reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kasiajanicka dobrze ze juz wiesz co i jak,ale stracha napedzilas! tak myslalam ze to antybiotyk albo przeciwbolowe ja mam na ulotce UWAGA MOZE POWODOWAC BIEGUNKE na przeciwbolowym syropku

Kasiek to moze byc pekniete naczynko jak ma dlugo katar blony sluzowe sa bardzo przekrwione i latwo pekaja ale najlepiej zapytaj lekarza zeby mu sie nic ze sluzowka nie porobilo

Kajdusia ja mam tylko bigos odfajkowany ale przez mieszkanie ani przejsc ani przejechac normalnie sajgon licze ze w ten weekend troche "odsniezymy"

izia oby to zabki i zeby szybko sie wykluly

eagle swietne wiadomosci!! No i ciesze sie ze terapia taka przyjemna :) Teraz bedzie juz coraz lepiej i szybciej wszystko szlo zobaczysz

zdec udanych zakupow i smacznej pizzy :))
Prosze zwrocic uwage na suwaczek swiateczny :szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
HEJ MAMUŚKI KOCHANE ;-)

widze ze sie troche popsztykałyście....jesteśmy tu właśnie po to by wzajemnie udzielać sobie rad, każda jest cenna i każda z nas ma swój rozum i podejmie właściwą decyzję
Ania masz racje ze bigunka bywa niebezpieczna ale nie jestesmy tu po to by się wzajemne oceniać czy oceniac czyjeś rady lecz by sie wymieniac doświadczeniami;-)
Lenka masz racje, bo każde dziecko przechodzi biegunke inaczej, jedno traci w ciągu godz 50 ml płynów inne 200ml i tylko matka potrafi ocenic jak jest poważna sytuacja
Kasiu trzeba obserwować dzieciątko, jesli robi sie słabe, mniej ruchliwe, jesli płacze a nie leca mu łezki,ma matowe oczka nie błyszczące lub zauważysz zapadniete ciemiączko wtedy bezwzględnie nalezy pojechać na SOR jedniak zanim do tego dojdzie zwykle mama potrafi powstrzymac biegunkę ;-)

o co chodzi z ta kwietniowką, dajcie linka bo też chce przeczytać...

Obraz 001.jpgObraz 005.jpgObraz 006.jpgA oto moje ciasteczka reszta przepisu na moim blogu:)
Obraz 008.jpg
pencil.png

Lena ciasteczka wyglądaja mega smakowicie :D
Kasiajanicka dobre wiesci :D zdrówka dla Filipka :D

a u nas szpital
B chory pozarazal dzieciaki;/ Filip i Emilka mają zapalenie gardła i mała oprócz tego ma jeszcze zawalone płuca ;/ pol apteki wykupione ;/

Wszystkim chorowitkom zdrowia zdrowia i zdrowia :D

lena Ty jesteś nie do pobicia w tych wypiekach!! podziwiam i gratuluje talentu w kuchni!! :)
koriander świetny ten suwaczek, zaczyna się odliczanie do świąt...
kasiajanicka dobrze że Fifiemu sie poprawilo i wiecie od czego ta biegunka, dużo zdrówka dla niego!!

kurcze.. mały sie budzi... uciekam więc do niego..

Spokojnej nocki!!!!

reklama
Lena - bo zaraz zwariuję! taką mam teraz chcice na te ciasteczka!!! grrrrrrrrr... ja nie potrafię piec :(

KatarzynaJ. - cieszę się że z Filipkiem już lepiej... i dziękuję za odpowiedź :)

Koriander
- Twój suwaczek mnie coraz bardziej przeraża!!! ;)

Na-Tuska
- oby Filipek i Emilka szybko wyzdrowieli :)

Zdec - zazdroszczę Ci wyjścia ze znajomymi... :( zabierz mnie!!!!!!!!!!

Wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! i miłej przespanej nocki :)

Do góry