koriander
Fanka BB :)
kasiajanicka dobrze ze juz wiesz co i jak,ale stracha napedzilas! tak myslalam ze to antybiotyk albo przeciwbolowe ja mam na ulotce UWAGA MOZE POWODOWAC BIEGUNKE na przeciwbolowym syropku
Kasiek to moze byc pekniete naczynko jak ma dlugo katar blony sluzowe sa bardzo przekrwione i latwo pekaja ale najlepiej zapytaj lekarza zeby mu sie nic ze sluzowka nie porobilo
Kajdusia ja mam tylko bigos odfajkowany ale przez mieszkanie ani przejsc ani przejechac normalnie sajgon licze ze w ten weekend troche "odsniezymy"
izia oby to zabki i zeby szybko sie wykluly
eagle swietne wiadomosci!! No i ciesze sie ze terapia taka przyjemna Teraz bedzie juz coraz lepiej i szybciej wszystko szlo zobaczysz
zdec udanych zakupow i smacznej pizzy )
Prosze zwrocic uwage na suwaczek swiateczny
Kasiek to moze byc pekniete naczynko jak ma dlugo katar blony sluzowe sa bardzo przekrwione i latwo pekaja ale najlepiej zapytaj lekarza zeby mu sie nic ze sluzowka nie porobilo
Kajdusia ja mam tylko bigos odfajkowany ale przez mieszkanie ani przejsc ani przejechac normalnie sajgon licze ze w ten weekend troche "odsniezymy"
izia oby to zabki i zeby szybko sie wykluly
eagle swietne wiadomosci!! No i ciesze sie ze terapia taka przyjemna Teraz bedzie juz coraz lepiej i szybciej wszystko szlo zobaczysz
zdec udanych zakupow i smacznej pizzy )
Prosze zwrocic uwage na suwaczek swiateczny
Ostatnia edycja: