reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Moja też w końcu padła;)
I wypiła o dziwo 200ml kaszki:) Zagadałam ją i jakoś poszło:) Mam nadzieję w związku z tym że conajmiej do 3-4 pośpi na tej kaszce;) Bo jutro do pracy....

reklama
katarzynajanicka- ja perdziele ale sie usmialam z garnuszka na klocuszek!!!!!!!!!!!!!! o jaaaa cieee!!!:)))))) Ubaw mam po pachy:)))))))))) az sie Hania pta co mi sie stalo ze sie tak smieje:))))))))))))))

Alusia
- moj nick to Agast, nie Agasta :))

Kasia- masakra ta twoja teściowa. No po prostu epoka kamienia łupanego :) Tak się uśmiałam ,że szok. Bardzo Ci współczuje chróbska. Mam nadzieję ,że jednak Fifiego to ominie.

Jasiek śpi. Wydoił cyca i 200ml kaszki. I jak zwykle pewnie o 24 do mamusi do łóżeczka.:)

Lena- ty jak coś powiesz... :) bu ha ha. Z tym "waleniem Kloca" to dałaś czadu. :)

Lece na interię pograć w kości Dice :)

hejak
wlasnie skonczylam ogarniac dom po porannym tornadzie hehe...zuza spi, m polecial do polski przed wylotem zdazyl kupic choinke -ja mu mowie tylko jakas taka nie za duza, ide mu dzwi otwierac a tam choinak jakich malo:szok: jak rozcial siatke i ta sie rozlozyla to pol salonu zajela-pytam mu sie czy nie mysli ze za duza? a on ze wiekszej juz chyba nie mieli:szok::-D no zostawil mnie tak z tym krzaczyskiem i pojechal, pol godziny ja w kat przesuwalam, ubralam, podlalam i mam ladna pachnaca choinke (tylko czybek musi obciac jak wroci bo ja nie sieglam):rofl2:
teraz zajadam sie buleczkami z piekarnika i popijam grzanym porto mmmm

katarzynaj-zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla ciebie i filipka :tak: padam z twojej tesciowej-nocnik z pozytywka dobre hehe..:rofl2:
lena-padam i turlam sie ze smiechu:laugh2::rofl2::laugh2:
anik-wspolczuje z ta prac, faktycznie kicha:-(
alusia-super ze wyjazd na narty udany:tak:
athena-ja mojemu m kupilam nowy portfel-jego obecny juz troche zuzyty ma go juz jakies 6lat i pewnie cos jeszcze ale nie wiem jeszcze co
emalia-ja tez cie nie potepiam za chodzik, wszystko jest dla ludzi, sama myslam nad chodzikiem kilka tyg temu zeby zuzi kupic na gwiazdke-ale zrezygnowlam, najwazniejsze ze maly zadowolony a to chyba sie liczy

milej nocy :)

Uff moja tez juz kima mam nadzieje że na noc bo wczoraj zrobiła niespodzinke usneła o 8 i o 11 już się obudziła zadowolona i wyspana:eek:
katarzynajanicka-dobre z tym garnuszkiem he he:-D:-D:-Da lena dowaliła jeszcze lepiej z klocem:-D:-D:-D

a z rzeczy śmiesznych: B mamie powiedział, żeby garnuszek na klocuszek kupiła i ona chciała kupić uwaga NOCNIK Z POZYTYWKĄ< bo myślałą, że to taka przenośnia............dobrze, że zadzwoniła spytac jaki ma być ten nocnik, bo ona takie zwykłe tylko widzi w sklepie.......... no coment :p:p:p

hahaha usmialismy sie wszyscy
piekna nazwa nocnika, musze zapamietac

Kajdusiu jak najbardziej chcialabym sie spotkac, moze nie spacerek ale gdzies jakas kawka
Koriander maz przyjezdza na same swieta i wyjezdza zaraz po, postaram sie byc na biazaco choc dzisiaj jeszcze dojechali goscie niespodziewani z Belgii, dobrze ze kumali po niemiecku

reklama
Oj dziewczyny zdrowka zycze i malym i duzym

Kasia jednak twoja mama dobrze ocenila polpasiec.garnuszek na klocuszek :-D padam :-D

Kajdusia chyba zarazilas sie od malgosi u nas tez od wczoraj jakby oczka zaczely ropiec oba na raz wiec tez stawiam na wirus

Hefi u nas to samo w dzien smok do zasypiania a wieczorem tylko miski z karuzeli i pieluszka do przytulenia, oczywiscie najpierw musi posluchac bajek ktore czytam Olafkowi cos tam doda od siebie a jak my sie wynosimy do lazienki to odplywa od razu

Perfekta dotalas do lekarza? juz wiem

Magda m a jak z malutkim juz lepiej?

Anik nie nastawiaj sie zle bo sie spelni czarnowidztwo, wkoncu to tylko praca mozesz ja olac

Athena perfum zegarek portfel

Alusia ja wczoraj prosilam o ograniczenie produkcji, niestety ...

Ercio chyba wchodzi w etap zebow gryzie wszytsko co sie nadaje i nienadaje niesety najlepiej sie nadaje ramie mamy :)) Miski spia ja musze mu zalatwic troche mleczka na jutro rozkrecil sie na maxa spija wszytsko co zostawie:)

Do góry