księciunio już w łóżeczku sobie leży w pokoju, światło zgaszone muzyczka gra i czekam na rozwój sytuacji, są dwie możliwości zaśnie lub zacznie wrzeszczeć, pułki co cisza
Dziewczyny może takie coś na prezent:
Gadający licznik butelek - prezenty z Toys4Boys.pl
mój niestety puszkowe pije, więc dostanie alkomat :-)
albo coś takiego dla abstynetów
http://www.toys4boys.pl/Demotywujacy-kubek-item2306.html
Dziewczyny może takie coś na prezent:
Gadający licznik butelek - prezenty z Toys4Boys.pl
mój niestety puszkowe pije, więc dostanie alkomat :-)
albo coś takiego dla abstynetów
http://www.toys4boys.pl/Demotywujacy-kubek-item2306.html
agast22
Fanka BB :)
katarzynajanicka- ja perdziele ale sie usmialam z garnuszka na klocuszek!!!!!!!!!!!!!! o jaaaa cieee!!!))))) Ubaw mam po pachy))))))))) az sie Hania pta co mi sie stalo ze sie tak smieje)))))))))))))
Alusia- moj nick to Agast, nie Agasta )
Alusia- moj nick to Agast, nie Agasta )
A
Alusia8989
Gość
Yyyyy przepraszam Cię ... Nie złość się !
emalia82
Kasia- masakra ta twoja teściowa. No po prostu epoka kamienia łupanego Tak się uśmiałam ,że szok. Bardzo Ci współczuje chróbska. Mam nadzieję ,że jednak Fifiego to ominie.
Jasiek śpi. Wydoił cyca i 200ml kaszki. I jak zwykle pewnie o 24 do mamusi do łóżeczka.
Lena- ty jak coś powiesz... bu ha ha. Z tym "waleniem Kloca" to dałaś czadu.
Lece na interię pograć w kości Dice
Jasiek śpi. Wydoił cyca i 200ml kaszki. I jak zwykle pewnie o 24 do mamusi do łóżeczka.
Lena- ty jak coś powiesz... bu ha ha. Z tym "waleniem Kloca" to dałaś czadu.
Lece na interię pograć w kości Dice
hejak
wlasnie skonczylam ogarniac dom po porannym tornadzie hehe...zuza spi, m polecial do polski przed wylotem zdazyl kupic choinke -ja mu mowie tylko jakas taka nie za duza, ide mu dzwi otwierac a tam choinak jakich malo jak rozcial siatke i ta sie rozlozyla to pol salonu zajela-pytam mu sie czy nie mysli ze za duza? a on ze wiekszej juz chyba nie mieli no zostawil mnie tak z tym krzaczyskiem i pojechal, pol godziny ja w kat przesuwalam, ubralam, podlalam i mam ladna pachnaca choinke (tylko czybek musi obciac jak wroci bo ja nie sieglam)
teraz zajadam sie buleczkami z piekarnika i popijam grzanym porto mmmm
katarzynaj-zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla ciebie i filipka padam z twojej tesciowej-nocnik z pozytywka dobre hehe..
lena-padam i turlam sie ze smiechu
anik-wspolczuje z ta prac, faktycznie kicha:-(
alusia-super ze wyjazd na narty udany
athena-ja mojemu m kupilam nowy portfel-jego obecny juz troche zuzyty ma go juz jakies 6lat i pewnie cos jeszcze ale nie wiem jeszcze co
emalia-ja tez cie nie potepiam za chodzik, wszystko jest dla ludzi, sama myslam nad chodzikiem kilka tyg temu zeby zuzi kupic na gwiazdke-ale zrezygnowlam, najwazniejsze ze maly zadowolony a to chyba sie liczy
milej nocy
wlasnie skonczylam ogarniac dom po porannym tornadzie hehe...zuza spi, m polecial do polski przed wylotem zdazyl kupic choinke -ja mu mowie tylko jakas taka nie za duza, ide mu dzwi otwierac a tam choinak jakich malo jak rozcial siatke i ta sie rozlozyla to pol salonu zajela-pytam mu sie czy nie mysli ze za duza? a on ze wiekszej juz chyba nie mieli no zostawil mnie tak z tym krzaczyskiem i pojechal, pol godziny ja w kat przesuwalam, ubralam, podlalam i mam ladna pachnaca choinke (tylko czybek musi obciac jak wroci bo ja nie sieglam)
teraz zajadam sie buleczkami z piekarnika i popijam grzanym porto mmmm
katarzynaj-zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla ciebie i filipka padam z twojej tesciowej-nocnik z pozytywka dobre hehe..
lena-padam i turlam sie ze smiechu
anik-wspolczuje z ta prac, faktycznie kicha:-(
alusia-super ze wyjazd na narty udany
athena-ja mojemu m kupilam nowy portfel-jego obecny juz troche zuzyty ma go juz jakies 6lat i pewnie cos jeszcze ale nie wiem jeszcze co
emalia-ja tez cie nie potepiam za chodzik, wszystko jest dla ludzi, sama myslam nad chodzikiem kilka tyg temu zeby zuzi kupic na gwiazdke-ale zrezygnowlam, najwazniejsze ze maly zadowolony a to chyba sie liczy
milej nocy
ewelinka307
Uff moja tez juz kima mam nadzieje że na noc bo wczoraj zrobiła niespodzinke usneła o 8 i o 11 już się obudziła zadowolona i wyspana
katarzynajanicka-dobre z tym garnuszkiem he hea lena dowaliła jeszcze lepiej z klocem
katarzynajanicka-dobre z tym garnuszkiem he hea lena dowaliła jeszcze lepiej z klocem
Klementinka
a z rzeczy śmiesznych: B mamie powiedział, żeby garnuszek na klocuszek kupiła i ona chciała kupić uwaga NOCNIK Z POZYTYWKĄ< bo myślałą, że to taka przenośnia............dobrze, że zadzwoniła spytac jaki ma być ten nocnik, bo ona takie zwykłe tylko widzi w sklepie.......... no coment
hahaha usmialismy sie wszyscy
piekna nazwa nocnika, musze zapamietac
Kajdusiu jak najbardziej chcialabym sie spotkac, moze nie spacerek ale gdzies jakas kawka
Koriander maz przyjezdza na same swieta i wyjezdza zaraz po, postaram sie byc na biazaco choc dzisiaj jeszcze dojechali goscie niespodziewani z Belgii, dobrze ze kumali po niemiecku
koriander
to juz widze jak u nas na forum bedziemy od tej pory mowic na nocniczki naszych maluszkow
reklama
Milka26
Oj dziewczyny zdrowka zycze i malym i duzym
Kasia jednak twoja mama dobrze ocenila polpasiec.garnuszek na klocuszek padam
Kajdusia chyba zarazilas sie od malgosi u nas tez od wczoraj jakby oczka zaczely ropiec oba na raz wiec tez stawiam na wirus
Hefi u nas to samo w dzien smok do zasypiania a wieczorem tylko miski z karuzeli i pieluszka do przytulenia, oczywiscie najpierw musi posluchac bajek ktore czytam Olafkowi cos tam doda od siebie a jak my sie wynosimy do lazienki to odplywa od razu
Perfekta dotalas do lekarza? juz wiem
Magda m a jak z malutkim juz lepiej?
Anik nie nastawiaj sie zle bo sie spelni czarnowidztwo, wkoncu to tylko praca mozesz ja olac
Athena perfum zegarek portfel
Alusia ja wczoraj prosilam o ograniczenie produkcji, niestety ...
Ercio chyba wchodzi w etap zebow gryzie wszytsko co sie nadaje i nienadaje niesety najlepiej sie nadaje ramie mamy ) Miski spia ja musze mu zalatwic troche mleczka na jutro rozkrecil sie na maxa spija wszytsko co zostawie
Kasia jednak twoja mama dobrze ocenila polpasiec.garnuszek na klocuszek padam
Kajdusia chyba zarazilas sie od malgosi u nas tez od wczoraj jakby oczka zaczely ropiec oba na raz wiec tez stawiam na wirus
Hefi u nas to samo w dzien smok do zasypiania a wieczorem tylko miski z karuzeli i pieluszka do przytulenia, oczywiscie najpierw musi posluchac bajek ktore czytam Olafkowi cos tam doda od siebie a jak my sie wynosimy do lazienki to odplywa od razu
Perfekta dotalas do lekarza? juz wiem
Magda m a jak z malutkim juz lepiej?
Anik nie nastawiaj sie zle bo sie spelni czarnowidztwo, wkoncu to tylko praca mozesz ja olac
Athena perfum zegarek portfel
Alusia ja wczoraj prosilam o ograniczenie produkcji, niestety ...
Ercio chyba wchodzi w etap zebow gryzie wszytsko co sie nadaje i nienadaje niesety najlepiej sie nadaje ramie mamy ) Miski spia ja musze mu zalatwic troche mleczka na jutro rozkrecil sie na maxa spija wszytsko co zostawie