Kasiek1983 przykro mi z powodu wujka. Trzymajcie się, a Bóg wie co robi. Teraz wujek będzie czuwał nad Wami napewno. Mocno Cię przytulam.
Emalia co do chodzika to ja też mam po starszym i w sumie uważam że nie powinno się dziecka wsadzać ale mój Jasio był nieszczśliwy jak siedział i nie mógł się przemieszczać. Chodzik stosowaliśmy i co :-) i Jasio miał 10 miesiey i zaczął chodzić :-) teraz zalezy od zachowania Olka. Najważniejsze jest dziecko i wyczucie :-)
Kasiajanicka ja miałam półpasiec i wiem jak to bardzo boli więc jeśli to u Ciebie to współczuje i trzymaj się ! Ja miałam tylko pod piersią z prawej strony takie krostki czerwone. Bite 2 tygodnie.
Zdec gratulacje podwyżki. Jaaaa też chce !!
Agasta u nas obiadek to dodatek, w żaden sposb nie zaspokaja głodu. Olek i tak potem musi dopić cyckiem :-)
Agi78 - ja przy tej mojej dwójce czasami mam serdecznie wszystkiego dośc ale z drugiej strony tłumacze sobie to tak że jeszcze pół roku i Olek będzie taki jak Jasio teraz i wtedy już będzie tylko z górki, wszystko zje, pampersy tylko na noc, chodzi sam, mniej wiecej wytłumaczy czemu płacze marudzi :-)
Gosiagro- ja karmie piersią i mm na wieczór z kaszką ale on wydulda 200ml i za 30 mniut potrzebuje cycka :-) nie wiem może to poprostu głodomor. Bo grubaskiem chyba nie jest bo wazy 7900gram.
Mama kubulki -to nie jest aż taka szczególna dieta ale nie jem słodyczy i tłustego, pije minimum 2l WODY dziennie, do 16 jem wszystko po 16 do 18 tylko białko a od 18 nic tylko woda. I ćwiczyć co 2 dzień, mam fajne ćwiczenia. Mam nadzieje ze zrzuce to co potrzebuje
Lena a Ty gdzie wybyłaś na całą niedziele?
No a ja siedze sobie i odpoczywam przy Melisce a mój M poszedł włożyć narty do auta bo jutro jdziemy rano wreszcie troche posmigać.
Wreszcie bo już tylko czekałam kiedy będe mogła troszke śniegu poczuć pod nartami.
A z takich nowosci to mój Oluś dzisiaj podciągnł się i sobie usiadł co prawda zaraz się przewrócił ale już coś sę dzieje
A starszy Jasio dzisiaj odrzucił mleko heh
dostał mleko wieczorem i oddał mi je całe i poszedł spać
a zawsze musiał wypić butle